MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Яка поведінка хлопців дратує дівчат?
Яка поведінка хлопців дратує дівчат?
OlenochkaДата: Неділя, 22.07.2018, 13:44 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4503
Якщо ти хлопець, то напевно рідко замислюєшся над тим, яка ваша поведінка дратує інших. Ми, рекомендуємо прочитати наступний текст – завжди пригодиться. А особливо, коли у тебе бувають проблеми з розумінням дівчат!



Ось декілька варіантів поведінки хлопців, які найбільше дратують дівчат. Готовий?

Спізнюватися.

На побачення, на зустріч, басейн – що завгодно! Про те, чому це так дратує, - каже Оля (16р.):
– Терпіти не можу, коли хлопець явно запізнюється! Звісно, з кожним може трапитися, але зараз я говорю про таку звичку, спізнюватися кожен раз. Це особливо неприємно на побаченні – немає, мабуть, нічого більш принизливого, ніж дівчина яка чекає довго на хлопця. Для мене це номер один у цьому списку, – каже Оля.


Відсутність виховання.

Хоч фемінізм зараз у моді, але, тим не менш кілька класичних правил поведінки варте того, щоб зберегти. Чому? Пояснює Діана (17р.):
– О, на цю тему я можу говорити годинами. Насамперед пісяти в кущах. Це роблять всі мої друзі, так ніби не можуть сходити в туалет, як люди. Викреслюю відразу хлопців, які плюють, коли йдуть. Турбує також відсутність знань правил savoir – vivre. Пропустити дівчину в дверях або взяти її важку сумку, мабуть, це виклик понад силу, чи не так? Тому так, відсутність таких основних принципів для мене є великим мінусом у хлопця, – говорить підліток.


Зображати когось іншого.

Тобто коло неї сіра мишка, а при друзях щось... ну, а про деталі нехай розповість Катя (15 р):
– У мене був хлопець, який так робив. "Так", тобто грав при друзях. Біля мене був нормальний, а як тільки з"являлися вони то це драма. Відразу ж повинен закурити, хоча мало курив, почав лаятися, перестав мене обіймати. Ідіотизм поведінки. Спочатку я з ним поговорила, але, коли це нічого не дало, то просто порвала ці відносини. Мені не потрібен хлопець, який соромиться того, який він насправді.

Маніакальний гравець.

Ти майстер гри, ти витрачаєш час на цей успіх, сидиш за компом по кілька годин? Виявляється, що це може дратувати! Про це говорить Вікторія:
– Це має бути номер один у цьому списку, безперечно! Хлопець, який постійно сидить і грає, для мене це виключено. А якщо мій хлопець, то це його самий великий недолік! Терпіти цього не можу, правда. Зустріч? Ні тому, що він грає? Побачення? Не тому, що повинен пройти якийсь там рівень. А якщо і вийде, то грає в телефоні. Дурниці - і все!


З хамством натякає на секс.

Тобто свого роду переконує, що може, варто нам вже почати сексуальне життя. За словами дівчат, це мега дратує. Чому?
– Тому що це втомлює! Скільки разів можна повторювати "я ще Не готова?" А він, наче був глухим. Начебто розуміє, але на наступний день знову – вибачте, пхає руки куди не треба. І знову треба казати "стоп". Невже так важко зрозуміти, коли дівчина каже "ні"? У мене іноді складається враження, що такий хлопець розраховує на те, що я просто забуду, що не хотіла. Це дійсно безглуздо, – підкреслює Юлія, 16р.


Надмірно піклується про себе.

Доглянутий хлопець-це супер, але що, якщо цієї турботи є занадто багато? Виявляється, що це може бути приводом для роздратування, про що говорить Іра (17р.):

– Я мала колись такого хлопця. Повірте, це дійсно дратує, коли твій хлопець намагається виглядати краще, ніж ти! В магазині косметики він сидів годинами, додавав огляди в інтернеті, не кажучи вже про те, як довго готував себе перед виходом з дому. Саме волосся укладав добрих 40 хвилин, а потім їх неможливо було навіть торкнутися. Жахливо. Коли одного разу він запізнився на годину на зустріч зі мною, тому що "готувався", я просто порвала. Знаю, що хлопець повинен піклуватися про себе і тепер це модно, але... без перебільшення, я тут, я жінка, – каже Іра.


Може щось у собі змінити?

Можливо щось вище з списку нагадує вам про вашу поведінку? Запізнюєшся або весь час граєш? Або укладаєш годинами волосся? Знай, що це може втомлювати. І якщо ти хвилюєшся, щоб зустріти хорошу дівчину чи зберегти свої стосунки... то ти вже знаєш, що в собі змінити. Удачі!
Прикріплення: 4570882.jpg (31.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 15.09.2018, 01:22 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4503
Поведінка дівчини найчастіше обусловлена ставленням до тебе. От якщо конкретно ти не викликаєш повагу, не потрібен їй, то і реакція відповідна. Ти ж в свою чергу тупиш через свій штамп про "жінка тобі..." - ну от і результат.
 Зрозумій, що не можна так взяти і порахувати, що за твою їжу+роботу тобі зобов'язані домохозяїти+любити тебе - ні, так не буде. І про спорт/мотивацію, вона не захоче бігати з тобою бо ти бігаєш. Вона захоче бігати тільки з тим, хто авторитетний для неї, кого вона поважає, хто розвивається і на очах стає краще і користується популярністю у протилежної статі.
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Психологія спілкування » Яка поведінка хлопців дратує дівчат?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом