MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » 21 запитань про цноту, – відповідає гінеколог
21 запитань про цноту, – відповідає гінеколог
OlenochkaДата: Вівторок, 24.04.2018, 22:33 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514
Існує багато міфів про дівочу пліву. Ми вирішили покінчити з ними і запитати гінеколога про стан, вид, форму, колір, вигляд, фото, відновлення... Хм, дійсно питань про цноту багато.



На найбільш часто повторювані питання про пліву відповідає експерт:

1. Що таке дівоча пліва?

Дівоча пліва, це як правило, тонкий і гнучкий складок слизової оболонки, яка обмежує вхід в піхву.

2. Де саме знаходиться дівоча пліва?

Дівоча пліва знаходиться на глибині 1-1,5 см.


3. Як виглядає дівоча пліва?

Щоб її побачити, досить злегка відкрити паперовий човник статевих губ. Там будуть видні складки слизової оболонки. Якщо ви хочете наочно побачити свою невинність, використовуйте дзеркала. Дівоча пліва на дотик нагадує щоку. Еластична і слизька.


4. Для чого є дівоча пліва?

Американські дослідники звертали увагу на те, що член у перших людей був набагато менший і тонший, ніж у сучасної людини, тому з мембраною могла впоратися тільки людина з великим пенісом. А звідси висновок, що дівоча пліва-це було типу випробування на міцність. Хто її розривав за перший раз, то він був гарний мужчина. І ця теорія має багато фанатів.
В даний час дівоча пліва-це рудимент еволюції, і не має ніякого біологічного значення.

5. Які є види дівочої пліви?

За формою отвори, що знаходиться в мембрані пліви, гінекологи поділяють на такі види:

Всі ці типи дівочої пліви можуть не тільки зовнішнім виглядом відрізнятися а і товщиною та гнучкістю.

6. Чи кожна дівчина має пліву?

Дуже рідко, але буває, що дівчина народжується без дівочої пліви.

7. Як можна пробити пліву?

Розрив дівочої пліви (дефлорація), як правило рветься під час статевого акту, коли член буде вставлений в піхву. Пліву можна перервати під час мастурбації або якщо пестили одне одного (рукою, вібратором). Трапляється також, що розрив дівочої пліви відбувається при застосуванні надто великого розміру тампона (для незайманих кращими є ті, які мають найменший розмір).

8. Чи дівоча пліва може розірватися випадково?

Це може статися у дівчат які дуже інтенсивно займаються спортом, наприклад, катання на велосипеді або мотоциклі.

9. Чи може бути так, що справа дійшла до статевого акту, а дівоча пліва не лопнула?

Технічно це можливо, якщо складки дівочої пліви дуже міцні або дуже еластичні. Особливо, коли член вводиться дуже неглибоко. Буває так, що член не досить товстий, щоб прорвати пліву.

10. Прокол дівочої пліви боляче?

Може відчуватися напруга (натяг) слизової оболонки і її пошкодження. Іноді прокол дівочої пліви супроводжується легким болем, також може з'явитися трохи крові. Зрештою, була перервана іноді сильно забезпечена кров'ю тканина. Однак тільки у половини жінок відбуваються кровотечі і больових відчуттів під час дефлорації. Багато також залежить від будови дівочої пліви. Більшість жінок має пліву у формі кола з отвором. Незаймана з такою мембраною під час першого статевого акту майже не відчуває болю і не спливає кров'ю, тому що слизова тріскається без зусиль, і як правило, мало забезпечена кров'ю.

11. Як зменшити біль при пробої дівочої пліви?

Дуже важливо, щоб жінка була розслаблена і впевнена, що вона хоче розірвати пліву. Напруга і стрес в такій ситуації буде викликати напруження м'язів, і навіть більше, біль при статевому акті. Велике значення має любовна гра (прилюдія). Довгі ласки допоможуть розслабити тіло і сприяють тому, що вхід в піхву буде достатньо зволоженим і з добрим притоком крові (а отже, більш гнучкою).

12. Яка сексуальна позиція найкраща для розриву дівочої пліви?

Оптимальною позицією є та, "класична", коли ви лежите на спині з стегнами зігнутими для тулуба – тоді напруга м'язів навколо піхви найменша, а дівоча пліва є натягнутою. Ви можете також застосувати змазку.

13. Коли можна знову спробувати займатися сексом при розриві дівочої пліви?

Це залежить від того, чи є прокол дівочої пліви, було боляче і чи з'явилася кров. Якщо так, то варто почекати кілька днів, щоб тканина зажила і не подразнилася при наступному сексі.


14. Після проколу дівочої пліви треба йти до гінеколога?

Варто це зробити набагато раніше, ще перед пробиванням дівочої пліви. Однак той факт, що більшість дівчат і жінок, тільки тоді в перший раз відвідує гінеколога. Під час такого візиту варто виконувати дослідження (наприклад, УЗД статевих органів, фундаментальні дослідження крові), які допоможуть у виборі відповідного методу контрацепції. А якщо ви плануєте завагітніти, то лікар підкаже, як до неї підготуватися, коли приймати фолієву кислоту.

15. Що робити, якщо не вдається пробити дівочу пліву?
У виняткових випадках дівоча пліва досить товста, так що не вдається її порвати (з'являється сильний біль, кровотеча). У такій ситуації слід звернутися до гінеколога, який може виконати надріз дівочої пліви під наркозом.

16. Чи дівоча пліва захищає від вагітності?

Ні, дівоча пліва абсолютно не захищає від вагітності, так як не повністю закриває вхід у піхву. Таким чином, під час ласки інтимних місць (пестили один одного) або коли член вставляється дуже глибоко, сперматозоїди можуть потрапити в піхву і може призвести до запліднення. Потрібно пам'ятати, що живі і здатні до запліднення сперматозоїди знаходяться в рідині, тобто речовині, яка з'являється на члені ще до еякуляції.

17. Чи дівоча пліва може вирости?

Ні, дівоча пліва не може виростити. Якщо вона порвалася, то не відновиться вже до колишньої форми.

18. Чи пліву можна відновити?

Так, невинність можна відновити хірургічним шляхом. Іноді це необхідно через культурно-соціальні особливості. Буває так, що жертви зґвалтування вирішуються на відновлення дівочої пліви у рамках терапії, це як ніби перший статевий акт ще не настав. Є також жінки, які хочуть зробити такий "подарунок" своєму партнеру. 
Така процедура реконструкції це гіменопластика.

19. Що таке гіменопластика?

Відновлення дівочої пліви-це проста процедура. Триває 30-60 хвилин. і найчастіше виконується під місцевою анестезією. Процедура полягає в надрізанні обривків дівочої пліви або виведення її зі слизової оболонки піхви.
При співвідношенні враження такі ж, як при першій в житті дефлорації – може виникнути невелика кровотеча і незначні болі.

20. Скільки коштує відновлення дівочої пліви?

Процедура відновлення дівочої пліви коштує від 5000грн до декількох тисяч.

21. Чи можна купити штучну пліву?

Такий винахід вже з'явився в інтернеті. Японські вчені розробили штучну пліву. Керівництво користувача еротичного гаджета дуже проста: досить вставити імплантант у піхву. Після закінчення 15-20 хвилин препарат (під впливом тепла) збільшить свій об"єм, імітуючи тим самим реальну пліву. Після засовування члена в піхву, лопається і відбувається плисти речовин імітує
кров. Такий гаджет коштує близько. 1800 грн.
Прикріплення: 4830568.jpg (30.7 Kb) · 7795977.jpg (34.1 Kb)
 
МартаДата: Середа, 10.07.2019, 17:18 | Повідомлення # 2





Доброго дня! Якщо після маструбаціі пішла кров, то це остаточна ознака втраченої цноти, чи можуть бути якісь інші поранення? Дякую

Повідомлення відредагував Olenochka - Середа, 10.07.2019, 19:56
 
OlenochkaДата: Середа, 10.07.2019, 19:57 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Марта, не остаточна! Але напевне вона вже не така суцільна
Більш детально скаже лікар
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » 21 запитань про цноту, – відповідає гінеколог
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом