MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Шкідливі звички » Секс та алкоголь
Секс та алкоголь
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 12:50 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Більшість лікарів вважають що секс і алкоголь це дві несумісні речі. Як відомо алкоголь знижує потенцію у чоловіків. Тим не менш, в розумних межах алкоголь шкоди не принесе. Багато чоловіків вважають, що випила жінка стає більш сексуальною. Але це не зовсім так. Алкоголь просто робить жінку доступною і розкутою. У сп'янілої жінки зникає сором'язливість. Така жінка при заняттях сексом починає вести себе більш активно. 
Варто пам'ятати, що отримати задоволення від статевої близькості такій жінці стає все важче. З кожним разом статевий контакт повинен бути довше. Такий жінці потрібні більш цікаві ласки і багато уваги від статевого партнера. Крім цього перед новим статевим контактом жінці знову необхідно випити. Можна зробити висновок що жінка, яка зловживає алкоголем, не має ніякого відношення до сексуальності. 
Така ж ситуація складається і у чоловіків. Якщо чоловік перед статевим актом приймає алкоголь, то потім він не уявляє собі сексу без стаканчика спиртного. 
Чи потрібно пити перед сексом? Наскільки це добре? На всі ці питання людина повинна знайти відповіді сам. Якщо не виходить, то можна порадитися з сексологом. Якщо незважаючи ні на що у вас з'явилося бажання випити перед статевим актом, то ви повинні чітко уявляти, що пити і в якій кількості. Для першого побачення підійде шампанське. Шампанське підніме настрій і налаштує на важливість відбувається події. 
Чи не хочете шампанське, купите гарне вино. Від вина ви не сильно сп'янієте, а під час сексу отримаєте масу задоволень. Не варто забувати, що людям хворим на цукровий діабет або з захворюваннями серцево-судинної системи пити вино не слід.
У таких людей вино може викликати задишку, слабкість і так далі. Природно, що в такому випадку буде не до сексу. 
Багато людей замість вина і шампанського воліють горілку. Горілку необхідно пити з великою обережністю. Справа в тому, що, випивши горілку, ти не будеш знати, коли сп'янієш. Особливо важко тим, хто п'є дуже рідко. Горілка ця жорсткий напій, тому буде не дивно, якщо секс буде жорстким. У більшості випадків горілку п'ють перед сексом тільки добре знайомі люди. 
Є ще такий напій як пиво. У розумних кількостях пити пиво навіть корисно. Завдяки випитому пиву людина стає веселим, компанійським. В даний час вся молодь п'є пиво. У пиві міститься мала кількість алкоголю. А крім цього в пиві багато вітамін і амінокислот. Випивши пива людина, стає бадьорим, розслабленим і готовим до сексу. Вечір проходить весело. 
Пити пиво перед інтимними стосунками потрібно в невеликих кількостях, тому що велика кількість випитого пива призведе до відчуття тяжкості в шлунку і частим походам в туалет. Після гарного сексу можна випити трохи коньяку. Коньяк допоможе зняти втому. Рекомендується пити перед статевим актом вино, а після - коньяк. 
Пам'ятати, що пити спиртні напої перед сексом не повинно стати звичкою. Якщо ви помітили, що без прийняття спиртного не можете займатися сексом, то вам необхідно звернутися до лікаря. Пам'ятайте, що алкогольні напої тільки допомагають розслабитися після важкого дня, але ніколи не замінять закоханість.
 
OlenkaДата: Понеділок, 14.11.2016, 21:57 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
А потім з"являються сюжети на ТСН про неблагонадійні сім"ї.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Шкідливі звички » Секс та алкоголь
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом