MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Невдалий перший раз. Падає член... (неповна ерекція, тим самим не можу розірвати її дівочу пліву)
Невдалий перший раз. Падає член...
OlenkaДата: Понеділок, 19.12.2016, 15:27 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мені, 17 років: Після кількох місяців спільного життя, ми вирішили наважитися з дівчиною на перший раз. Я незайманий і вона незаймана. Ми намагалися вже кілька разів зайнятися сексом, однак кожного разу з'являється велика проблема – відсутність ерекції або неповна ерекція, тим самим не можу розірвати її дівочу пліву, та увійти членом всередину. Я засмучений, тому що не знаю, чому так відбувається. У мене є величезне бажання сексу, часті сильні ерекції навіть під час ласк з моєю дівчиною у мене немає з ними проблем. Проблема з'являється тільки тоді, коли ми намагаємося беспосередньо цим зайнятися. Що робити?



Перший раз це величезний досвід для обох партнерів. Момент втрати невиності асоціюється з набранням зрілості, - цей прорив впливає на подальше життя і відносини, як сексуальні так і партнерські стосунки. Через малий досвід у партнерів, не завжди все йде вдало. Іноді перший раз відходить далеко від фантазій або просто не доходить до них.

Невдалий перший раз немає ерекції у хлопця

Проблеми з ерекцією при першому статевому акті відбуваються дуже часто. В основному викликані великим стресом, в поєднанні з сильним хвилюванням. Молоді чоловіки дуже зацікавлені в тому, щоб відмінно виглядати в очах своєї партнерки. Це бажання бути "ідеальним коханцем" породжує стрес, який безпосередньо впливає на проблеми з ерекцією. Часто це відбувається після чергових невдалих спроб статевого акту, що ще більше посилює стрес. Іншою причиною стресу може бути також страх небажаної вагітності, розмір пеніса, комплекси або низька самооцінка.

Слід зауважити, що якщо немає проблем з досягненням ерекції під час інших сексуальних ласк, чи в появі ранкової ерекції, це як раз психіка несе відповідальності за відмову під час "першого разу". 

Отже, як перемогти проблему і стрес, пов'язаною з першим разом? Ключ до всього - терпіння, розуміння, довіра, ніжність і почуття, партнерів. Довга прелюдія, контрацепція, місце, де ніхто не заважатиме... всі ці фактори впливають як на настрій так і на рівень стресу під час першого статевого акту. Якщо все це не допоможе, варто звернутися до фахівця – сексолога, психолога або уролога.
Прикріплення: 0763531.png (180.4 Kb)
 
OlenkaДата: Середа, 08.02.2017, 18:06 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Доводиться звикати до дівчини, щоб зайнятися сексом. Прямо безпосередньо перед тим, як ввести член пропадає ерекція. Так все добре і ерекція нормальна. Ласки, прелюдія, мінет - все може бути і дівчина ніколи не дізнається, що є така проблема. Після двох трьох осічок все приходить в норму
 
OlenochkaДата: Середа, 31.01.2018, 10:49 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Ось яка ситуація: Дівчина 18р,зустрічаюсь з хлопцем 10 місяців,незаймана. З вигляду нормальна,не скажу що красуня ,але і не страшна! Обличчя без прищів,не жирна ,але у мого хлопця тупо не встає.
Нууу,точніше встає,але не зовсім.
В парку,на вулиці,за межами будинку і в зовсім не підходящих ситуаціях встає,а в інтимній обстановці,коли ми сам на сам і мені дуже його хочеться просто тупо висяк.

Бачу що він комплексує,ну а я ще більше комплексую бо люблю його дуже і мені здається що я його не приваблюю



Імовірніше за все чувак або сам ще не мав дівчини, або дуже давно не мав дівчина. Що ж робити!?:
1. Спробуй розслабити свого хлопця, підключи ручки, зроби мінет.
2. Спробуйте випити (не путай з напитися) по бокальчику вина буде достатньо.
3. Якщо все одно нічого не вийде, спробуй провести з ним ніч разом, але без сексу. Роздягніться поцілуйтеся і лягайте спати (краще в обнімочку) серед ночі, або можливо з ранку він імовірніше всього прокинеться від стояка і почне до тебе приставати.
Прикріплення: 6129638.jpg (10.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 22.04.2018, 13:58 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Ми з хлопцем вже кілька разів приходили до нього додому з планами на те, що займемось сексом, але коли ми в нього вдома в нього просто не встає. Зате коли просто гуляємо на вулиці в нього так стоїть, що аж мені чути. Вчора вже думала взяти його на вулиці. Як мені поступити з цим? Можливо проблема в мені чи обстановка не та? Треба щось змінити? 
Будь ласка, дуже потрібна порада, бо хочу його страшно, але не розумію що відбувається 
Він каже, що все добре і що я його заводжу, але вдома чомусь ніяк не виходить
 
OlenochkaДата: Середа, 01.08.2018, 08:57 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4514
Дівчата, чи подобається вам коли у гарного хлопця на вас встає в маршрутці і стояком він впирається у вас або є перед вами)?
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Невдалий перший раз. Падає член... (неповна ерекція, тим самим не можу розірвати її дівочу пліву)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом