MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Що робити після сексу? Відповідаємо на ваші запитання!
Що робити після сексу? Відповідаємо на ваші запитання!
OlenkaДата: Понеділок, 19.12.2016, 04:17 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Існує безліч статей, які пояснюють як безпосередньо займатися сексом. Про попередню гру, як пестити, як вибрати місце для сексу. Однак , ніхто не пише що робити "після". Чому б нам не скинути занавіс з цієї теми. Що робити, коли вже пройде найбільша пристрасть? Відповідаємо на ваші запитання!



1. Коли я з неї вийти"?
Ха, начебто просте питання але цікавить, чи не так? Або після того хлопець досягне оргазму (як не крути, настає після в кінці статевого акту), він повинен швидко витягнути член чи залишатися ще залишатися в дівчині?
Відповідь досить проста – швидше за все, відразу ж витягати. 

2. Презерватив – чи повинен я знімати, коли вона поруч зі мною?

Якщо під час надягання презерватива обом супроводжується розпал і бажання, але вже по відношенню ця атмосфера зникає. І потрібно зробити неприємного вчинку завантаження гумки. Для багатьох хлопців це так ніяково, що вони воліють просто розвернутися. Чи, однак, слід це робити?
Ну, не обов'язково! Все залежить від вас, а зняття презерватива-це просто частина процесу. Роби так, як вважаєш за потрібне.

3. Що робити з використаним презервативом?

Ясно одне – не кидай його на підлогу! Особливо, якщо потім плануєте там ночувати! Це найгірше, що можна зробити. Чому? Тому що його легко і просто забути. А залишити після себе такий "скарб" у кімнаті дівчини жахливо. Може також статися таке, що предметом зацікавить її молодші брат чи сестра, а собака... жесть!
Завжди викидайте презерватив відразу ж після сексу, а краще завийте в туалетний папір. Якщо у вас немає можливості, викинути в смітник (бо треба, наприклад пройти через вітальню, в якій її батьки), то попросіть подругу щоб зробила собі маленький мусорник у кімнаті.

4.Чи можу я його/її запитати, "як це було?"
Кожен з нас хоче дізнатися, чи був він в сексі хороший. Тому спокушає нас це питання.... Роби це, тільки в тому випадку коли ти готовий до будь якого варіанту відповіді. Питання з надією на компліменти-це не зовсім хороша ідея :-).
Пам'ятайте, що насправді найбільша відповідь про те все пройшло є сама поведінка дівчини або хлопця. Відчувати задоволення – це справжня відповідь!

5. Після сексу, вам слід відразу ж одягатися?
Якщо вам дуже соромно, то просто накинте ковдру, перш ніж одягнутися. 

6.Мовчати, говорити? Як себе вести?
Якщо ви тільки почали займатися сексом, то початкові моменти "після" будуть для вас незручними. Не відомо, що робити – про що говорити, мовчати?
В принципі, повна тиша це рішення тільки тоді, коли ви засинаєте що треба мовчати. В іншому випадку, варто сказати що-небудь приємне своїй половинці. Можливо просто: "Мммм, мила, ти дивовижна", або "Дякую за ці чудові моменти, дівчинко". Просто комплімент, добрі слова, які допомагають подолати ці бентежні моменти.

6.Що говорити, якщо було... погано?
Ок, ви зробили що могли і старалися, але не вийшло. Щось пішло не так, він дуже швидко кінчив або просто не могли ним зайнятися. Що робити з важкою обстановкою "після"?
Це, звичайно, не проста ситуація – вимагає великої делікатності, так щоб не образити партнера. Що ви можете сказати? Спробуйте такі слова, як: "нам доведеться багато працювати щоб був кращий секс, але загалом це хороша новина ;-)" або просто: "І так було приємно. Я рада, що зміг/-ла провести ці моменти саме з тобою". Посміхнися і обійміть хлопця або дівчину. В такій ситуації важливо, щоб ви одне одного розуміли – завдяки цьому, через деякий час ви будете згадувати цю ситуацію зі сміхом.
Прикріплення: 5496790.jpg (34.2 Kb)
 
OlenkaДата: Вівторок, 03.01.2017, 14:19 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Молодь третього тисячоліття – яка вона? Останні соціологічні дослідження показали, що більшість молодих людей сьогодні вважають нормальним мати 10 партнерів до шлюбу. Так думають 64% юнаків і 54% дівчат зі всіх опитаних. Вони не бачать нічого поганого в тім, що дівчина втрачає невинність до 15 років.
Ось як вважає більшість молодих людей сьогодні: "Я не погоджуюся із твердженням, що повинно бути строге утримання від сексу до шлюбу. Я не прихильник розбещеності, ні в якому разі! Однак коли людина довідується все лише в першу шлюбну ніч, це веде до численних поламаних доль. Як, утім, і безладне статеве життя. В усьому повинна бути золота середина, у тому числі й у цьому".
Та існує й інша позиція: "Один раз мене використовували, і цього досить. Чоловіки дивляться на нас, як на старі автомобілі, на яких можна вчитися їздити. Коли ж вони думають, що стали вже гарними водіями, то шукають собі іншу машину. Особисто я вирішила не спати ні з ким до шлюбу. Випадковий секс - це підробка".
Ось чим виправдовують молоді люди інтимні відносини до шлюбу:
1 - статевий потяг заклала в нас природа, тож придушувати його протиприродно;
2 - утримання від сексу шкодить здоров'ю;
3 - досвід інтимних відносин до шлюбу дозволяє згодом уникнути помилок у виборі коханої людини і досягти гармонії в шлюбі.
Спробуємо розібратися, наскільки все це правильно.
Перше: "Статевий потяг заклала в нас природа, тож придушувати його протиприродно". З тим, що статевий інстинкт природний, сперечатися ніхто не стане. Однак незаперечним є й інше: зрілість характеру людини визначається тим, якою мірою вона контролює свої бажання. І саме цим ми відрізняємося від тварин. Річ у тім, що будь-який потяг може цілком підкорити людину, її поведінку і мислення. Ми стаємо заручниками своєї потреби, страждаємо, коли не можемо її задовольнити, або відчуваємо спустошення, коли переситимося. Думка перетворює природну потребу на некеровану пристрасть. От чому таке небезпечне захоплення порнографією. Перегляд цих матеріалів постійно тримає ваші думки в полоні. Ви думаєте тільки про це, дивитеся на людей тільки з цього погляду. Збуджена думка шукає шляхи до реальної дії.
"Тому що із серця виходять злі помисли, вбивства, перелюб, блуд", - Ісус Христос сказав про це ще 2000 років тому. Контролювати свої бажання - зовсім не те саме, що придушувати їх. Чим сильніше ми придушуємо якусь потребу, тим більша її енергія. Пригнічені бажання рано чи пізно обертаються неврозами і нав'язливими станами, що й використовують як аргумент прихильники вільних дошлюбних відносин. Але якщо людина свідомо хоче навчитися з Божою допомогою керувати своїми інстинктами, Бог дасть їй силу контролювати себе (тобто пильнувати за собою, бачити себе).
Друге: "Утримання від сексу шкодить здоров'ю". Чи чули ви, щоб хто-небудь помер від відсутності статевих відносин, як помирають від голоду і спраги? Навпаки, відомі приклади, коли цнотливе життя вивільняло духовну й інтелектуальну енергію в чоловіків і жінок, які спрямовували її на благо людям. Утримуватися людина повинна свідомо, з доброї волі, а не зі страху чи сорому. Добровільно накладені на себе обмеження ніколи не приводять до розвитку психологічних комплексів. Що ж стосується уявлення про шкоду утримання від сексу для здоров'я, то це найнебезпечніша неправда, яку насаджують молоді сексуально нестримані люди і ті, хто не гидує заробляти гроші, торгуючи вседозволеністю.
Третє: "Досвід інтимних відносин до шлюбу дозволяє уникнути помилок у виборі коханої людини і досягти гармонії в шлюбі". Психологи стверджують, що перший досвід інтимної близькості двох людей має унікальну цінність: такої миті у вас більше не буде ніколи. Особливо це важливо для жінки. У цей момент люблячі люди дарують себе один одному, відкриваються цілком. Колишній сексуальний досвід позбавляє цю подію її високої значимості. А якщо перша близькість проходила в дівчини зовсім інакше, якщо її просто використовували як інструмент для задоволення своєї похоті або ж гірше – зробили це насильно, - як вона буде ставитися до інтимного життя взагалі? З відразою? З цинізмом? З презирством до себе і недовірою до партнера?
Секс до шлюбу - це відносини, позбавлені зобов'язань перед партнером. Тому так звані "пробні шлюби" виявилися нетривалими: у них більше ймовірності зрад, насильства, вони менш стабільні. Не можна "спробувати", що таке справжній шлюб, у відносинах, які свідомо позбавлені зобов'язань. А поняття "сексуальна несумісність" - просто виправдання для тих, хто не вміє любити.
Любов - це насамперед здатність жити один для одного, жертвувати собою заради улюбленого, здатність поважати, розуміти, співпереживати, бути безкорисливим. Якщо всього цього немає, інтим не допоможе. Згідно з опитуванням, проведених серед подружніх пар, сексуальне задоволення здебільшого стоїть в шкалі пріоритетів приблизно на сьомому місці, а спочатку йдуть довіра, вірність, жертовність тощо.
Загалом, сексуальний "досвід" не є гарантом добрих відносин. Нині багато молодих пар вінчаються в церкві. Кожна з них твердить, що приймає іншого навічно, як дарунок Бога. Якщо молоді вже мали інтимний зв'язок до шлюбу, це означає, що замість того, щоб дочекатися дарунка, вони з нетерпінням, поспішно і грубо вирвали його з рук Бога. Їхній союз починається з неправди, вимовленої перед Богом і людьми.
Не починайте спільне життя з неправди. Цнотливість - міцна моральна основа благополучного шлюбу. Звичайно, міцність його залежить від двох. У чоловіка, який мав безладні зв'язки до шлюбу, неминуче втрачається повага до жінки як такої, і навіть якщо його дружина чиста, він мимоволі буде вважати її знаряддям насолоди, предметом, яким він має право володіти. Конфлікти в такій родині неминучі. Тож найкращий спосіб уникнути невдачі - володіти не іншою людиною, а собою.
А що стосується "золотої середини", то поняття це досить відносне. Взяти, наприклад, наркотики. Потрібно їх вживати чи ні? Чи є тут золота середина? Немає. Є дві крайності, з яких одна правильна. Щось схоже і з сексом до шлюбу. Соціологи провели багато досліджень, згідно з якими секс до шлюбу має ряд негативних наслідків. Про них ми вже говорили. У пошуках матеріалу я знайшла лист молодої дівчини. Його розмістили на молодіжному Інтернет-сайті.
"Мені 19 років. Пишу вам, тому що в душі накипіло. Мені здається, хлопці тільки і думають, як затягти дівчину в ліжко. Хочу виділити п'ять основних аргументів, які вони використовують для цього.
1. Вони говорять: "Секс створює атмосферу довіри". Нічого подібного. Щирі інтимні відносини будуються на повній віддачі, чесності, любові і волі. Продажні жінки теж віддають свої тіла, однак їхні відносини з клієнтами не можна назвати довірливими.
2. "Рано початі сексуальні відносини відіграють позитивну роль. Вони дають можливість для ближчого знайомства і позитивно впливають на наступне життя в шлюбі". Цілком можливо, що при першій близькості ти одержуєш короткочасне задоволення, але насправді це самообман, і ти позбавляєш себе радості в майбутньому. Якщо бути чесними до кінця, то більшість дівчат визнають, що дошлюбні статеві відносини найчастіше розчаровують.
3. "Випадковий секс - це розвага, що символізує волю". Думаю, що постійна зміна партнерів не може зробити людину щасливою і дати їй волю. Більшість молодих жінок почуваються приниженими, коли віддають свої тіла на одну ніч. Дошлюбні відносини не дарують волю, тому що є наслідком примусу. Тиск преси, радіо, телебачення, оточення, партнера не несуть волі. Це приносить лише розчарування, образу почуттів і рани душі, які довго не гояться.
4. "Якщо ти вільно не виражаєш свою сексуальність, ти просто далекий і відсталий". Неправда. Відносини до шлюбу несуть у собі хвороби і проблеми, негативно впливають на психіку і на майбутнє життя в шлюбі. Дошлюбні статеві контакти є благодатним ґрунтом для порівнянь, підозр, взаємної недовіри, які можуть зруйнувати сімейний союз.
5. І, нарешті, говорять: "Ми живемо в XXI столітті!" І що? Перетворюватися тепер на кроликів? Кількість покинутих дітей росте, чиїсь життя ламаються через короткочасні задоволення. Чи не краще трішечки почекати, а потім пізнати усю повноту відчуттів у шлюбі?"
Молоді люди запитують: "Чому ми не можемо нашу любов виразити фізично? Чи повинні ми брати для цього дозвіл у ЗАГСІ? Невже шлюб виникає через свідчення про шлюб?" Безумовно, ні. Це твердження так само неправильне, як і те, що життя людини виникає через свідоцтво про народження. Але свідоцтво про народження – це щось більше, ніж шматочок паперу. Воно правомірно підтримує людське життя. Те саме можемо сказати і про свідоцтво про одруження. Воно підтримує шлюб юридично. Статистика показує, що пари, які мають зв'язок до шлюбу, розлучаються у два рази частіше, ніж ті, котрі утримувалися. Це дані спостережень за 50-літній період.
Співжиття дає неблагополучні і хиткі союзи. Виявляється, що шлях, зазначений Богом, - не тільки єдино правильний, але і єдино здоровий для всіх. Говорять: "Нервові клітки не відновлюються". Можна перефразувати цей вираз так: "Втрачені почуття не відновлюються". Розтрачені намарно на випадкових людей почуття не відновляться, щоб вилитися в повноті на вашу кохану людину.
У кабінеті християнського психолога сиділа молода пара. У їхньому житті панувало цілковите безладдя. Незважаючи на те, що вони багато разів аналізували свої проблеми і відвідали безліч консультацій, нічого не допомагало. І раптом психолог запитав: "Ви вступали в інтимні відносини до шлюбу?" Вони відповіли позитивно. Потім дружина заплакала. Цілий потік емоцій нахлинув на неї при згадуванні про цей випадок, що стався кілька років тому.
- Ви коли-небудь просили в неї пробачення за це? - запитав психолог у чоловіка.
- Ні.
- Тепер саме час це зробити.
Ця пара більше не приходила на консультацію. У їхньому домі запанував мир.
У природі є вітер, який називається "самум". Він дує зі спекотної пустелі, дуже гарячий, пекучий, згубний для всього живого. Подібна до самуму одна з прикмет нашого часу - вседозволеність у людських стосунках, яку в усі століття іменували прямо і різко - розпуста. Вона теж сушить і знищує в душах людей усе живе і прекрасне.
Греблю, яка стримувала напір сексуальної енергії, прорвало, плоть стала ідолом, який вимагає все нових жертв. Розпад духа сучасної людини - так називає це явище Біблія. Чи варто дивуватися, що нас захлиснула епідемія венеричних захворювань, що мільйони дівчаток, які самі ще діти, народжують дітей, яких не в змозі ні прогодувати, ні виховати, що число абортів сягає мільйонів. Навіть невіруючі люди погоджуються: свобода сексуальних відносин обернулася нещастям. Виявилося, що і статева помірність до шлюбу, і вірність у шлюбі – не такі вже погані речі. Між іншим, до цих цінностей тепер болісно намагається повернутися Америка. Це непросто, і не одне покоління пройде, поки щось зміниться.
А поки що американська молодь об’єднується в рух "Цнотливість до шлюбу". Багато хто з них на власному гіркому досвіді переконався, що розрекламованого "безпечного" сексу не існує, як не існує і "невинного" гріха. Суспільство називає дошлюбні стосунки "вільною любов'ю". Біблія називає їх блудом. Апостол Павло сказав, що статева розпуста є гріхом проти свого ж тіла, тому що результатом є аборти, венеричні захворювання, СНІД. "Блудників і перелюбників судить Бог", - говорить Біблія і підкреслює, що "ніхто з тих, хто віддається блуду чи перелюбу, не успадкує Царство Боже". "Бережися від юнацьких пожадливостей, а тримайся правди, віри, любові, миру з усіма", - радить апостол Павло молодому Тимофію.
Проблема в тому, що самі, без Бога, ми не зможемо контролювати свої сексуальні інстинкти. Але якщо Ісус увійде у твоє життя, похітливі бажання перестануть панувати над тобою. Бог допоможе тобі справитися з усім, що обтяжує твою совість. Покайся перед Богом за дошлюбний зв'язок і потім бережи себе для свого чоловіка чи дружини до законного шлюбу. Бог вам хай допоможе, мої молоді друзі!
 
OlenkaДата: Неділя, 15.01.2017, 14:31 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Недавно втратила невинність. Чесно кажучи це була для мене величезна проблема так як нестерпно боялася болі. Пробувала із нареченим різні пози, однак ніяк не получалося, все боліло і я його зупиняла. Однак я попробувала сісти зверху і легенько сідати на член. Ми так робили чотири дні доки повністю не розтягнули пліву. Як тільки боліло я починала інтенсивніше рухатися і біль зникала. В результаті такої аж сильної болі не було, а крові взагалі не було. Переконалася в тому, що краще не відразу запихати, а розтягувати пліву. Однак тепер проблему в іншому. Я думала що це буде вау..однак я не відчуваю члена у собі. Хоча після кількох хвилин я все таки отримую оргазм. Те, що він всередині то точно. Я не можу сказати, що у нього величезний розмір, але допустимий. Інші пози не получаються, він не може запхати, постійно випадає..єдиний варіант - це коли я зверху. Можливо ми ще недосвідчені і не получається нічого. Порадьте що мені робити. Нареченого кидати не буду, бо дуже люблю його. А задоволення отримувати в різних позах також хочеться
 
abramova_onДата: Пятниця, 27.01.2017, 21:18 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 15
Скільки всього написано, а на практиці у всіх по різному все відбувається
 
OlenkaДата: Субота, 28.01.2017, 19:52 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
З хлопцем разом 2 роки. Незаймана. При тому вже давно крок за кроком досліджуємо один одного, все дуже м'яко і просто. Ніяких заборон немає, але і ніхто не ставить пункт "трахатись" як обов'язковий атрибут відносин.
Захотів - кицьку попестив або просто пообнімався. Захотіла - мінет зробила.
Вирішили відтягувати сам перший секс як можна довше, нам цікавіше процес відкриття один одного, ніж "вставив-кінчив".
 
OlenkaДата: Середа, 01.02.2017, 22:18 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Овуляція йде 11 днів після місяків, наскільки знаю. Тому
завагітніти ти можеш якщо цілком здорова. Якщо є проблеми зі
здоров'ям, дуже важко. Кров йде після втрати цнотливості. Через
пару днів купи тест і не один, для себе провірся. Але я не думаю
що завагітнієш від того що не витер член, щоб завагітніти треба
кінчики далеко-далеко і доброю струєю, так що провірся для
себе
Кров може бути із-за того,що місячні не закінчилися повністю
або через втрачену цнотливість.Якщо він не мився після сексу,а
потім знову у вас він був, то ти спокійно можеш завагітніти .Але
це лише моє припущення)
 
OlenkaДата: Четвер, 23.02.2017, 16:49 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Багато хто після сексу курять. А я граю на гітарі! Саме після оргазму з'являється бажання посмикати струни.
 
OlenkaДата: Четвер, 16.03.2017, 10:34 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Ми з дівчиною перші один у одного, так що досвіду у нас немає. Вирішив зробити їй приємно. Почав з легкого масажу, зняв з неї трусики, перевернув на спину і почав пестити, спочатку пальцями, а потім вже і язиком. Хвилин 15-20 старався, вона стогнала, ноги під кінець тремтять, але тут вона мені каже що хоче пісати, сама вся ізвівається, ну я і подумав що вже ось-ось, треба прискоритися. Через пару хвилин знову каже що вистачить, що зараз опісається. Я встав, а вона побігла в туалет. Сиджу з хворою, втомленою щелепою і думаю що робити. Що це було? ...
 
OlenkaДата: Четвер, 16.03.2017, 10:34 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Люди не меліть х&йні) буває таке що перед оргазмом відчуття ніби помаленькому хочеться...це значить що дівчина була майже на піку задоволення і у неї був би струменевий оргазм потужний. Просто дехто цего боїться і стидається, а дехто розслабляється і отримує задоволення.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 13.11.2017, 10:32 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4511
Мій хлопець, після сексу відразу стрибає в штани і починає щось робити по дому: мити посуд, пилососити і тд. А мені б так хотілося полежати після цього. Виявилося, це все через те, що він збуджується і боїться мене затрахати до смерті.
 
OlenochkaДата: Субота, 31.03.2018, 22:53 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4511
Хтось після сексу курить, хтось одягається і йде, хтось повертається в іншу сторону і лягає спати.....а я просто бавлюсь його членом...)))
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Що робити після сексу? Відповідаємо на ваші запитання!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом