MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз у дівчини відео
Перший раз у дівчини відео
girlorgДата: Пятниця, 27.09.2013, 11:43 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Перший раз у дівчини відео
 
girlorgДата: Четвер, 13.11.2014, 23:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
місце для першого разу повинне бути зручним. краще це робити вдома, коли нікого немає. бо коли спішити і постійно переживати, що хтось застукає, то від хвилювання може все обламатись. перший раз бажано використовувати засоби конртацепції. поза повинна бути наступною: дівчина має стати на коліна, спертися на руки (тобто, стати на четвереньки), хлопець теж має стати на коліна, але спина при цьому має бути рівною. ТАКА ПОЗА ДОЗВОЛЯЄ ФАЛОСУ ПІД ПОТРІБНИМ КУТОМ ЗАЙТИ В ПІХВУ, ЩО ЗРОБИТЬ ВАШ ПЕРШИЙ РАЗ БЕЗБОЛІСНИМ!!! неправильно чинять ті, котрі першою позою обирають "місіонерську". саме таке положення партнерів завдає болю при першому разі. також потрібно прийняти душ до статевого акту.
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:31 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
А я не романтик. Абсолютно. Для мене романтика прийнятна тількт коли люди вдвох. А коли ту романтику ше хтось зі сторони бачить то воно мені якось дико. Терпіти не можу отих передач де на всю країну освідчуються, з парашута стрибають і так далі.

Не розумію я того. Нє - освідчитися в центрі міста перед натовпом чи на вершині світу - то я розумію. То ж всерівно люди вдвох, а всі інші їм по барабану. Але ж знімати то на камеру нашо? Тоді крім вас є ше камера і міліони глядачів. А то вже не романтика.

---------------------------------------------------------------

Тепер стосовно "разів".
В мене то все діло класифікується як:
Самий перший раз - отой таки перший раз коли страшно і не знаєш шо робити і так далі. Добре шо таке буває лише раз (хоча мені він сподобався і маю про то доволі приємні спогади) 
Єдиний раз - познайомився в клубі чи ше десь тако, підцепив, переспав, пішов по французьки. Ну воно ніби і весело, але нецікаво. Зробити таке не складно - були б гроші і навики, заразитися легко, позитиву крім одного/двох/трьох оргазмівм ніякого.
Перший раз - то такий раз коли тобі крім першого разу хочеться ше і другий і третій і... так далі. Тут все набагато цікавіше бо вже не кидаєшся на абикого, а дивишся шо за людина, стараєшся не виглядати в її очах дурнем чи мутантом, а навпаки стараєшся сподобатися. Звідси виникає підсвідомий мандраж і учащається пульс. Вона збуджує набагато сильніше ніж та з якою був "єдиний раз" і зазвичай шоб добитися отого "першого разу" треба ше попоптіти.
Наступні рази то логічне продовження "першого разу", якшо все добре склалося. Наступні рази цікавіші, ніж перший бо вже обоє вільніше почуваються і можуть дати хід фантазії. Але мандражу вже такого нема (шо можливо і мінус).

Якшо все піде якнайкраще то так можна дойти і до "першої шлюбної", а якшо не піде.... ну то буде новий "перший раз" з іншою.
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:12 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Як завдати дівчині як найменше болю (під час її першого сексу)
Зараз я узагальню інформацію, яку прочитав у мережі, і дещо навіть випробував на практиці. Дехто обурювався від подібних текстів, мовляв «як сухо (і, можливо, вульгарно) все описано, а де ж слова про любов, де зауваження, що без повної довіри нічого не вийде» і т. п. Цього в мережі є повно, прошу читати. Сам я дотримуюся думки, що партнер, кохана людина повинна бути лише одна за ціле життя. Так вважає ще й загальнолюдська мораль і Біблія. З цієї причини секс в 13 років бути не може, бо шансів, що ця людина буде з тобою завжди, на превеликий жаль, майже нема. 

Тепер до справи. В більшості дівчат, я так зрозумів із багатьох дописів у мережі, перший секс особливих труднощів не викликає. В тих, у яких викликає, буває для цього кілька основних причин. По-перше, хвилювання вам (і хлопцю, і дівчині) заважатиме (так, я теж хвилювався). Про це писати не буду, бо спосіб заспокоїтись кожен знайде сам.  По-друге, знаменита дівоча пліва. По-третє, несвідоме скорочення м'язів може зробити секс або дуже болючим, або взагалі неможливим. По-четверте, в незайманих дівчат не дуже часто, але все ж бувають хвороби статевих органів.


Отже, дівоча пліва. Факти такі. Як уже, мабуть, всі знають, розташована вона відразу після входу у вагіну, буває різних форм, після 20ти років починає повільно змінюватись (потовщуватись), через що секс може бути болючішим, а крові — більше. Через це, думаю, до 25 років тягнути не варто.

В деяких дівчат пліва рветься тільки при народженні дитини, в деяких ще задовго до сексу, наприклад, під час якихось (кажуть, що від верхової їзди, і мабуть, подібних до цього) фізичних вправ. Лікарі кажуть, що пальцем порвати її дуже важко. На якомусь сайті писало, що приблизно 15% дівчат при цьому відчуває біль і тече багато крові. На цьому відомі мені (і потрібні вам) факти закінчуються. Ну хіба ще можна згадати, що пліва захищає від проникнення у вагіну інфекції, ще один аргумент проти раннього сексу.
Але кажуть, що її можна розтягнути, і тоді вона не порветься (ну хіба при народженні дитини, але тоді вам уже буде все одно…). Тобто, ні болю, ні крові. Робиться це так само, як і при «боротьбі» із м'язами вагіни, що мимоволі скорочуються, про що мова піде в наступному абзаці.
Тепер про тих небагатьох дівчат, які мають вагінізм. Саме так називається біль при доторку до входу у вагіну, що супроводжується мимовільним скороченням м'язів вагіни. Це як моргання оком, коли в нього тицьнути пальцем, хоча біль в оці при цьому неминучий, і це нормально, а от вагіна не має права уявляти себе чимсь подібним до ока, і боліти не повинна. У моєї дівчини якраз був серйозний вагінізм, судячи з усього, і метод лікування від нього я якраз на ній випробував.

Причина вагінізму у дівчини свідома або підсвідома — всякі там страхи, впевненість, що секс є чимось поганим (навіть якщо хлопець її переконав, це не означає, що він переконав її підсвідомість — так, дівчата дуже складні!), якісь забуті випадки (наприклад, дівчина в дитинстві вдарилася цим місцем, і тепер будь-який незвичайний доторк туди викликає у ній підсвідомий спогад і скорочення м'язів), ну і все подібне. З причинами тут не поборешся, хіба треба бути великим майстром, щоб переконати підсвідомість дівчини. А ось із симптомами можна.

У моєї дівчини перший раз зі мною був у 22 роки. Її дуже боліло навіть при слабкому доторку до входу у вагіну. Що було б, якби ми пробували відразу секс… та я мабуть у неї би і ввійти не зміг, зате боліло б як!

А вихід простий. Головне правило: робите, як написано, аж доки дівчина не відчує біль. Щойно її починає боліти — ви зупиняєтеся, і чекаєте, поки біль перейде. Тобто, ніякого сильного болю (слабкий можна), інакше все зупиняєте і відкладаєте на завтра. Що робити: обережно торкаєтеся її пальцем (чистим, зрозуміло!) біля входу у вагіну. Далі повільно вводите палець — запитуйте дівчину, чи її не болить! Можете легенько ворушити пальцем, слідкуйте, щоб він не терся сильно об стінки. (Спробуйте всунути палець в рот і міцно обхопити його самими губами. Тепер проштовхуйте палець всередину. Болить? Так само й дівчині, тільки гірше. Тому робіть рухи пальцем, які дозволять йому легше проникнути всередину.) Без змазки у вас, мабуть, взагалі нічого не вийде, вона повинна бути природня, хоча, кажуть, що можна капнути звичайної олії… але я б так не робив. Ще раз повторю головне правило: ніякого сильного болю, якщо починає боліти, якщо болить навіть якщо ви не ворушите пальцем, а просто тримаєте його там — відкладайте все на завтра. Звичайно, дівчина повинна намагатися терпіти, але лише слабкий біль.

З часом ви зможете просунути всередину один палець. Я зміг це зробити через кілька днів таких «вправ». Далі спробуйте просунути два пальці одразу. Правила ті самі — повільно й обережно. Тут я відчув, що у моєї дівчини вузький прохід, і довелось витратити більше часу, ніж на один палець. Після цього можете спробувати ввести пеніс, теж дуже обережно й повільно. Якщо не вдасться і болітиме — повертаєтеся до пальців, тільки цього разу пробуєте ввести одразу три — вказівний, середній і безіменний складаєте «трикутником», а чи «пірамідою», і обережно вводите. Якщо вам вдасться ввести три пальці — вітаю, ви гарантовано можете зайнятися сексом! Лиш майте на увазі, що на початку дівчину все одно може трохи боліти, тож будьте обережні.

Думаю, що описаний спосіб розтягає не лише м'язи, але і дівочу пліву також, тому при занятті сексом після цього всього ні болі, ні крові бути не повинно.

І останнє, щодо хвороб. Це найтяжчий випадок… пораджу тільки таке: при підозрах на хворобу візит до гінеколога не відкладайте, чи незаймана ви, чи ні, адже в ролі ускладення цього разу виступає безпліддя. Обов'язково знайдіть хорошого гінеколога (як? не знаю; питайте знайомих, читайте форуми!), інакше можете не тільки натерпітися болю, а ще й технічно розпрощатися із своєю незайманістю. Моя дівчина кричала на прийомі не своїм голосом, а гінеколог на це сказала: «У вас вузький прохід, тому й болить.» Хоча сексом ми до того з нею вже займалися, і ніякого болю не було, а в мене діаметр майже 4 см… Тож робіть висновки, не будьте грубими, дурними, і любіть! Бо без цього нічого на світі не варте…

Стаття написана анонімним користувачем спеціально для libido.ws, за що йому велика подяка!
 
girlorgДата: Понеділок, 29.12.2014, 11:08 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Розкажу Вам свою історію. Познайомилася з хлопцем, пів року зустрічалися і якось раптом дійшло до сексу. Він не питав чи я в нього перша, я не говорила йому про це. Перший раз був надто вже болючий, крові не було зовсім. Я ще так здивувалася, але подумала, що казати, що він був першим, не варто, хай краще думає, що секс у мене вже був. І сьогодні, 2 місяці по тому, під час сексу у мене щось потекло по ногах. Кров. Хлопець здивувався, розгубився, почав кричати, що я дура, що нічого йому не сказала.Питався чи раніше дуже боліло. Чесно призналася, що трішки біль була. Зараз носиться по хаті, цілує, чуть пилинки не здуває... А чи були у Вас такі дурні ситуації?
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:02 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Єдиний ... Єдиний! Єдиний? 
Тоді, в 15 років, їй, Карині, казала мама, що він не ЄДИНИЙ, не ТОЙ САМИЙ, але, вона нікого не слухала. 
Він був найкращий: найкрасивіший, самий веселий, самий сміливий ... 
Ось найніжнішим, самим порядним і самим розумним він не був. 

Але хіба тоді Карина це бачила? 
Вона бачила тільки його крутих друзів, яких всі боялися на дискотеці. 
Вона бачила його «сміливість». Адже він міг зайти в будь-який магазин і нагрубити бідної переляканою продавщиці. 

 А ще вона бачила його «культуру»: у метро він завжди вдирався першим, розштовхуючи всіх інших ліктями, займав місце і садив її, Каріну до себе на коліна. Люди обурювалися і презирливо відверталися від них. 
Але це було так круто! 

Їй заздрили всі дівчата. Ще б пак! Вона гуляє з самим з самим Спайдером! Мало хто знав, що прізвисько це він отримав завдяки свого прізвища Жучков. 

Тоді, в 15, вона думала, що це саме він. Той ЄДИНИЙ. 
Якщо б вона знала, як вона помилялася! 
Тоді деякі дівчата вже були з хлопцями в «особливих відносинах». Це було дуже круто. При кожній зручній нагоді вони підкреслювали свою «перевагу» над іншими, у яких ще не було «цього». 

Карина дуже хотіла бути крутий. Вона і так крута, гуляє з самим Спайдер! А якби ще і «це»!. Ось тоді б! .. 
Світ представлявся біля її ніг. 

Але ... в той самий момент вона раптом відчула, як від Спайдера пахло потом, сигаретами та спиртним. Він несподівано перетворився на грубе тварина, яка не звертало уваги ні на що, яке рвало її одяг і грубо, невміло тискати, бажанням якого було лише задовольнити свою тваринну плоть. Все виявилося просто брудним. І було боляче. 

І не став світ рожевим, і не впав до її ніг. 
І не кричала Карина разом з іншими, як це круто, а мовчазно опускала очі, відходило вбік і гидливо здригалася. Не дай Бог хто дізнається! Не дай Бог! 

А через час вона зрозуміла, що вагітна. Це було страшно - як захворіти брудної хворобою. І довелося все розповісти мамі. А кому ще? Адже права виявилася мама, коли не пускала ... Значить і зараз поганого не порадить. Потім Карині довелося пережити ще більш принизливу, ніж вона уявляла, процедуру в лікарні. Не дай Бог! Не дай Бог! 

Якщо б вона знала, що в 18 років зустріне Сергія і все буде зовсім по-іншому. Що він буде поруч і через місяць у них весілля. 
І зараз Каріна розуміє, що ось ВІН, найкращий: самий розумний, самий порядний. І нехай він не найкрасивіше та веселий. Але це ВІН. 

І як їй захотілося, щоб не було в її житті того відморозка, а щоб ПЕРШИМ був саме Сергій: тихий, ніжний, ласкавий і надійний. 

Вона подивилася на нього і сказала: 
- Прости мене. Я була такою дурепою. 
І заплакала.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз у дівчини відео
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом