MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший секс. Це твоє рішення....чи твого хлопця?
Перший секс. Це твоє рішення....чи твого хлопця?
OlenkaДата: Субота, 10.12.2016, 15:27 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285

Ти вирішила, що вже готова до першого статевого контакту. Це твоє рішення .. твоє чи твого хлопця? Можливо це рішення твоїх подружок? Тобі хочеться спробувати, але ти боїшся розчарування? Щоб не зробити помилку потрібно розуміти, що це таке і чи потрібно це тобі.
Це боляче?




Напевно ти чула від подруг, що дефлорація (розрив дівочої пліви) - це боляче а іноді навіть криваво. Але це зовсім не означає, що кров і біль буває у всіх. За статистикою кожна третя дівчина не відчуває болю. Також важливу роль відіграє будова дівочої пліви, якщо в невинної пліві є отвір посередині, то як правило при першому статевому контакті дівчина не зазнає суттєвого дискомфорту а тим більше болю. А ось якщо у тебе відсутній отвір в невинній пліві або, навпаки, отворів кілька, то можуть виникнути больові відчуття при першому статевому контакті. Визначити форму твоєї дівочої пліви допоможе гінеколог, також можна спробувати зробити це самостійно за допомогою спеціального дзеркала.

Де краще зайнятися перший раз сексом?

Місце, де ти втратиш невинність повинно бути для тебе комфортним, знайомим, щоб ти могла почувати себе вільно і впевнено. Звичайно найбільш вдалий варіант в даному випадку це твій власний будинок. Деякі сексологи радять розлучатися з невинністю у воді, так як тепла вода допомагає розслабити вагінальні м'язи, але є в цього способу одне істотне але! Вода змиває значну частину вагінальної змащення, без неї проникнення може виявитися досить болючим, тому перший секс на простирадлах - залишається поза конкуренцією.

Коли повинен бути перший секс?

Сексологи і гінекологи стверджують, що починати статеве життя потрібно не раніше 18 років. Чому саме в цьому віці? Повір, ця цифра взялася не зі стелі. До 18 років невинна пліва ще тільки формується і вона недостатньо еластична, а стінки піхви досить ранимі. Тому перший сексуальний досвід до 16 років практично завжди пов'язаний з болем і кров'ю. У 18 років у більшості дівчат закінчується формування статевої системи і дівоча пліва стає добре розтяжною, тому дефлорація відбувається практично безболісно. Взагалі з невинністю потрібно розлучатися в період з 18 і до 26 років, якщо зберігати невинність до 30-ти, то пліва в такому віці потовщується, втрачає еластичність і нерідко, щоб її позбутися доводиться звертатися до фахівців.

Як це зробити правильно?

Мабуть, це найголовніше питання. Щоб усе пройшло гладко, ти повинна бути збуджена! Якщо цього не станеться, краще відкласти дефлорації поки ти не будеш готова. Недостатнє збудження пов'язане з браком природного мастила, а без нього буде боляче та напевно не отримаєш задоволення, перше враження про секс буде остаточно зіпсоване. Тому не поспішай!

Почніть з взаємних пестощів. Вибирайте позу для першого сексуального контакту дуже обережно! Для першого разу ідеально підійде поза «місіонера». Ляж на спину, під сідниці можна покласти подушку, ноги розсунь, зігни в колінах і притисни до грудей, партнер зверху. Найголовніше діяти повільно і ніжно, партнер повинен поступово розтягнути невинну пліву. Якщо больові відчуття посилюються потрібно зменшити темп, спробувати розслабитись і лише, потім продовжити. Після втрати невинності статевий акт припиняють, щоб не внести інфекцію в з'явилися ранки, а також слід утриматися від сексу протягом наступних декількох днів.
Прикріплення: 5403081.jpg (28.2 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 16.12.2016, 19:41 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Я незаймана, 20 років.Останнім часом переслідує одне бажання,хочу щоб перший раз був грубий, щоб мене зв'язали,розірвали одяг, кинули на землю...без всяких там ніжностей,але раніше таких думок не було,стараюсь до цих пір чекати ту саму особливу людину,але боюсь не витримаю і нападу на когось сама)
 
OlenkaДата: Понеділок, 06.02.2017, 18:46 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
. Я дівчина, мені 20 років, недавно позбулась цноти, з хлопцем, з яким зустрічалась довший період часу ( 1 рік та 2 місяці)...
Мій хлопець перед самим статевим актом дав мене таку настанову, щоб я не переживала, та не думала про погане, а думала, що все буде добре...
Він зробив мені куні, була хороша та довгапрелюдія від нього, сам секс був доволі ніжний... Він все робив дуже акуратно, аби не завдати мені болю...
Все це добре, але я трохи по іншому собі уявляла мій перший секс, думала, він зараз мене відтрахає як шлюху, що я буду вся обкінчана, як візьме за волосся, і жорстоко почне запихати свого члена мені в рот, пізніше, як почне мене їбати, що б я аж встати не змогла б ... А, тут така несподіванка (
 
knopaДата: Вівторок, 26.09.2017, 16:58 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 763
Зустрічаємося з хлопцем 3 роки, він у мене перший. Незважаючи на дику любов до нього, мені дуже хочеться спробувати когось ще в ролі свого партнера: колишнього хлопця, кращого друга, взагалі незнайомої людини .. Хочеться дізнатися, що б я відчувала з ними у ліжку. Ну не чесно ж, що у нього до мене були, а мені тепер з ним одним до кінця життя
 
OlenochkaДата: Середа, 13.03.2019, 23:07 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Хлопці, ви так само ходите до своїх дівчат, з запахом і з не падаючим стояком?))) Автор, в першу чергу ти повинен зрозуміти, що секс то не порно, яке ти можливо бачив і не раз. По-друге, будь собою, зроби всі зусилля, щоб ти відчував себе впевнено, наприклад, душ, чистий одяг (можеш сміятись, але інколи навіть цього не можуть зробити), якщо голиш член, то і його приведи у порядок. Далі не поспішай,максимально комфортна обстановка для обох вас і прелюдія повинна бути така, щоб аж пищала так тебе хотіла. Ну, і не забувай про презерватив, можеш також купити смазку гарного сексу)
 
OlenochkaДата: Субота, 28.12.2019, 14:00 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Провесна. Холодно. Тепла однокімнатна квартира. Приємна музика. ні вина ні чаю навіть пожерти нече ... Прийшли (мені 16, їй 17) довго цілуємося.... Завів її рукою ... сам завівся ... хмм. казус-кондомов немає з собою... Побіг в аптеку, її залишив одну. приходжу вона одягнена. Розділ, сам роздягнувся ... З першого разу не вийшло. Включили порнушку. Розкочагарилися і під стогони порнозірок зляглися.ех.:)
 
OlenochkaДата: Четвер, 23.04.2020, 11:42 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Цитата
У него все вопросы опираются на вероятность порванного презерватива.

Если ты правильно наденешь презерватив, и он будет качественный, то он не порвется. Ты же не в ржавую трубу член суешь. Там все мягко, без сучков.

Сменить презерватив и продолжить можно не отходя от кровати, воспользовавшись влажной салфеткой. Есть салфетки от Jonson Baby для младенцев. Они большие, без ароматизаторов.

Если вдруг порвется или снимется, и кончив, ты обнаружишь, что кончил туда, у тебя есть 10 минут, чтобы отправить ее в ванную, и она вымыла оттуда все. Слабый раствор марганцовки усилит эффект. Возможно удобно использовать клизму для этих целей.

Далее, крови может и не быть. Это я к тому, чтобы ты нечаянно не вынес мозг девчонке - а где кровь? Но полотенце подложи.

Дефлорация сопровождается некоторыми болезнененными ощущениями, т.к. в плеве все таки есть сосуды и нервные окончания. Делать это нужно аккуратно, не засаживая по самые яйца, а с каждой фрикцией продвигаясь на полсантиметра, например. После дефлорации желательно продолжить так же неспеша и нежно, чтобы не усиливать болевые ощущения девушке.

Второй раз она может и не захотеть, даже если ты сменишь презерватив не отходя от дырочки. И в данном случае это нормально. Во первых, ей нужно смыть кровь из себя, если кровь была. Во вторых, пока не заживут порванные края девственной плевы, у нее могут быть болевые ощущения при введении. Нужно подождать пару-тройку дней, и потом трахайтесь наздоровье в любом количестве, в любой позе, в любом темпе.

-Мурзилка-
 
knopaДата: Пятниця, 07.08.2020, 14:46 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 763
Ребят,я был девственником, но вчера был вопиющий случай, мне 19 лет и я вчера по пьяни оттарабанил двоих зрелых женщин (40 и 49 лет и одна с них мама моего друга). Это нормально? Было так: я пришёл к другу одолжить одну вещь. Ну друга не оказалось на месте, а они сидели выпивали, предложили мне я не отказался и потом пошло-поехало. Я лишь помню что одна села мне на колени и почала пригать на мне. Все это длилось полночи. Точно не помню. Мне стыдно , не так я представлял свой первый раз, но выйшло как выйшло.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший секс. Це твоє рішення....чи твого хлопця?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом