Звідки знати чи готова я до сексу?
|
|
Olenka | Дата: Середа, 18.03.2015, 12:07 | Повідомлення # 1 |
| Рішення мати секс передбачає кілька речей. Ви повинні переконатися, що знаєет всі наслідки від ВІЛ до ВАГІТНОСТІ , і ваш партнер повинен також бути в курсі. Чи проходили ви перевірки? Ви можете мати ВІЛ, навіть якщо незаймана. У вас є засоби безпеки, такі як протизаплідні таблетки і презервативи?Ви також повинні відчути себе , чи хочете займатися сексом. Ви дійсно готові? На вас не тиснуть? У кінцевому рахунку, рішення залишається за вами. Просто переконайтеся, що у вас всі питання закриті.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 20.12.2016, 22:14 | Повідомлення # 2 |
| чесно я про них не думаю , мені байдуже їхнє життя , а вот пацани які могли б зробити таке по суті з дитиною реально придурки , але дівчатам тоже повині думати головою . кажу ще раз , їхнє життя ,я просто цим хотіла сказати що зі мною такого б не сталося бо для мене це тупість , ну поїбався ти в 13 , і важаєш себе піздєц ахуєною тьолкою , бо тобі блять захотілося нових відчутів , і ти готова відатися пацану через так звану "любов " , та подумати який позор це для батьків якшо б хтось дізнався,та і мені самій було б противно якшо б я таке робила в 13 років , то бля шо буде в 16 , 18 . та реально уявляти страшно але , в кожного є вибір , і я його зробила . сексу в 13-14 років я кажу ні !
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 17.03.2017, 10:24 | Повідомлення # 3 |
| Перший секс у мене був у 16-ть років (так, зараз в мене полетять тапки зі словами "повія", що ж ще від вас очікувати). Хлопець був мені просто хорошим знайомим, з яким були обопільні симпатії і нічого більше. Ініціатором була я, тому мене рвало і метало в цьому плані, як останню березневу кішку, за що, по суті, було соромно. З цим хлопцем ми не зійшлись у відносинах, просто зустрічалися для сексу. Після першого ж разу я відчула якесь падіння себе у своїх же очах, потім помітила, що і він ставиться до мене, як до повії. І після четвертого разу я вирішила все це припинити. Через якийсь час у мене пропало абсолютно повністю все бажання до якогось задоволення в сексуальному плані. Здавалося, я стала асексуалом, що лякало. Пізніше бажання повернулося поступово, але від цього легше не було. Зараз мені вже 18-ть. Хлопця немає і сумніваюся, що скоро буде. Боюся навіть уявити, як буду віддаватися якомусь хлопцеві.
|
|
| |