MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Як збуджувати незайману?
Як збуджувати незайману?
OlenochkaДата: Неділя, 24.06.2018, 13:08 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Є дівчина, 18 років, незаймана (принаймні так каже) Мені 20 років, незайманий. Не можу зрозуміти, від чого вона збуджується, я сиджу на стільці, вона обличчям до мене, цілуємося в засос ітд. Зняв ліфчик під кофтою, масажую груди, соски - 0 реакції, каже приємно, але не більше, соски не набрякли. Намагаюся масажувати хребет трохи вище рівня пояса, де прогин - каже нічого не відчуває. Намагався намацати трохи нижче потилиці точку, у волоссі - теж безуспішно(( Цілу мочку вуха - більш менш. Шию ще більш-менш подобається їй. Приємно зводить бічні м'язи від поцілунків - це те саме, що потрібно? Вона каже що сама ще погано себе знає... Доступу в трусики поки немає( Як розкрити її сексуальність, як збудити її так, щоб тряслася, стогнала, дихала частіше...



1) Ти ж не машину ремонтуєш, з твого поста складається таке враження, ніби у неї щось зламалося і ти хочеш її полагодити. НЕ треба її питати, чи приємно коли їй тут чи там торкаєшся, це верх занудства! З її тіла, дихання ітд. ти зрозумієш де їй приємно а де ні. Але я вважаю що ваш петінг відбувається в неправильному контексті, типу "я пізнаю світ".

2) Ніколи не обговорюй будь-який процес коли знаходишся всередині процесу! Ти ж не питаєш у дівчини з якою на вулиці знайомишся, яка з твоїх наступних фраз їй більше сподобається і вона тобі відразу дасть.

3) Якщо вона реально тебе не хоче чоловіка, ти її не збудиш ніяким чином, тут важливо змінити свою поведінку. впринципі пікап і вчить нас того щоб жінки нас хотіли як чоловіків)) Зрозумій, що вона тебе не захоче, поки не буде мріяти про тебе всі ночі безперервно як про самого класного хлопця або Б) не захоче на тебе застрибнути як на самого сексуального хлопця, який займеться з нею сексом по повній програмі).

4) Буває що тупо конкретну дівчину яка я б вона офігенна не була, не хочеться, ну тупо не збуджує вона тебе і все. з ними теж таке буває. Це нормально

5) Практична рекомендація: звертай увагу як вона пестить тебе, по яких місцях, як сильно натискає, де гладить ітд. Якщо ти все це зробиш потім з нею вона дуже заведеться. Грубо кажучи вона буде лапати тебе так, як хоче, щоб ти облапав її.


Зроби все красиво, романтична обстановка щоб була ітд. Вона це оцінить. Свічки, музика, фрукти і вино тобі в допомогу)))
Можеш погодувати її виноградом, полуничкою з вершками. Пограй з нею, ближче далі. Пестиш, гладиш, цілуєш - коли робиш якісь із цих дій і їй реально подобається, припиняй, нехай сама домагається тебе. Так ти підігрієш її бажання. Можете влаштувати бій подушками, плавно переходить в обнімку у ліжку з більш відвертими пестощами. Постарайся надати процесу невимушеність і природність. Впусти їй виноградинку у виріз сукні, а потім жартівливо лізь її діставати, мінералкою облий їй сукню як би випадково і допоможи зняти(дуже ніжно і чуттєво) і повісь сушитися ітд. Це те що з ходу прийшло в голову.
Але просто сидіти і м'яти їй груди поки вона не збудитися не треба =))
Загалом фантазуй, пробуй та отримуй задоволення.
Прикріплення: 8835876.jpg (28.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 03.08.2018, 16:45 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Те відчуття, коли всі тащаться по накаченим рукам і кубикам, а тобі подобаються "шипований" хребет, гострі плечі і ребра.
 
OlenochkaДата: Субота, 17.11.2018, 13:13 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Мене збуджує, коли мій хлопець спочатку задовольняє мене пальцями, а потім, дивлячись мені в очі, повільно їх облизує
 
OlenochkaДата: Вівторок, 01.01.2019, 20:20 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Топ-10 непошлых вещей, которые возбуждают женщин

1. Небрежно расстегнутая рубашка. Такое чисто мужское «кокетство» возбуждает 70 процентов женщин.

2. Обтягивающие джинсы и короткие шорты — 50 процентов дам «оценят» их по достоинству.

3. Солнечные очки, подобранные со вкусом — и каждая четвертая представительница прекрасного пола обратит на тебя внимание.

4. Сексуальное нижнее белье... На него делать ставку особо не стоит — очаровать трусами, ты, скорее всего, сможешь лишь 1,5 процента женщин. Однако эти дамы возбудятся при виде такого нижнего белья повсюду — будь то витрина магазина или твои бедра.

5. Необычные позы — оказывается,

70 процентов женщин могут заинтересоваться тобой, просто застав тебя в какой-нибудь «небрежной позе»,
увидев спящим или лежащим на животе (!!!).

6. Настоящий повар. Ты можешь пробудить страсть в сердцах половины женщин вокруг себя, демонстративно готовя при них на кухне завтрак или обед.

7. Первым делом, первым делом самолеты... Точнее, автомобили.

Умеешь их чинить? Отлично! Появись перед ней в футболке, испачканной смазкой, и с гаечным ключом в руках — каждая третья оценит это по достоинству.

8. Настоящий джентльмен. 85 процентов дам возбуждают такие черты типичного джентльмена, как энергичная походка, хорошая осанка и сдержанность в движениях.

9. Язык твой — враг твой. Много болтаешь или постоянно сыплешь остротами?

Что ж, тогда меняй свои привычки —

93 процента женщин не воспринимают в качестве сексуальных партнеров остряков и болтунов.

10. Такт и аккуратность. 70 процентов женщин потенциально готовы завести с тобой отношения, если ты общителен, но не навязчив, не пристаешь с вопросами сексуального характера и не посвящаешь всех вокруг в детали своей интимной жизни.

Удачной охоты, амиго!


Прикріплення: 9124447.jpg (118.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 08.03.2019, 23:19 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
Дико збуджують хлопці з татуюваннями і щитиною, коли я їх бачу відразу ж трусики намокають  Уявляю як він мене цілує за вухом, обсипаючи мою шию поцілунками, поколюючи своєю щокою спускається нижче, починає смоктати і прикушує соски, потім впивається в губи і, під час пристрасного поцілунку, різко входить в мою мокру кіску
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Як збуджувати незайману?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом