MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Дієти » Як позбутися целюліту
Як позбутися целюліту
OlenkaДата: Пятниця, 07.04.2017, 20:26 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Целюліт - одна з тих проблем, з якими стикається протягом життя практично кожна жінка: заручницями «апельсинової кірки» стають молоді дівчата та жінки у віці, худишкі і повненькі, спортивні та тендітні …
Всі прекрасно знають, як зовні проявляється целюліт: шкіра, в основному в області стегон, стає нерівною, горбистою і в’ялої, нагадуючи горезвісну кірку апельсина. Але не всі знають про внутрішню природу цього дефекту, від якої і слід відштовхуватися при боротьбі з ним, а отже - як позбутися целюліту швидко й ефективно.
Насправді целюліт - це застійні явища в шкірних покривах, викликані сповільненою циркуляцією основних рідин організму - крові та лімфи. Отже, щоб дати відсіч целюліту, необхідно припинити застійні явища і нормалізувати кровопостачання і лімфоток в проблемних областях.




Як позбутися целюліту за допомогою ультразвукової терапії
Ультразвук - це звукова хвиля з частотою більше 20 000 Гц. Для лікування целюліту його застосування має досить широкі межі, що пояснюється дефіброзірующім, спазмолітичну і катаболическим ефектами, а також можливістю впливати на рухливість молекул активної речовини.

Під таким впливом відбувається “розрідження” підшкірного жиру, речовина стає більш рухливим і легко видаляється з клітки, і утилізується далі через видільну систему людини.
Ультразвук в програмах корекції фігури особливо затребуваний, коли необхідно усунути щільні жирові грудки, найбільш часто - в області галіфе. Погано піддаються іншим впливам жирові відкладення в цих зонах успішно підкоряються впливу ультразвуку, приходять в рух і добре утилізуються з організму.
Важливо! Ультразвук м’яко “дробить” жирову тканину, та утилізація її відбувається природним шляхом. Це важливе і головна відмінність УЗ - впливу від хірургічної ліпосакції.
Гідромасажна ванна при целюліті

Гідромасаж (від грецького «hydro» - «водний», «що має відношення до води» і «masso» - «м’яти», «погладжувати») - це лікувально-профілактичний вплив на організм людини за допомогою води і масажних технік. Гідромасаж в залежності від зони застосування зазвичай поділяють на загальний і локальний. При лікуванні целюліту застосовується локальний підводний масаж, так як вплив ведеться на строго певні ділянки тіла.
Антицелюлітний масаж

Перша ванна для нього була створена в 1936 році німецькими вченими. Уже тоді було встановлено благотворний вплив масажу за допомогою сильної водної струменя на всі системи людського організму. Сьогодні гідромасажні ванни є в багатьох косметологічних салонах і СПА-центрах, а при бажанні і наявності грошових коштів будь-яка людина може придбати її і використовувати в домашніх умовах. Однак для лікування і профілактики целюліту все ж краще скористатися послугами професіоналів, які знають, як найбільш ефективно і якісно організувати курс гідромасажу і домогтися максимальних результатів.

Як позбутися целюліту за допомогою антицелюлітного масажу
Антицелюлітний масаж - процедура лікувальна, так як целюліт є не косметологічним вадою, а захворюванням. Візуально він нагадує апельсинову кірку, що говорить про порушення мікроциркуляції і лімфатичного відтоку в підшкірно-жировому шарі. Інакше кажучи - це застій рідини в жирових клітинах.
Своєчасне лікування целюліту допомагає позбавити жінку від безлічі естетичних і фізіологічних проблем. На сьогоднішній день існує безліч способів боротьби з «апельсиновою кіркою»: обгортання, ванни, маски, скраби, креми, дієти, гімнастики. Однак фахівці відзначають, що більш ефективних результатів можна досягти, включивши в програму саме антицелюлітний масаж.
Антицелюлітний масаж сприяє позбавленню від целюліту, втрати підшкірних жирових відкладень, зміцненню імунної системи, покращенню обміну речовин, а також загальному стану шкіри. До того ж, він володіє відмінним антистресову дію.
Прикріплення: 4147697.jpg (213.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Краса та стиль » Дієти » Як позбутися целюліту
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом