MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Сміються: що я незаймана – що робити? (Вони сміються наді мною, що я незаймана – що робити?)
Сміються: що я незаймана – що робити?
OlenochkaДата: Понеділок, 28.08.2017, 11:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4503
„Я не знаю, що робити. Справа в тому, що більшість моїх подруги з класу знають, що я незаймана. У них є або були хлопці, а у мене ні. Ну і тепер вони постійно з мене сміються. Це не дуже соромно, але бісять такі фрази, наприклад: що вони мені знайдуть когось, хто допоможе мені втратити цноту або що знімуть для мене повію чоловічої  статі. Іноді мені дуже ніяково..." Яна, 16 років.

Такого роду запитання, приходять до нашого сайту багато. Більшість дівчат перебувають в ідентичних ситуації, як Яна – сказали правду  "зізналися" в тому, що не займалися сексом, в обмін отримують неприємні жарти. Як з цим боротися?



Не знаєш, що чуєш.

Пам'ятай, за статистикою, більше половини дівчат ті хто сказали, що вони є сексуально активні та ведуть сексуальне життя - ще незаймані. Брешуть, з кількох причин. Вони хочуть бути брутальними, сміливішими, ніж усі інші. Або їм не вистачає сміливості – дивлячись в очі, сказати правду: "Ні, я ще цього не робила". Такі дівчата можуть бути дуже переконливі, з точністю описати, що і як робили. Але це як і раніше не має шансу бути правдою.

Будь вірна своїм переконанням.

Якщо ще не було сексу, тому чекаєш на когось, кого будеш любити з повною взаємністю, то ти дійсно розумна. Багато дівчат робить по-різному і починає статеве життя, бажаючи мати вже "це" просто так, для того що бути більш дорослою. У результаті, вони не будуть мати хороших спогадів про свій перший раз. А ти можливо, до кінця життя будеш думати про ці моменти з ніжністю. Так і повинно бути.

Пам'ятай, що ти особлива.

Чесно? Сьогодні всі перенасичені сексом. Підлітки одягаються викликаюче, у віці 15 років вагітніють, займаються сексом з ким попало, часто після вживання алкоголю. Це не унікально і не оригінально, це навіть не круто. Бути оригінальним, означає бути вірним своїм переконанням.
Очікуючи на секс, з любові ви проявляєте свою зрілість і повагу до свого тіла.

Навчися відповідати.

Якщо жарти йдуть від твоїх подруг, то постарайтеся пояснити їм. Проста розмова в такій ситуації може допомогти. Замість того, щоб удавати що це для вас смішно, скажи: „Слухайте, ви трохи перегинаєте. Мені дуже неприємно".
А якщо це антиподруги , яких ти не любиш? Тоді навчись відповідати. На злоби відповідайте щось типу: "Напевно, мені не потрібні поради і коментарі від когось, хто публічно хвалиться своїми
сексуальними досягненнями". Допоможе, повір ;-).

Ігнорувати.

У багатьох таких ситуаціях краще всього ігнорувати. Обрати, такий метод як обрала Юлія:

– Я теж це чула мільйони разів. "Юля, давай, зроби це", "я знаю хорошого хлопця, позбавить тебе" і так далі. До тошноти все одне і теж... Два рази я сказала своїй подрузі, що напевно лесбіянка, раз так її цікавить моє статеве життя, а потім просто робила вигляд, що не чую цих зауважень. Моя дупа, мої переконання, моя справа. А вони нехай лягають собі в ліжко навіть з половиною міста, – каже Юлія.
Ти теж так можеш. Головне тут упевненість в собі!

Чого не робити?

Іноді дівчата, що перебувають у ситуації Яни вирішують просто... збрехати. Це хороший метод? Але це не так. По-перше, ви будете почувати себе погано сама з собою, по – друге, в розповідях про деталі швидко загнетеся. Значно кращим варіантом буде просто підняти голову високо і залишитися при своїх переконаннях. Коли прийде на "це" час, відбудеться з коханим хлопцем, тоді ви будете пишатися собою!
Прикріплення: 2050859.png (204.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 13.09.2017, 19:59 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4503
Нічого дивного не бачу. Наше суспільство зіпсоване і невинність не цінується. Я до сих пір дивуюся логіці людей. Якщо дівчина незаймана , то це дуже погано , потрібно виправити та посміятися над тим , що вона "невдаха" ніби її ніхто не хоче. Якщо дівчина не незаймана , то вона вже автоматично для суспільства є "повією". Взагалі не потрібно говорити щось про своє інтимне життя , тому що наслідки ти бачиш сама. Ти гідна поваги і знайдеться людина , яка полюбить тебе за те , що ти така чиста , а не буде сміятися. Ти молодець , шли всіх подальше!

Прикріплення: 1984401.jpg (21.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.07.2018, 23:05 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4503
У свої 22 у мене не було ні хлопця, ні інтиму. Мене це анітрохи не турбує, але доводиться страждати від натиску соціуму. Батьки страждають, що я не шукаю відносин, друзі вважають дивним орієнтування на "зустрічатися з любові і на довгострокові відносини". Що робити?



Тоді ця проблема так і називається: у вас низький статус у своєму соціумі. Не важливо, з яких причин він низький, важливо, що він ось такий. Для батьків і друзів ви - аномалія, може дурна людина, або невдаха, або просто бідолаха і каліка.
Так як варіант "вийти з цієї групи і піти в іншу, де ваші достоїнства будуть оцінені" якщо вам не подобається, то залишається тільки два варіанти.

Перший - змиритися з низьким статусом. Прийняти той факт, що ви в самому низу ієрархії і відповідно будувати своє життя. Як би дивно це не звучало, але це аж ніяк не поганий варіант, особливо якщо ваше оточення досить м'яке і відноситься до омегам поблажливого. Зрештою, у вас не відбирають гроші, не викидають на вулицю, люди з вами спілкуються, так чому, власне, ні? Займайтеся тим, чим подобається займатися і змиріться зі статусом.

Другий - це піднятися в статусі. Ось тут знадобиться розум і хитрість. Спочатку доведеться гарненько поспостерігати і порефлексувати - а що у вашому оточенні вважається престижним? Не може бути такого, щоб весь престиж зводився виключно до романтичних відносин. Може, це робота, освіта, захоплення певні, а може щось менш глобальне почуття гумору і оптимізм, впевненість у собі, вміння розв'язувати конфлікти ітд. Ось і карабкайтесь за цими критеріями успіху - напевно щось співпадає з вашими життєвими цінностями! Тем про відносини уникайте, зате активно демонструйте свої досягнення в інших сферах.


А ще ви можете зробити інший класний трюк, але це вже наступний рівень - повернути свої недоліки в достоїнства! Часто зустрічаючись люди з несхваленням соціуму, лякаються, намагаються виправдовуватися, ніби зробили щось погане. Хоча часто нічого поганого вони не робили, а вибір їх справді має під собою підставу - а часто він дійсно вигідніший, ніж "норми" соціуму. Так продемонструйте це! Сім'я? Це як у Іванових - він п'є і б'є, вона кричить і зашивається з трьома дітьми і втрачає здоров'я? Цього ви мені бажаєте? У мене своя улюблена робота, прекрасні друзі, і все це ви пропонуєте поміняти на "хоч якогось чоловіка і дітей, до яких у мене зараз жодних теплих почуттів? Ні, дякую. Ростити дітей, поки я сама не пожила і поки їх не хочеться я вважаю насильством над дітьми, а чоловіка виберу не аби якого, а такого, який мені підходить.

Як не дивно, дійсно серйозні аргументи, як правило, змінюють норми. Природно, якщо ви самі впевнені у своїй правоті і перевазі своєї позиції. Виправдання і пояснення в стилі "зелен виноград", на жаль, не спрацюють і будуть виглядати ще гірше. Тому якщо ви і самі розумієте, що справа не тільки в ваших принципах, але і в тому, що ви, наприклад, не вмієте зваблювати протилежну стать і будувати відносини і це значно впливає на ваш вибір... ну, принаймні, варто бути чесною з собою стосовно цього.
Прикріплення: 8545632.jpg (180.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Сміються: що я незаймана – що робити? (Вони сміються наді мною, що я незаймана – що робити?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом