MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Біль після Першого сексу [Поради]
OlenkaДата: Четвер, 13.10.2016, 12:00 | Повідомлення # 1
Я втратила цноту з моїм хлопцем кілька днів тому, і це було чудово. Після того я помітила що іде кров.
Звісно я знала, що це звична річ після втрати невинності в перший раз. На наступний день, мені було боляче, коли я йшла у ванну. Ми займалися сексом тільки один раз, і це тривало набагато довше, ніж я думала. Пройшло 4 дні з тих пір, як ми займалися сексом і це знову сталося минулої ночі. До цих пір кровотеча і все одно боляче, коли я пісяю. Це нормально? ?Скільки днів ще повинно пройти перш ніж я почну хвилюватися?

OlenkaДата: Понеділок, 14.11.2016, 21:55 | Повідомлення # 2
А які у нього параметри? Розмір члена?

АнонімноДата: Вівторок, 07.01.2020, 01:07 | Повідомлення # 3

Я втратила цноту з моїм хлопцем кілька днів тому, і це було чудово. Після того я помітила що іде кров.
Звісно я знала, що це звична річ після втрати невинності в перший раз. На наступний день, мені було боляче, коли я йшла у ванну. Ми займалися сексом тільки один раз, і це тривало набагато довше, ніж я думала. Пройшло 4 дні з тих пір, як ми займалися сексом і це знову сталося минулої ночі. До цих пір кровотеча і все одно боляче, коли я пісяю. Це нормально? ?Скільки днів ще повинно пройти перш ніж я почну хвилюватися?

Повідомлення відредагував Olenochka - Неділя, 12.01.2020, 22:27

lubovnikДата: Вівторок, 07.01.2020, 21:03 | Повідомлення # 4
Дівчата  хто хоче збити Целку?

OlenochkaДата: Неділя, 12.01.2020, 22:26 | Повідомлення # 5
lubovnik, ви точно не за цим сюди. Тут порадник

OlenochkaДата: Неділя, 12.01.2020, 22:28 | Повідомлення # 6
Цитата
Звісно я знала, що це звична річ після втрати невинності в перший раз. На наступний день, мені було боляче, коли я йшла у ванну. Ми займалися сексом тільки один раз, і це тривало набагато довше, ніж я думала. Пройшло 4 дні з тих пір, як ми займалися сексом і це знову сталося минулої ночі. До цих пір кровотеча і все одно боляче, коли я пісяю. Це нормально? ?Скільки днів ще повинно пройти перш ніж я почну хвилюватися?

Думаю, що не варто хвилюватися. Розповіж більше про хлопця та збудження

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом