MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз у хлопця
Перший раз у хлопця
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
повинні брати цю свою пропалену досвідченість, уміння спілкуватися з жінкою, спокусити її, бути з нею кращим. Багато чоловіків у першому сексі розуміють і приймають прості правила гри: ніхто нікому не винен, це просто роман.

І все одно, кожен незайманий, як би не бажав досвіду, однаково мріє про перший секс по великій любові. Адже тисячі досвідчених коханців і коханок не подарують відчуття першого поцілунку по любові, першою ласки ...

 
Перший раз повинен бути по любові (як втім другий і третій, секс без любові, це що то тварина, це навіть не секс-злучка, перепих, трах, але не секс). Незайманий може відразу ж і виявитися чудовим коханцем, якщо це від природи в ньому закладене, а колода може хоч тисячу жінок мати й бути поганим коханцем. Не обов'язково чисті - це страшні, косі й криві товариші, на яких неможливо подивитися без тремтіння. Зовсім не обов'язково. І тим більше не можна сказати, що це - виключно старші школярі і першокурсники.

Неймовірно, але факт: людина може прожити п'ять років у гуртожитку на поверсі, де із двадцяти кімнат дев'ятнадцять - жіночі, і не отримати ніякого сексуального досвіду. Просто людина не робила це самоціллю, більше того, досить швидко "надокучив" і став як би частиною інтер'єру, дивлячись на яку в дівчат просто ідеї не виникало, що можливі якісь відносини, крім дружніх. Власне, довести людину до постелі може виявитися не так вже й просто.

Просто з п'ятнадцятирічними хлопчиками: їх потрібно пальцем поманити. У чоловіків-незайманих, але природжених гарних коханців, які можуть бути проблеми? Те, що він не може контролювати перший час свою фізіологію (але й цьому йому доводиться вчитися самому) + проблема-у якийсь у мірі - його комплекс невинності, що швидко випаровується, якщо він бачить, що він може ... У будь-якому випадку незайманий переважно пояснити, що занадто квапитися не можна, що потрібно вести себе (особливо вперше) ніжно й обережно й максимум робити самій.

Ніяких ніжних поцілунків, еротичного масажу й довгої попередньої частини тут чекати не доводиться: якщо в людини сексуальний голод, то все відбувається досить швидко і спонтанно. Як правило, природа все одно бере своє, потрібно лише спрямувати її в потрібне русло. Набагато простіше працювати, якщо укласти юнака на спину і всі практичні моменти показувати на ньому самому. Причому не за один сеанс, а за кілька.

Іноді при статевому акті в чоловіка розривається вуздечка статевого члена - це й буде зовнішньою ознакою, що хлопець вже не незайманий, але таке може відбутися й не при статевому акті. А потім (коли основи засвоєні) перейти до інших цікавих деталей. У перший раз все повинне бути просто і зрозуміло, без вишукувань, інакше людина просто заплутається в теорії, кров доллє до мозку і ... загалом, усе закінчиться дуже сумно, а про психологічні травми ми вже начебто б говорили.

Яких помилок потрібно уникати?

По-перше, не можна забувати про себе. На перший раз юнаку якась квапливість і незібраність пробачити, далі він уже повинен хотіти вчитися і приносити задоволення дівчині.

По-друге, не варто вважати його розумово неповноцінним. Секс - всього лише одна з можливостей отримувати задоволення. Вона не головна й не всіх цікавить у тій мірі, в якій прийнято вважати.

По-третє, придушуй в собі материнські почуття. Це цілком звичайний чоловік. Природно, що він запам'ятається на все життя, незалежно від того, як все буде далі.

По-четверте, не заводь серйозних відносин. Тут, звичайно, дивися за обставинами. Але ревнива панянка повинна знати: рано чи пізно він захоче спробувати секс з ким-небудь ще, і з цим нічого не поробиш. Якщо ж бути обережною, уважною й ніжною, то можна влаштувати собі цілком приємний роман, при цьому адаптувавши хлопчика під власні бажання (що набагато складніше з тими, у кого є певні шаблони), при цьому точно знаючи, що молода людина запам'ятає тебе з ніжністю на все життя. А це, як-не-як, дуже приємно. Справа адже не у факті незайманий-не незайманий. Справа у відносинах між людьми. Якщо люди люблять один одного, то невинність - не є вирішальним або критичним моментом.

Шукайте любов, а не секс! Сексу можна навчитися! Навчитися любити не можливо ...
 
kcapdoc3Дата: Вівторок, 06.09.2016, 16:25 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1
Найкраще для хлопця перший раз зайнятись сексом з проституткою, вона все зробить можна сказати сама! Задоволення 100відсотків!
 
OlenkaДата: Пятниця, 30.09.2016, 09:53 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Соромно мені було в перший раз. Дівчинка попалася досвідчена, хоч і молодше за мене, говорили з нею про всяке, ну і я навигадував, мовляв жеребець з досвідом, егегей, альфа-самець - удовлетворитель, ну вона повелася, а в мене спочатку ледве встав, потім хвилина хаотичності, потім мій молодший відмовився виходити в другу зміну. Соромно було, зате зараз все в ажурі. НЕ альфа, звичайно, але моя дівчинка в захваті.
 
OlenochkaДата: Середа, 28.11.2018, 20:38 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4505
До 20 рoків я був девственіком хотя дівчaт було багато але не кожна хотіла займатись сексом! 
Пішов підробляти на 2-гу рoботу там і зустрів одну дівчину по імені Таня в неї був пірсінг на язикові вона курила зустрічався з нею тривалий час після чого вона почала ламатись як целка казала що була застала бившого хлопця зі своєю сестрою і в неї депресія вона нічого нехоче! 
Але одного прекрасного дня мені приходить смс Я Тебе Хочу! 
Я також написав що хочу її вирішив в вечора приїхати приїхав а в неї місячні і вона незахотіла займатись сексом і ми перенесли це заняття от закінчились в неї місячні я приїхав до її ми як завжди дивились фільм якийсь і в ньму була еротична сцена. Я почав її ніжно цілувати знімати з її ліфчика покушувати соски приміняв різні ласки на що вона сказала почекай вдяглась ми вийшли вона покурила зайшла до батьків в кімнату батьки в той мoмент вже заснули! і ми пішли до її в кімнати і там я ляг на диван вона закрила двері і вискочила на мене почала приміняти ласки мій хуй став і вона почала знімати з мене одежу я з її ми ще довго цілувались і тут я засунув свою руку до її влагалища там було мокро я різко перекинув її на спину зняв з її трусики скинув свої одягнув презерватив і засунув свого їй в пизду вона вскрикнула сказала щоб я так різко не рухав своїм тазом оскільки їй дуже боляче і я почав рухатись повільніше після 15-20 хв я кончив в презерватив хотів засадити без презерватива вона сказала що хоче бачити довідку з лікарні що в мене все чисто і я одягнув другого через декілька годин закінчились презервативи і вона зробила мені мінет так я і взнав що я в її був 27 вона їбалась ским попало і де попало як і зустрічались то їздила в інше місто то із старшою людиною в поїзді а в попу вона не давала засадити тому що її були ізнасілували!
 
OlenochkaДата: Субота, 12.01.2019, 16:11 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4505
Вчора займалася сексом з одним хлопчиною,я так зрозуміла в нього ще цього не було.Коли він почав тримати мене за груди,я почала стогнати і він відразу кончив навіть не війшов в мене Потім ми перекурили,він набрався сил,і в нас відбувся секс,майже хвилину Всеодно він довольний,став мужиком.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз у хлопця
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом