girlorg | Дата: Понеділок, 29.07.2013, 02:39 | Повідомлення # 1 |
| Коли в останній раз ти була по-справжньому п'яна?
|
|
| |
nadiyka | Дата: Неділя, 04.08.2013, 23:38 | Повідомлення # 2 |
| це було на дні народження,в квітні,ахаха
|
|
| |
_Klementinka_ | Дата: Понеділок, 05.08.2013, 22:10 | Повідомлення # 3 |
| в жовтні 2012 половини до цих пір не можу згадати))) але нічого ми це все повторимо 9 серпня на дні народжені=))
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 26.08.2017, 21:09 | Повідомлення # 4 |
| Ні, я колись категорично не вживала алкогольні напої. Ніколи не була у нетверезому стані.
Найбільшою дозою, яку я спожила за шкільні часи, було півкелиха шампанського на випускному.
Таки справді в мене до цього огида. Я не хочу завдавати шкоди ні оточуючим під час мого неконтрольованого п'янкого стану, ні, власне, клітинам мого мозку.
Останній рік я дозволяла собі випити келих хорошого червоного вина з моїм хлопцем чи подругою. Що було лиш близько 5 разів на 365 днів. Щодо паління, то за своє життя я не спалила жодної цигарки. Якщо надто різкий запах цигарок, то я тікаю геть з того місця чи від тієї людини.
А взагалі, моє ставлення до цього амбівалентне (куди ж я без цієї своєї риси, дідько). Я агресивно поставилася до того, що мій друг почав палити, забрала в нього пачку цигарок і взяла з нього обіцянку більше таким не займатися. Витягувала цигарку з рота однієї безглуздої лесбійки і викидувала у смітник. І не могла стримати обурення, коли бачила паління малолітніх, які ховаються за кутками своїх шкіл.
АЛЕ це їхній вибір, тож мені має бути глибоко наплювати. І все частіше я до цієї думки повертаюся. Мені, фактично, байдуже. Справді. Єдина, що ніколи мені не буде байдужим, коли вагітні чи жінки, які гуляють з малесенькими дітьми, розпивають пиво та палять цигарки. Чесне слово, хочеться це все засунути їм до дупи. І я таки мушу визнати, що деякі люди так палять ті цигарки, що дивлячись на це, отримуєш естетичне задоволення. Тим паче, паління у мене асоціюється з внутрішньою душевною самодеструкцією. А іноді мене навідує таке бажання до руйнування себе. Тож під час якоїсь сильної хвилі Марина таки, можливо, спробує колись, що таке тютюн і дим в легенях, бути нетверезою. Дійти до крайнощів, аби потів знову мати бажання жити.
|
|
| |