Перший Раз,Ідеальний Секс (Історія)
|
|
Olenka | Дата: Понеділок, 05.12.2016, 19:59 | Повідомлення # 1 |
| Я хотіла, щоб мій перший секс був особливим та незвичайним. На той час я зустрічалася з своїм хлопцем вже майже рік, тоді я вирішила, що час настав. І як тільки я це подумала, то увійшла у режим планування великої події.
Ми вибрали вихідні, коли його батьки поїхали з міста, щоб ми могли мати повну самотність. Він купив купу ароматичних свічок та зробив мікс з пісень про кохання. Я купила сексуальну білизну і зробила улюблений салат для романтичної вечері. За тиждень до великої ночі, ми сім днів відраховували зворотний відлік, залишаючи кокетливі ноти та підморгуючи один одному. Звичайно, я дуже нервувала, але при всій нашій підготовці та планам, я знала що все буде ідеальним.
День особливого вечору, я прийшла до хлопця додому вранці, щоб допомогти йому влаштуватися. Я залишила свій сексуальний наряд, поставила макарони в холодильник, поклала презервативи на тумбочку , він розставив свічки по всій спальні. Отже, ми почали дуріти. Обстановка дійсно накалялася, вже були презервативи поруч з ліжком, і в нас обох тільки думки про секс! І після всього цього, я втратила цноту ...
Коли ми лежали в ліжку після цього, я вирішила, що треба зробити щось особливе , щоб відзначити мої перші кроки сексу. Отже, я повернулася до хлопця і почала співати свою власну версію "ти щасливий і ти це знаєш". Замість нормальних слів , я співала: "якщо ти незаймана то ти це знаєш, плескай в долоні." Ніхто з нас не плескав і я зробив величезну справу, так як це було в перший раз ніхто з нас не плескав на цю пісню. Мені потрібно, щоб це було особливим, навить якщо це дурні пісні.
В ту ніч, все пройшло чудово чітко по плану. Свічки, музика, сексуальний наряд, і макарони на вечерю. Треба сказати, мій другий раз був абсолютно досконалим.
|
|
| |
Olenka | Дата: Пятниця, 09.12.2016, 16:12 | Повідомлення # 2 |
| Ранній секс.
Якось я почув, як 15-річна дівчинка сказала, що секс зближує людей... і вона хоче цим зайнятись, щоб бути ближчою до свого хлопця. Здивувало не те, що дівчина висловилась про сексуальне зближення, а те, що вона каже про це у 15 років. Вона гадає, що ранній секс — це корисно... але чи так це насправді?
Психологи стверджують, що ранній секс серед підлітків призводить до проблем не тільки фізичного характеру, але й до емоційних та соціальних розладів. А якщо опиратись на опитування, проведене каліфорнійським університетом, з 618 опитаних людей 275 відповіли, що займалися оральним або вагінальним сексом у віці до 14 років. Половина всіх опитаних підлітків сказала, що після статевого контакту переживали почуття провини. Багато з них відчували себе використаними.
Сьогодні секс у ранньому віці — це не новина, а, швидше, буденна річ. Якщо ти у 14-15 років не займаєшся сексом, значить, відстаєш від життя, а ось якщо у 16 ти ще дівчинка, то і зовсім «біла ворона». Але як часто люди займаються коханням, доростаючи до цього періоду, коли ти не вагаєшся, чи варто це робити, а відчуваєш, що час прийшов. До нашої редакції часто надходять листи від дівчат, які просять поради, бо ще не знають, чи варто займатись сексом у підлітковому віці. Наші підлітки дивляться американські фільми, де їхні діти кохаються, ще навчаючись у середній школі, думають, що і у нас так треба робити. Але ж справа не в тому, чим раніше, тим краще, а в тому, коли відчуєш, що без вагань та сумнівів захочеш поєднатись з людиною фізично.
Донька знайомої якось прийшла до неї з відчаєм, бо у 9-му класі лише 3 дівчинки з класу ще не мали сексуального контакту. І вона скаржилась мамі, що відчуває себе не такою, як усі. Хіба це правильно? Шкільний психолог розповідає, що часто звертаються дівчата, які розказують, що хлопці, з якими вони зустрічаються, спонукають їх до сексу. Дівчата думають, що таким чином втримають їх біля себе і роблять велику помилку... Після контакту вони приходять до тих же психологів і розповідають, що зробили помилку. Секс був не таким приємним, як показують у фільмах... Після цього вони відчувають порожнечу, жалкують про зроблене. А все тому, що не варто бігти поперед батька у пекло. Всьому свій час. Якщо є сумніви, не варто це робити...
Для того, щоб у наших підлітків було менше розчарувань стосовно дорослого життя, батькам треба приділяти більше уваги своїм чадам. У спілкуванні можна пояснити всі недоліки та переваги і вберегти від помилок.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 15.02.2019, 21:57 | Повідомлення # 3 |
| Одного разу ми з хлопцем поїхали в гори. Мені тоді було 17, йому 19. Так ось поїхали з його батьками і моїми. На той момент зустрічалися вже півтора року. Сексу до цього не було. І ось ми приїхали туди. Всі справи, шашлики, батьки злегка випили, пішли купатися. Ми залишилися у нашого "табору". Ну і тут він починає лізти цілуватися, до цього до речі про секс ми не говорили. Зайшли значить в намет. Справа вже йде до цього самого. І тут його мама відкриває намет, кидає пачку гондонів, і каже: - Ви забули тут це, і давайте швидше, я поки їх відверну. Сказати, що ми охуели, нічого не сказати. Загалом потрахалісь ми охрінітельно для мого першого разу. Зараз готуємося до весілля. І у нас все добре. Всім любові і добра котяткі.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 14.06.2021, 09:48 | Повідомлення # 4 |
| Ой перший....коли він був
|
|
| |