Біль після Першого сексу [Поради]
|
|
Olenka | Дата: Четвер, 13.10.2016, 12:00 | Повідомлення # 1 |
| Я втратила цноту з моїм хлопцем кілька днів тому, і це було чудово. Після того я помітила що іде кров. Звісно я знала, що це звична річ після втрати невинності в перший раз. На наступний день, мені було боляче, коли я йшла у ванну. Ми займалися сексом тільки один раз, і це тривало набагато довше, ніж я думала. Пройшло 4 дні з тих пір, як ми займалися сексом і це знову сталося минулої ночі. До цих пір кровотеча і все одно боляче, коли я пісяю. Це нормально? ?Скільки днів ще повинно пройти перш ніж я почну хвилюватися?
|
|
| |
Olenka | Дата: Понеділок, 14.11.2016, 21:55 | Повідомлення # 2 |
| А які у нього параметри? Розмір члена?
|
|
| |
Анонімно | Дата: Вівторок, 07.01.2020, 01:07 | Повідомлення # 3 |
| Я втратила цноту з моїм хлопцем кілька днів тому, і це було чудово. Після того я помітила що іде кров. Звісно я знала, що це звична річ після втрати невинності в перший раз. На наступний день, мені було боляче, коли я йшла у ванну. Ми займалися сексом тільки один раз, і це тривало набагато довше, ніж я думала. Пройшло 4 дні з тих пір, як ми займалися сексом і це знову сталося минулої ночі. До цих пір кровотеча і все одно боляче, коли я пісяю. Це нормально? ?Скільки днів ще повинно пройти перш ніж я почну хвилюватися?
Повідомлення відредагував Olenochka - Неділя, 12.01.2020, 22:27 |
|
| |
lubovnik | Дата: Вівторок, 07.01.2020, 21:03 | Повідомлення # 4 |
| Дівчата хто хоче збити Целку?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 12.01.2020, 22:26 | Повідомлення # 5 |
| lubovnik, ви точно не за цим сюди. Тут порадник
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 12.01.2020, 22:28 | Повідомлення # 6 |
| Цитата Я втратила цноту з моїм хлопцем кілька днів тому, і це було чудово. Після того я помітила що іде кров. Звісно я знала, що це звична річ після втрати невинності в перший раз. На наступний день, мені було боляче, коли я йшла у ванну. Ми займалися сексом тільки один раз, і це тривало набагато довше, ніж я думала. Пройшло 4 дні з тих пір, як ми займалися сексом і це знову сталося минулої ночі. До цих пір кровотеча і все одно боляче, коли я пісяю. Це нормально? ?Скільки днів ще повинно пройти перш ніж я почну хвилюватися? Думаю, що не варто хвилюватися. Розповіж більше про хлопця та збудження
|
|
| |