MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Займатися сексом під час місячних безпечно для жінок, але не
Займатися сексом під час місячних безпечно для жінок, але не
OlenkaДата: Субота, 24.01.2015, 11:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Займатися сексом під час місячних безпечно для жінок, але небезпечно для чоловіків. Це може викликати розлад сечовивідної системи у чоловіка. Може призвести до болісного сечовипускання та інфекції. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив сексопатолог Віктор Єлисаветський.

"Займатися сексом у цей період корисно, але в презервативі, - каже експерт. - До того ж обом слід підбирати зручну позу. Найкраще для таких занять підійде традиційна поза, коли жінка знизу."

Вінничанка Олеся постійно п'є протизаплідні таблетки, тому має знижений потяг до сексу.

"Якраз перед місячними та на початку дуже хочеться сексу. Одразу соромилась казати про це чоловіку, але якось спробували займатися, обом сподобалось. По перше в цей період підвищена чутливість і я під час статевого акту можу отримати одразу два-три оргазми. По друге, якщо займатися на початку місячних, зникає біль внизу живота. Місячні проходять за три дні. Але одразу після сексу виділення стають доволі об'ємними."

Гінеколог Олеся Дячун радить займатися сексом під час місячних у ванній чи в душі.

"Багато моїх клієнтів займаються сексом у цей період без презервативів, бо вважають що тоді не можна завагітніти. Це не так. Безпечно можна займатися лише в перший день місячних, в усі інші вагітність може наступити. В мене була жінка, яка так завагітніла. Була вже на шостому місяці. В неї щомісяця число в число наступали місячні, але при цьому ріс живіт. Прийшла до мене перевіритись, підозрювала, що там якась пухлина. Хлопчик народився здоровим, нещодавно дитині виповнився рік, - пояснила експерт. - Краще сексом займатися у ванній, тоді не виникатиме неприємних асоціацій. Багато хто погано переносить кров. Думають, що зробили жінці боляче. Одні мої клієнти після занять сексом пів року лікувались у психолога. Чоловік побачив кров на руках — знепритомнів. Потім боявся підходити до жінки взагалі"

З точки зору гінеколога секс під час місячних небажаний.

"Матка сильно відкрита, тому секс жінці може приносити не стільки задоволення, скільки болісні відчуття. Не раджу займатися цим на 2-3 день місячних, коли виділення найінтенсивніші. Для себе слід виробити чітку схему: сексом бажано займатися в перший день місячних, для чоловіка бажані презервативи. Щоб не замастити постіль, краще підкладати пелюшку і при собі мати вологі серветки, щоб витертись. Не раджу займатися сексом під час місячних дівчатам які не народжували. Вони можуть занести ендометріоз в матку, тоді плід не зможе прикріпитися до стінок. Потрібно буде лікуватись кілька місяців"
 
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 19:29 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Секс під час менструації шкідливий (заборонений, небезпечний і т. п.). У даного твердження рівну кількість як прихильників, так і супротивників.Ті, хто активно закликає відмовитися від сексу під час менструації, шукають доказ у фізіології: під час менструації канал шийки матки відкривається, що полегшує вихід крові з порожнини матки, але в той же час підвищується ймовірність проникнення інфекції і розвитку запального процесу.Крім того, під час менструації у жінки присутні біль і специфічний запах, який тільки відштовхує партнера. З точки зору відбуваються в організмі процесів все вірно.Варто зробити лише невелику ремарку: статеві інфекції, про які йде мова, частіше зустрічаються у людей, які ведуть безладне статеве життя і не користуються засобами запобігання.Якщо ж ми говоримо про повноцінні відносини, де двоє люблять, поважають один одного і зберігають один одному вірність, якщо мова йде у приміром, про сімейний секс, то небезпека подібних інфекцій мінімальна.Є жінки, у яких менструації проходять безболісно, ​​і чоловіки, для яких вказаний запах не є відштовхуючим, а, швидше, навіть навпаки.Резюмуємо: якщо мова йде про випадкових контактах, то від сексу під час менструації краще відмовитися.Якщо ж говорити про постійні відносинах з коханою людиною, то заняття сексом під час менструації - особиста справа кожної пари.Якщо у партнерів немає так званого психологічного бар'єра, у жінки немає больового синдрому і партнера не відштовхує вказаний стан, то менструація не є обмежуючим фактором для заняття сексом.Єдине, про що варто пам'ятати: секс під час менструації вимагає запобігання, так як запальні захворювання можуть виникати не тільки через статевих інфекцій, але і через мікроорганізмів, які живуть в мікрофлорі здорових людей
 
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 19:06 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Безпечний секс допоможе дівчатам жити довше.

Нове дослідження, проведене в університеті штату Північна Кароліна, показує, що зараз більшість дівчат схильні до ризику захворіти ВІЛ. Невтішні наслідки небезпечного сексу дають про себе знати. На думку вчених, це відкриття допоможе залучити більшість людей до пропаганди здорового способу життя і захищеного сексу. Основною причиною для цього дослідження послужив той факт, що зараз вірус імунного дефіциту - найбільш поширена хвороба в суспільстві. Жодна дівчина не застрахована від цього, наскільки б сильно вона не довіряла своєму партнеру.
За результатами роботи лікарі змогли визначити, що показник поширення ВІЛ досить високий і становить велику процентне співвідношення, яке деколи досягає 60%. Ці дані сіють тривогу серед жіночого населення.

У зв'язку з цим дослідники, служба охорони здоров'я та багато інших організацій пустили всі кошти на проекти, які допоможуть більше розповісти про безпечний секс і прийняти всі необхідні заходи щодо цього питання.
Пропаганда здорового способу життя орієнтована на те, щоб дійсно переконатися, як дівчата сприйняли їх заклик. Деякі освітні установи також не сидять на місці, а намагаються допомогти зробити методи ще більш ефективними. Однак, на думку вчених, дослідження сексуального зв'язку в цілому залишаються обмеженими. Статевий контакт передбачає тільки кілька рішень, щоб уникнути отримання ВІЛ: дівчині слід поподробнее розпитати партнера про його сексуального життя або не нехтувати засобами контрацепції. За матеріалами: http://www.raut.ru
 
OlenkaДата: Понеділок, 25.07.2016, 18:03 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Якщо сильно хочеться,то місячні не проблема))

Справжні пірати не бояться червоного моря
 
OlenkaДата: Середа, 28.09.2016, 11:56 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Сьогодні почалися місячні, але від сексу це нас не зупинило. У підсумку, після того як він кінчив у мене, з вагіни витікала рожева суміш) нагадувало борщ з майонезом) захотіла борщу
 
OlenkaДата: Четвер, 20.10.2016, 00:07 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Так, деякі люди займаються сексом під час місячних, але це неприємно тому уникайте статевого акту протягом цього часу.

Інші займаються сексом тільки в останні дні періоду , коли там менше крові. Якщо ви хотіли б спробувати секс під час менструації, то знайдіть хороше місцем для початку.
 
OlenkaДата: Вівторок, 25.10.2016, 14:17 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Питання: чи Можна завагітніти якщо займатися сексом в місячні?

Малоймовірно, що ви зможете завагітніти, якщо ви займаєтеся сексом, коли у вас місячні. Але це можливо.  Сперматозоїди, як відомо живуть сім днів в тілі жінки. Якщо у вас скоро овуляція після менструації, і був секс під час неї, можливо ще живі сперматозоїди.
 
OlenkaДата: Четвер, 27.10.2016, 13:21 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Багато хто скаржиться на дефіцит сексу під час місячних. А у нас немає такої проблеми. Місячні - це не привід, щоб не зайнятися сексом. Тільки куні не поробиш ... Крові не боюся, але смак не особливо приємний. При місячних, зате все гладко входить / виходить, завжди є смазка. Дівчина задоволена. Ніхто нікого не обділяє
 
OlenkaДата: Субота, 10.12.2016, 00:45 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 3285
Секс під час менструації шкідливий (заборонений, небезпечний і т. п.). У даного твердження рівну кількість як прихильників, так і супротивників.

Ті, хто активно закликає відмовитися від сексу під час менструації, шукають доказ у фізіології: під час менструації канал шийки матки відкривається, що полегшує вихід крові з порожнини матки, але в той же час підвищується ймовірність проникнення інфекції і розвитку запального процесу.
Крім того, під час менструації у жінки присутні біль і специфічний запах, який тільки відштовхує партнера. З точки зору відбуваються в організмі процесів все вірно.
Варто зробити лише невелику ремарку: статеві інфекції, про які йде мова, частіше зустрічаються у людей, які ведуть безладне статеве життя і не користуються засобами запобігання.

Якщо ж ми говоримо про повноцінні відносини, де двоє люблять, поважають один одного і зберігають один одному вірність, якщо мова йде у приміром, про сімейний секс, то небезпека подібних інфекцій мінімальна.
Є жінки, у яких менструації проходять безболісно, ​​і чоловіки, для яких вказаний запах не є відштовхуючим, а, швидше, навіть навпаки.
Резюмуємо: якщо мова йде про випадкових контактах, то від сексу під час менструації краще відмовитися.

Якщо ж говорити про постійні відносинах з коханою людиною, то заняття сексом під час менструації - особиста справа кожної пари.
Якщо у партнерів немає так званого психологічного бар'єра, у жінки немає больового синдрому і партнера не відштовхує вказаний стан, то менструація не є обмежуючим фактором для заняття сексом.

Єдине, про що варто пам'ятати: секс під час менструації вимагає запобігання, так як запальні захворювання можуть виникати не тільки через статевих інфекцій, але і через мікроорганізмів, які живуть в мікрофлорі здорових людей.
 
OlenkaДата: Четвер, 29.12.2016, 00:29 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Анон.Обожнюю з коханим кохатися при місячних,я більш страсна і він задовільняється по повній.Він сказав що закохався іменно після першого разу як ми покохалися при місячних.Прошу не судити строго)
 
OlenkaДата: Субота, 11.02.2017, 00:01 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 3285
Я дівчина, всі мої колишні бризгували сексом під час місячних. Як
мене це дратувало! Лібідо у мене величезне, до того ж під час
менструації воно збільшується в геометричній прогресії. Але ось,
нарешті, пощастило! Мій улюблений ані трохи не боїться крові і
задовольняє мене впродовж усього місяця smile
Хлопці, ну що ж це таке, мало того що ви відмовляєте в "ці дні" своїм
дамам, так ще й вимагаєте щоб вас увагою не обділили у вигляді
орального сексу. Ніколи не розуміла, невже така гидливість або
середньовічні байки про "нечистоту" дівчини під час кд все ще не
відпустили чоловічі уми?
 
OlenkaДата: Субота, 11.02.2017, 00:03 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 3285
Тут більше проблема в тому що не всі дівчата дають під час
місячних бо збивається цикл і там все відкрито можеш занести
інфекцію як ти так і він...
 
OlenkaДата: Понеділок, 20.02.2017, 10:11 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 3285
Кожен раз коли у моєї дівчини "ці дні", а я її настільки сильно хочу, що не в моготу терпіти, я намагаюся вмовити її зробити мені приємно. Але вона всіляко відмовляється і каже "потерпи". Ніколи не хоче зрозуміти, що не так це просто - потерпіти, коли просто дах зносить лише від її присутності. І до речі, з колишніми була та ж ситуація. У мене питання до дівчат - у вас це принцип такий? Якщо я не можу то й ти мучайся? Як на мене - немає нічого кращого принести задоволення коханій людині. Чи не так? Я ж ніколи після того як кінчив, а вона ні не говорив - потерпи до наступного разу. Завжди доводив її до оргазму оральними ласками і за допомогою пальців. І це їй завжди подобалося. Якийсь егоїзм виходить
 
OlenkaДата: Пятниця, 24.03.2017, 10:22 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 3285
Сьогодні зробив своїй дівчині куні під час місячних. Ні, я не ковтав кров і т.п. . Ми просто пішли в душі і я помасажував клітор язиком. Вона сказала, що відчуття в ці дні яскравіше ніж зазвичай! До того ж потім вона віддячила мене чудовим мінетом. Обожнюю її.
 
OlenochkaДата: Неділя, 18.02.2018, 14:07 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4514
Одного разу у моєї подруги був день народження,і мене запросили,через зайнятість я приїхав через 3 години після початку гулянки. Там я познайомився з її подругою,і через деякий час ми усамотнилися." Прилюдія"у нас продовжувжувалися хвилин сорок і все ішло до сексу але тут вона мені не дала. Своїм друзям я сказав,що вкинув 4 палки. Через деякий час ми усі дізналися,що у неї були місячні. Друзі і досі зі сміхом згадують цю історію

Прикріплення: 4397892.jpg (16.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Займатися сексом під час місячних безпечно для жінок, але не
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом