Olenka | Дата: Четвер, 09.03.2017, 10:39 | Повідомлення # 1 |
| Останнім часом велика кількість проведених конкурсів міс світу і т.д. породила нову хвилю розмов про зміну тенденцій у світі шоу-бізнесу. Нагадаємо, цього року організатори конкурсів офіційно заявили про намір відійти від класичних стандартів жіночої краси: взяти участь у конкурсі змогли дівчата, чий ріст нижче "прийнятих" 180 см, а параметри трохи відрізняються від традиційних 90-60-90.
Наприклад, студентка Ганна Вишневська, яка зайняла 3-е місце, виявилася самою невисокою на конкурсі - її ріст становить "усього" 169 см.
"Нестандартні" красуні наробили шуму й у Великобританії - переможницю конкурсу "Міс Англія-2008" затьмарила фіналістка, яка зайняла 2-е місце.
17-літня Хлоя Маршалл став першою в британській історії претенденткою на почесне звання, чиї фізичні параметри коректно називаються plus-size. Зі своїм 50-м розміром одягу (ріст 178 см, вага 80 кг, обсяг грудей 99 см, талії - 85 см, стегон - 103 см) вона обійшла сімох суперниць із 34-м розміром.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 05.05.2017, 15:41 | Повідомлення # 2 |
| мені зараз 14,ріст у мене155 я над цим не парюсь всі мої друзі вищі від мене на 15 см мої батьки не високі і я теж буду невисокою і повір краще бути маленькою,шоб не бути якось огромною не даремно говорять : "дівчина повинна бути маленькою,щоб коли взути підбори,вона могла стати більшою,а не кобилою"! так шо живи в задоволення і не парся над цією фігньою!
|
|
| |
matthewflyn26 | Дата: Понеділок, 01.05.2023, 05:06 | Повідомлення # 3 |
| Худенькі
|
|
| |