MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший Раз,Ідеальний Секс (Історія)
Перший Раз,Ідеальний Секс (Історія)
OlenkaДата: Понеділок, 05.12.2016, 19:59 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Я хотіла, щоб мій перший секс був особливим та незвичайним. На той час я зустрічалася з своїм хлопцем вже майже рік, тоді я вирішила, що час настав. І як тільки я це подумала, то увійшла у режим планування великої події.

Ми вибрали вихідні, коли його батьки поїхали з міста, щоб ми могли мати повну самотність. Він купив купу ароматичних свічок та зробив мікс з пісень про кохання. Я купила сексуальну білизну і зробила улюблений салат для романтичної вечері. За тиждень до великої ночі, ми сім днів відраховували зворотний відлік, залишаючи кокетливі ноти та підморгуючи один одному. Звичайно, я дуже нервувала, але при всій нашій підготовці та планам, я знала що  все буде ідеальним.

День особливого вечору, я прийшла до хлопця додому вранці, щоб допомогти йому влаштуватися. Я залишила свій сексуальний наряд, поставила макарони в холодильник, поклала презервативи на тумбочку , він розставив свічки по всій спальні. Отже, ми почали дуріти. Обстановка дійсно накалялася,  вже були презервативи поруч з ліжком, і в нас обох тільки думки про секс!
І після всього цього, я втратила цноту ...


Коли ми лежали в ліжку після цього, я вирішила, що треба зробити щось особливе , щоб відзначити мої перші кроки сексу. Отже, я повернулася до хлопця і почала співати свою власну версію "ти щасливий і ти це знаєш". Замість нормальних слів , я співала: "якщо ти незаймана то ти це знаєш, плескай в долоні." Ніхто з нас не плескав і я зробив величезну справу, так як це було в перший раз ніхто з нас не плескав на цю пісню.  Мені потрібно, щоб це було особливим, навить якщо це дурні пісні.

В ту ніч, все пройшло чудово чітко по плану. Свічки, музика, сексуальний наряд, і макарони на вечерю. Треба сказати, мій другий раз був абсолютно досконалим.
Прикріплення: 0626689.jpg (18.1 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 16:12 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Ранній секс.

Якось я почув, як 15-річна дівчинка сказала, що секс зближує людей... і вона хоче цим зайнятись, щоб бути ближчою до свого хлопця. Здивувало не те, що дівчина висловилась про сексуальне зближення, а те, що вона каже про це у 15 років. Вона гадає, що ранній секс — це корисно... але чи так це насправді? 

Психологи стверджують, що ранній секс серед підлітків призводить до проблем не тільки фізичного характеру, але й до емоційних та соціальних розладів. А якщо опиратись на опитування, проведене каліфорнійським університетом, з 618 опитаних людей 275 відповіли, що займалися оральним або вагінальним сексом у віці до 14 років. Половина всіх опитаних підлітків сказала, що після статевого контакту переживали почуття провини. Багато з них відчували себе використаними. 

Сьогодні секс у ранньому віці — це не новина, а, швидше, буденна річ. Якщо ти у 14-15 років не займаєшся сексом, значить, відстаєш від життя, а ось якщо у 16 ти ще дівчинка, то і зовсім «біла ворона». Але як часто люди займаються коханням, доростаючи до цього періоду, коли ти не вагаєшся, чи варто це робити, а відчуваєш, що час прийшов. До нашої редакції часто надходять листи від дівчат, які просять поради, бо ще не знають, чи варто займатись сексом у підлітковому віці. Наші підлітки дивляться американські фільми, де їхні діти кохаються, ще навчаючись у середній школі, думають, що і у нас так треба робити. Але ж справа не в тому, чим раніше, тим краще, а в тому, коли відчуєш, що без вагань та сумнівів захочеш поєднатись з людиною фізично. 

Донька знайомої якось прийшла до неї з відчаєм, бо у 9-му класі лише 3 дівчинки з класу ще не мали сексуального контакту. І вона скаржилась мамі, що відчуває себе не такою, як усі. Хіба це правильно? Шкільний психолог розповідає, що часто звертаються дівчата, які розказують, що хлопці, з якими вони зустрічаються, спонукають їх до сексу. Дівчата думають, що таким чином втримають їх біля себе і роблять велику помилку... Після контакту вони приходять до тих же психологів і розповідають, що зробили помилку. Секс був не таким приємним, як показують у фільмах... Після цього вони відчувають порожнечу, жалкують про зроблене. А все тому, що не варто бігти поперед батька у пекло. Всьому свій час. Якщо є сумніви, не варто це робити... 

Для того, щоб у наших підлітків було менше розчарувань стосовно дорослого життя, батькам треба приділяти більше уваги своїм чадам. У спілкуванні можна пояснити всі недоліки та переваги і вберегти від помилок.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 15.02.2019, 21:57 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Одного разу ми з хлопцем поїхали в гори. Мені тоді було 17, йому 19. Так ось поїхали з його батьками і моїми. На той момент зустрічалися вже півтора року. Сексу до цього не було. І ось ми приїхали туди. Всі справи, шашлики, батьки злегка випили, пішли купатися. Ми залишилися у нашого "табору". Ну і тут він починає лізти цілуватися, до цього до речі про секс ми не говорили. Зайшли значить в намет. Справа вже йде до цього самого. І тут його мама відкриває намет, кидає пачку гондонів, і каже: - Ви забули тут це, і давайте швидше, я поки їх відверну. Сказати, що ми охуели, нічого не сказати. Загалом потрахалісь ми охрінітельно для мого першого разу. 
Зараз готуємося до весілля. І у нас все добре. Всім любові і добра котяткі.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 14.06.2021, 09:48 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Ой перший....коли він був
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший Раз,Ідеальний Секс (Історія)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом