MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Мінімальний вік для першого сексу для дівчини
Мінімальний вік для першого сексу для дівчини
girlorgДата: Неділя, 16.11.2014, 14:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Самий хороший вік для першого сексу - 16-17 років. Тоді матка дівчини приймає такий вигляд, який вона матиме до 25 років. Цей вік найсприятливіший. Але, цілком можуть дозволити собі це і дівчата,які досягли 14-річного віку. Але, звісно, не без ризику.
Далі треба зрозуміти, чи дійсно твій парнер саме та людина, з якою ти б хотіла мати "перший раз"? Те, що він не кине тебе, а почне любити ще більше? Впевненість повинна бути 100%. Саме 100%. Зваж усі за і проти.
Навіть у перший секс, ймовірність завагітніти є. Нехай маленька, але є. Так що, краще не спокушати долю і підготувати запобіжники. . На мій погляд - найкраще презервативи.
Таблетки можна приймати тільки проконсультувавшись з гінекологом і тільки після 16 років.
Під час першого сексу завжди відчуваєш неприємні відчуття. Можливо, вони не неприємні, а просто незвичайні. Але все ж зменшити біль можливо - перед "цим" треба цілуватися! І чим більше тим краще.Коротше кажучи треба збудитися.
Дівоча пліва - це, перш за все бар'єр для інфекцій на період, поки не сформувалася захисна мікрофлора (до 17-18-ти років). У піхві до цього віку дуже тонкий шар епітелій - він легко травмується під час сексу. А це в свою чергу може призвести до запальних процесів і навіть безпліддя.
Головне справді хотіти цього,бути впевненою у собі та у партнері,але пам*ятай це все може призвести до деяких захворювань.Звісно не завжди так трапляється,але бувають і такі випадки.
Так що вибір за тобою.
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:14 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
....“Втрата цноти ніколи не проходить для жінок непомічено”. Важлива інформація для тих, хто вважав інакше. 
Визначати, чи маєш справу із цнотливицею, рекомендувалося наступним чином: “Якщо дівчина під час першого статевого акту з вами істерично б’ється в конвульсіях, намагається вирватися, голосно кричить, довкола губ у неї з’являється піна, очі широко розплющені і у них відбивається жах, острах або переляк, це може означати дві речі. Перша: ви щось робите не так, як потрібно. Друга: ваша партнерка ще неторкана”. Опинившись перед такою дилемою, чоловік повинен запитати у партнерки, що саме він робить не так, і “якщо замість зв’язної відповіді із горла в неї виривається тільки придушений хрип”, то правильною є версія друга. Напевно, тут варто не прогавити момент, аби приглушений хрип не зовсім не припинив вириватися з горла вашої обраниці. Бо тоді без лікаря можете не впоратися. 
Далі пропонується наступна послідовність дій. “Ніколи не обирайте позу № 2 (жінка зверху), а найкраще обирайте позу № 1 (жінка знизу). Так Вам буде зручніше позбавити партнерку цноти”. Це теж важливо знати, бо в позі № 2 у партнерки могло би скластися враження, ніби вона сама себе позбавляє цноти. Щоправда, з вашою допомогою. 
“Не дивуйтеся, якщо проникнути в розкішницю неторканої дівчини Вам буде важче, ніж увійти у звичайну жінку”. Мало хто попереджує, що дивуватися потрібно якраз у протилежному випадку. 
“Якщо Вам здається, що цноту ваша партнерка вже втратила, а вона все ще продовжує голосно кричати, стогнати, битися в конвульсіях, кликати на допомогу, втрачати свідомість, бити Вас ногами, вживати нецензурну лайку, а із її розкішниці при цьому стікатиме кров просто на простирадло, не дивуйтеся. Просто вона відчуває деякий дискомфорт. Але це не страшно. Спробуйте бути ніжним і поясніть їй, що так буває завжди, але Вам все-одно було дуже приємно”. Мало хто при цьому зазначає, що варто пояснити партнерці ще й те, що так буває не завжди, а лише на самому початку, з часом це може минутися, і приємно буде не лише Вам, а і їй. 
Таким чином, якщо підбити підсумок і спробувати виділити десять основних ознак, які відрізняють поведінку неторканої дівчини під час першого статевого акту, то виходить наступне: 
– переляк у широко розплющених очах; 
– борсання, пручання і намагання вирватися; 
– голосні крики під час спроби чоловічого пеніса увійти 

в розкішницю; 
– нерозбірливий хрип замість відповіді на запитання, що саме Ви робите не так; 
– утруднене проникання в розкішницю; 
– конвульсії; 
– нецензурна лайка; 
– піна довкола вуст; 
– кров на простирадлі; 
– втрата свідомості (частіше партнеркою, ніж партнером). 
Часом до цього додається ще блювота і деякий дискомфорт, який жінка відчуває під час статевого акту, але лякатися цього не варто. Отже, якщо Ви помітили за своєю новою партнеркою всі ці ознаки, або принаймні, деякі з них, то акуратно поміняйте простирадло на церату або целофан, не звертайте уваги на крики, лайку, хрип, втрату свідомості, биття ногами і виділення із статевих органів, ігонруйте всі труднощі на шляху свого просування, не давайте вдарити себе ногами по життєво важливих органах, і уважно продовжуйте свою справу, пам’ятаючи, що так буває завжди. Потім очистіть статеві органи від крові, в разі необхідності дайте понюхати партнерці нашатрного спирту і поясніть, що Вам все-одно було приємно. Спробуйте при цьому ще й бути ніжним...."

Наталка Сняданко
 
konushinkaДата: Середа, 03.08.2016, 10:46 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1
Тут дуже цікаво розказано про те, коли найкращі починати статеве життя. Що може трапитися, якщо займатися сексом у ранньому віці. 

Як на мене, то 18 років - ось ідеальний вік, коли всі знають чого хочуть від життся


Повідомлення відредагував konushinka - Середа, 03.08.2016, 10:47
 
OlenkaДата: Понеділок, 07.11.2016, 18:42 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Я втратила незайманість у 23 роки зі своїм накращим другом, хлопця у мене не було, а сексу дуже хотілося, більше ніж йому я нікому не довіряю. Тепер кожна наша зустріч закінчується сексом, ми цим займаємося ледь не щодня і просто стриматися не можемо коли бачимо одне одного. Ми нікому не зраджуємо, адже зараз ні в нього, ні в мене немає пари. Стосунки між нами не змінилися, стали навіть кращими, я вже і не знаю хто ми зараз одне одному, знаю лише що хочу його постійно і всюди. Може я неправильно вчинила, але зараз я не жалію про це...........
 
abramova_onДата: Пятниця, 27.01.2017, 21:21 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 15
В мене перший секс був як раз в 17 років.
 
OlenkaДата: Субота, 04.02.2017, 18:06 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Познайомився з дівчиною16 років,мені 21 вона закінчує 11
клас,гуляли приблизно 4 тижні все мені було якось не удобно її
трахнуть,все такі думаю це її перший секс і так совість моя не
давала цього зробити!потім бухали з пацанами і знайомий з її району
був,він ще старший і від мене,мені говорить що я її скрив у 15 років!
сука траур незнаю що робить!я ніч не спав у голові крутилось,а сама
по життю не дотрога!так і хочеться тепер її зустріть гарно отєбать і
сказать шкура ти малолєтняя!а я тебе кохав.
Автор,з чого ти взяв,що той знайомий сказав тобі правду?У нього
може бути тисяча причин тобі збрехати.Наприклад,він сам має
до неї почуття,а вона їх не розділяє.А може,просто,з гнилості
людської вирішив тобі боляче зробити.Він же замітив,що ти до
неї не равнодушний.Це по-перше.А по-друге,ти не знаєш при яких
обставинах це сталося.Теж може бути сто варіантів.А по-
третє,чому ти вважаєш,шо той хлопець в 15 років не мав права її
"вскривати",а ти в 16 маєш право це зробити.Не займайся
дурощами.Якщо любиш-поговори з нею.Всі ми маємо минуле
 
OlenkaДата: Середа, 01.03.2017, 18:13 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Всім привітулі, я дівчина мені 17.
І я незаймана ,а так вже хотілося б ,але немає з ким ,нещодавно я розійшлась з своїм мч(незійшлись характерами )але все було чудово я навіть уявляла як все повино бути і мені це подобалось але нажаль .....
Нещодавно я зрозуміла що мені симпатизує ,хлопець якій зі мною навчається ....Оскільки в мене фантазія збочена ,я зрозуміла що хочу його дуже дуже , але боюсь незнаю що мені робити
 
OlenkaДата: Пятниця, 12.05.2017, 09:13 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Я незаймана. Чесно, мене це обтяжує (мені 18). Хотіла зробити це зі своїм вульгарним другом, з яким ми жарко цілувалися в його машині. У мене були місячні під час цих палких поцілунків, і ми вирішили зробити це у мене вдома через пару днів. І що ж? Він злився, тому, що "бути першим дуже відповідально". А сексу хочеться.

Зачекай ще. Буде ще.... Це потрібно робити з людиною яку любиш.
Ну то або чекай того єдиного, або того кому пох, тих кому пох насправді дуже навіть багато)))
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Мінімальний вік для першого сексу для дівчини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом