MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Шкідливі звички » Алкоголь – наш зрадливий друг чи доброзичливий ворог?
Алкоголь – наш зрадливий друг чи доброзичливий ворог?
OlenkaДата: Середа, 14.12.2016, 11:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285


Люди цінують своє здоров’я, здоров’я своїх дітей, своїх близьких, в кінці кінців – своє життя? Хм, в більшості випадків – відповідь ТАК. Це приємно усвідомлювати. Але тут виникає інше питання – так чому ж коли доходить до справ ми забуваємо про це.

Алкоголь! Ох, скільки про це вже говорять, скільки знято передач, проведено лекцій, семінарів? Згадати тільки як таким хитрим способом винищили індійців. А результат? Результат дуже мізерний. Ми і далі в дружніх відносинах з цим недоброзичливцем.

Можна пройтись коротко з наукової точки зору.
Як багато Ви бачили «мужичків» з великими животиками, так ніби місяць в них так 8 вагітності? А чоловіків в яких голос настільки деформувався, що складається враження начебто перед тобою жінка в закритому тілі чоловіка? А все це через такий от напій як пиво. Як сильно любить наш народ пиво, яке воно смачне, запашне, пінисте. Мммм. А чого туди добавляють. А таку сполуку як хміль, яка в собі має жіночий гормон – екстраген. Через який у чоловіків зміни відбуваються не тільки фізичні а й внутрішні. Навіщо їм жінки, їм подавай пивка і футбольчика, і щоб диванчик був, і сісти не вставати.
А жінки, в що вони перетворюються після вживання пива? А в них все йде правильно – це ж їх гормон, от тільки жіночності в них мало, це вже справжні самки.
Весела картина – чоловік сидить, лежить нічого не хоче, а жінка веде себе як ненаситна самка.

Шампанське, вино, мартіні, бехерівка, бренді, абсент, віскі, коньяк, горілочка – все так гарно звучить. Але краще було би знати з чого всю цю муру виготовляють і який вона вплив має на організм людини.

Можна сказати одним словом – НЕГАТИВНИЙ. Якщо мені хтось скаже, що випивши 50 грам горілочки йому нічого поганого не буде, це ж так для сміливості, для сором’язливих хлопчиків, щоб розслабитись і для впевненості, то я скажу – брехня. Алкоголь в будь якій дозі несе в собі зло і деградацію.
А чи багато людей знає, що в алкоголіка внутрішні органи збільшуються, змінюють колір в порівняння з людиною яка не п’є. З мозком все навпаки, він просто висихає. На бідолашний мозок припадає основний удар від цієї отрути. Але хто в нас вважає себе алкоголіком? Весело правда.

Веселіше від цього нашим майбутнім нащадкам. Якщо ти не шануєш своє життя, то ти не маєш ніякого права псувати життя свої майбутніх дітей. А може вони виберуть іншу дорогу – без краплі алкоголю. Про вагітних жінок, майбутніх мам говорити важко. Для таких людей таке слово як алкоголь повинно припинити всяке існування, що вже говорити про вживання.
Цікаво те, що чоловіки випити дуже навіть полюбляють, а от жінок шукають собі непитущих. А може так – кожній “тварі” по парі?
Так сумно сидіти в компанії в якомусь хорошому кафе і бачити, як кругом молодь вживає який «безневинний» коктейль, коньяком чи вино. А що тут зробиш? Кожен сам вибирає собі дорогу.

Важче знаходитись в компанії , в якій про те, що ти не п’єш знає не багато і тоді починається:
випий за компанію; ти що нас не поважаєш?; ти в якійсь секті? це ж так весело; нічого страшного не станеться; ти нас «обіжаєш».
Головне запитання – як боротись з таким алкоголем? Як боротися з цією залежністю?
Чесно, якби я знала – давно вже почала це робити. Впевнена тільки в одному, що примусово не пити – не заставиш. Тут потрібний підхід з психологічної точки зору. Спочатку потрібно добитись роз’яснення чому людина п’є і тільки після цього почати працювати з пацієнтом.

Чому люди, а особливо молодь, досвідчена молодь не помічає цього прихованого ворога?
Прикріплення: 0313964.jpg (17.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Шкідливі звички » Алкоголь – наш зрадливий друг чи доброзичливий ворог?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом