Olenka | Дата: Неділя, 30.10.2016, 17:39 | Повідомлення # 1 |
| Займатися сексом в перший раз? Ось, чого очікувати.
Попередньо Грати День (або, швидше за все, вночі) прибуває, незалежно від того як ви уявляєте все - зі свічками, шампанським, і сексуальна жіноча білизна, або просто як ще одна ніч - яка має бути більш захоплюючою, принаймні трохи більше нервів порушують спокій, ніж стандартна ситуація. Так зробіть собі кілька послуг. По-перше, почувайтеся захищеною. Це достатньо, щоб турбуватися без додавання стурбованість з приводу зараження інфекцією чи мова йде про вагітність. Якщо ви не маєте запас презервативів, підіть купити. Френк Littlefield *, старший з Бостонського університету, згадує, зробивши швидкий похід в магазин на свою першу ніч. Він був у гостях у друга на вечірці. Коли він дізнався, як він і його (а також незаймана дівчина) партнер були без презервативів він "побіг в аптеку. Я схопив один з тих 75 відсотків одній упаковці, і побіг назад. Вона чекала мене. ;)"Тепер хопили хвилю настрою . Це має бути весело, так що розслабтеся і насолоджуйтеся. Увімкніть деяку сексуальну музику, а потім прийшов час для - SEX, хлопці, ви звертаєете на це увагу? - Прелюдія, прелюдія, прелюдія. Більш збудженими і працювати за двох, тим легше і простіше все це буде.
Потрапляючи Візьміть його : Зробіть проникнення не жорстким а рідко так просто, як це виглядає в кіно. Таким чином, можна очікувати, ймовірно, трохи зусиль, перш ніж корабель буде в порту. І не дивуйтеся, якщо трохи рукоприкладства буде,все потрібно. Шарон LaRusso, старший в Лос-Анджелесі, який втратив цноту в 17 років, згадує цей момент як нерозумно, але весело."Були деякі неправильні рухи в обасті моїх стегон. Потім він взяв мене в руки в руки », згадує вона.
Якщо ви дівчина і незаймана ви напевне чули від подружок обо з різних джерел, що перший раз боляче для жінки. На думку більшості жінок, - і деякі чоловіки - це було їхньою головною турботою але все з досвідом. Правда? Перший час сексу може бути трохи не зручним, згідні всі, але ви ж не перевертаєте камені в нирках. "Це трохи боляче, але далеко не так сильно, як я очікував", говорить Ліндсі Келлі, старший в університеті штату Делавер, який втратив цноту у віці 19 років. Гретхен Лазло, на другому курсі коледжу Колбі і незаймана до 16 років, каже: "Це було трохи незручно спочатку, але я б не назвавала це боляче."За даними цих же жінок, кращий спосіб зробити це максимально безболісно можна підсумувати в двох словах: іти дуже повільно. Джон Татум з Університету Еморі пам'ятає як просив свого партнера, який також був незайманим, переймався якщо це боляче тоді. "ЇЇ не сподобається в перший раз, вона, ймовірно, не захоче спати зі мною ще раз!", Каже він. "Так що я був ніжний, і всі перевірки в неї, щоб переконатися, що все в порядку. Пізніше вона сказала мені, що вона була так рада, що я зробив це ".
Законавайте одну річ прямо з місця в кар'єр: перший тайм-аут, великий O в основному область хлопців. Ні, це не справедливо, але це тільки так воно і є. Якщо ви жінка, і ви з кимось, хто дуже досвідчений, є шанс, що ви могли б бути на хвилях оргазму екстазу, але не розраховуйте на це. "Я не знаю нікого, хто [був оргазм] в перший раз", говорить Ліндсей. Шарон погоджується: "Це було принаймні на третій раз, перш ніж я відчула оргазм на собі".Для хлопців, на думку більшості, в перший раз більшість хлопців, з якими я говорив їхній перший раз тривав тривало близько 1-3 хвилин. У кращому випадку. "Скажімо так: я міг би бити Моріс Грін," говорить Дейв Wayland з Прінстонського університету. Таким чином, хлопчики не слід цього соромитись. Якщо ви з більш досвідченою дівчиною, то "вони знають, чого очікувати від вас", говорить Франк. Якщо ви з іншого дівкою, вам дійсно нема про що турбуватися. Ханна Kischler, молодший в Smith College, каже, що її перший раз був «милостиво швидко", так як в перший раз для неї "було весело, але це не було взагалі приємно з фізичної точки зору" це правда.Експериментуючи з різними позиціями, можливо, не найкраще, цей ваш перший раз - якщо, звичайно, ви з кимось, хто має більше досвіду, ніж ви, і кому більше комфортно,але ви крок за кроком.і ставатиме краще, проте, вважають, що місіонерська позиція працює просто відмінно для цього першого разу якого ви так боїтеся..
Багато новачків турбуються про ритм. Не треба. Ритм є те, що приходить з практикою, і ви не дізнаєтесь наперед, як ваші рухи з партнером. "Я безумовно не знав, що я роблю", згадує Баррі Гловер, старший в університеті Дрю. "Я дійсноне кєрую рух йде сам. Я ніколи не практикував на яблучному пирозі нічого ". Його рекомендації? Жвавий як деякі мелодії. Сексуальна мелодії, про що йде мова. "Мова йде про повільний, постійний, стійкий ритмічний. Якщо вам не вистачає ритму, як це зробив я, спробуйте покластися на музику. Це схоже на танці. Просто рухатися в такт ".Ліндсей згадує одну річ, яку продовжувала рухатись в голові. «Я не знаю, що робити з моїм колінами!" Сміється вона. Це може здатися тривіально, але вона, як і багато інші чоловіків і жінок, згадує, турбуючись про прості речі, я не знаю її кінець. Найкраща порада в цьому напрямку - і в цілому - вихідці з Джин Кіркпатрік, недавній випускник коледжу Кеньон. "Там нічого не можеш зробити не правильно. Отже, ви хочете переконатися, що ви не зашкодите вашому партнерові Але є межа цьогму, ніяких різких рухів чи щось подібного".
Вихід Гей, ви зробили справу. Вітаю. Але не зіпсувати все зараз. Хлопці, коли ви витягаєте свій член, візьміть презерватив, тримайтеся, і витягніть та викиньте його повільно.При попаданні на партнерку це погано.Витягайте не дуже різко будьте уважні!!!НаслідкиЄ кілька речей, які ви повинні знати після сексу. Одним з них є очищення себе. (ви як поношена футболка хехе) Іншим прикладом є запах. Можливо, ви чули, як люди говорять про запах сексу, але ви, ймовірно, не знаєте що це таке, поки ви зробили це. Баррі любив його тоді, і зараз любить. Він вперше понюхав після сексу в перший раз в 16 років. "Мммм. Я не прийматиму душ протягом двох днів! "Він згадує. Не рекомендуємо так робити але трохи насолоджуючись ароматом не погана річ.Нарешті, в той час як хлопцям не залишиться багато фізичних нагадування після їхнього першого разу, жінки могли помітити невеликі кровотечі. Нічого страшного - все заживе і наврядче потрібно звертатися до лікаря все повинно пройти швидко. «Я помітив трохи крові в душі після цього, але вона зникла на наступний ранок", говорить Гретхен. Жінки також може боліти в області живота на наступний день після, але це почуття має відійти в найближчий час.
Так що удачі, і пам'ятайте: ніхто не знає, що робити в перший раз. Але люди були успішно разом протягом мільйонів років. Вони все зрозуміли це. І ви теж. Так розслабтеся,і не турбуйтеся про якісь сексуальні халепи. Просто робіть те, що здається природним і зручним. Отже, короткий виклад ... сексом в перший раз, і поради, щоб зробити його ще краще Обговорення його не з друзями -. Хоча вони могли б дати вам декілька корисних порад.Поговоріть з партнером ви перед великою бурхливою нічкою. Поговоримо про ваш досвід, ваші проблеми, ваші очікування. Якщо ви можете говорити про це до статевого акту, це буде легше говорити про це під час і після теж. І не забудьте запитати про сексуальне життя вашого партнера. Презервативи,гандони,ковпачки, латекс, захист називати їх як хочете. Мати під рукою презерватива. (О - в разі, якщо ви не звертали уваги - використання презервативів.)Розмір має значення може. Ми всі чули теорії що пеніс має розмір. У нас немає ніяких відповідей на одвічне питання тут, але ми можемо сказати, що розмір пеніса може змінитися, якщо це ваш перший раз. Жити і вчитися. Маючи деякі "майже" (як в "все, крім сексу»), досвід допомагає. Якщо ви раніше були розпочаті в радість робити, відчуваючи вгору, і дарувати і отримувати оральний секс, то секс сам по собі набагато менше лякає. Ви вже знайомі з місячними, та інших функціями організму. Мастильні роботи. Якщо у вас виникли проблеми при отриманні, або якщо ви відчуваєте біль після проникнення, ви можете мати деякі гелю або інших не пов'язаних з нафтою на основі мастила на руку. Якщо ви не відчуваєте себе комфортно з мастилом, використовуйте природний замінник - слина може творити чудеса. Хай буде світло? Світло включений або виключений, це повністю залежить від вас. Секс сексом, світло чи ні світла. Але це може допомогти дізнатися, що багато новачків рекомендується темряві. Ви як, ймовірно, буде менш сором'язливим, що шлях.
Немає переповненому будинку. Переконайтеся, що ваші двері є замок. Використовуйте його.Останнє, що вам потрібно, це ваш товариш по кімнаті або будь-хто інший відволікаючись від вашого першого бою в ліжку.* Всі імена були змінені, щоб захистити не-більше невинних.
Стаття, потребує граматичних виправлень. Вибачте за незручності
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 30.01.2019, 22:10 | Повідомлення # 5 |
| От і кажуть що треба берегти цноту. Зустрічалися ще з 7 класу, якщо то можна так назвати. Випускні класи, він поступив, я поступила. Батьки нам сказали, щоб одружитися, хоч перший курс закінчити. Ну от ми наважилися, бо так хотіли обоє, щоб раз і на все життя. Я так вихована і вій тоже. Читали, дивилися, як то правильно зробити, бо ж обоє не тямущі. Ну от. Люди, я думала, що то тільки перший раз так. А це вже 3 місяці, я не те щоб не кінчала, я навіть боюсь того. Бо мені боляче (ласки є) його член здається мені поліном. Він гіганскій. Ми обоє в паніці, ми обоє не підходимо один одному.
Таке враження, що ти до цих пір в 7 класі...
|
|
| |
knopa | Дата: Понеділок, 27.07.2020, 09:33 | Повідомлення # 6 |
| Я так розумію, в жінок, партнери які в них були в анальному сексі не рахуються. Моя дружина клялася мені, що була в мене перша. І справді, під час нашого першого сексу була кров і все таке. Я щиро вірив їй. Але коли ми вийшли на рівень анального сексу, то мій член туди зайшов як у відро, і ще б два помістилися. Я запитав її, як таке може бути. Тоді вже призналася мені, що всі її партнери, до мене, були тільки виключно по аналу. Але я був типу всеодно першим і єдиним бо зайшов вагінально. Брехухаа вона короче.
|
|
| |