Займатися сексом під час місячних безпечно для жінок, але не
|
|
Olenochka | Дата: Середа, 28.02.2018, 15:28 | Повідомлення # 16 |
| Відмовки, сексу під час місячних?
-У мене місячні!-А у нас є душ....
-У мене місячні- До речі при місячних приємні відчуття подвоюються
-У мене місячні- І що?
-У мене місячні-а у мене є презервативи
У мене місячні-Ух ти! Ніколи не бачив! Хочу хочу хочу!!!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 19.08.2018, 12:04 | Повідомлення # 17 |
| Бісить, коли під час місячних хлопці пропонують анал, відмовляючись від звичайного, аргументуючи це тим, що бояться крові і не хочуть туди пхати свій член
« не полюбить на брудно, на чисто трудно» так, ще моя бабця говорила. Тож якщо хтось тобою гидує, тоді це не твоя людина.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 18.11.2018, 13:26 | Повідомлення # 18 |
| Не розумію дівчат, які під час місячних намагаються догодити своєму хлопцю аналой або оралом. Тобі отже фігово, живіт болить, настрій відстій ще й кров ллється. А ти там намагаєшся для нього, щоб йому бачте добре було! Обійдеться!
Потерпить 3-4 дні. Не вмре. Нормальний чоловік розуміє ситуацію. А не "в тебе місяки? Давай в жопу або може відсосеш"
Юлія Бухаідзе
Цитата 1.Заняття сексом в перший день, коли болить, то краще всіх таблеток допомагає 2.Під час місячних підіймається сексуальний потяг. Не бачу нічого паршивого в тому, щоб принести задоволення хлопцю, оскільки: - він переживає стрес , поки тебе болить і ти можеш стати їбанутою трохи - він бігає тобі за таблами, аби ти не загнулася бідося - він жаліє тебе , намагається захистити і не напрягати зайвим 3.Зле ж не цілий тиждень, а лише перші 2 дні, тому не бачу причини чому хлопець повинен бути обділений увагою
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 14.04.2019, 20:10 | Повідомлення # 19 |
| Мінет і анальний секс в такі дні виручають
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 26.09.2019, 09:00 | Повідомлення # 20 |
| Єдиний мінус сексу при місячних це велика ймовірність забруднити те на чому секс
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 26.09.2019, 09:01 | Повідомлення # 21 |
| 1. Якщо перший день, то не варто, тому що їй може бути боляче, так як зазвичай дівчата більш чутливі під час місячних (є і виключення - все індивідуально)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 16.11.2019, 12:33 | Повідомлення # 22 |
| Коли дуже хочу її, то зазвичай і в місячні беру. Єдине що не приємно, це коли дістаєш, він в крові, хоч її і не багато але є і мені не приємно. Але що тут зробиш раз дуже сильно хочеться=)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 19.11.2019, 23:09 | Повідомлення # 23 |
| Краще, перечекати
|
|
| |