MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Дівчата,порадьте хороші протизаплідні таблетки (назва,ціна) (Протизаплідні таблетки: за і проти?)
Дівчата,порадьте хороші протизаплідні таблетки (назва,ціна)
OlenkaДата: Неділя, 15.02.2015, 14:52 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Дівчата,порадьте хороші протизаплідні таблетки (назва,ціна)
 
OlenkaДата: Неділя, 15.02.2015, 14:54 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Якщо ти не народжувала то не раджу взагалі . Потім матимеш кучу гормональних проблем. А також ризик всяких пухлин молочних залоз та жіночих органів. Зміна ваги і т.д. Плюс ризик не завагітніти в майбутньому взагалі.
Не факт що це буде , але ризик є. Краще поєднуй розрахунок небезпечних днів+ сперміцидні смазки( чи сперміцидні свічки) + презервативи в " небезпечні дні", ну і не кінчати в середину теж в небезпечні дні .Повір, це вартує твого здоров'я. А якщо хлопець тебе все одно підбиває після цього до гормональних табл. Значить не важлива йому ти і твоє здоров'я .
 
7tanusha7Дата: Понеділок, 02.03.2015, 11:25 | Повідомлення # 3
l)))
Повідомлень: 37
Таблетки - це не жарт, ще в школі вчать. А гормональні таблетки для жінки - це взагалі серйозна річ. Протизаплідні таблетки можна вживати після консультації з лікарем після здачі аналізів, узд, і перевірки гінеколога. Лише тоді, подивившись на результати лікар може дозволити чи заборонити. Із досвіду своєї одногрупниці скажу - приймала протизаплідні, вийшла заміж, перестала приймати, пройшло пів року - захотіла дитинку, 4 місяці було безрезультатно, пішла до лікаря виписав кучу таблеток і нарешті тільки тоді вона могла завагітніти. Я розумію що без презервативу кращі відчуття, але подумай що тобі дорожче - насолода чи здоров'я.
 
OlenkaДата: Понеділок, 09.03.2015, 19:13 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Організм кожної людини може по-різному реагувати на конкретну марку таблеток. (можуть бути жахливі побічні ефекти)
Особисто я б сказав, що не потрібно ставити експеременти та запихувати в себе штучні гормони, якщо вони вам не потрібні. Тільки в крайніх випадках...бажано провести консультацію з лікарем.
 
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 19:57 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Протизаплідні таблетки - гормональна захист в 21 столітті

Протизаплідні таблетки мають високу ефективність, але їх застосовує не кожна дівчина, так як багато боятися поповніти через наявність у таблетках гормонів. Високої ефективності препарат досягає при правильному застосуванні, відсутності протипоказань і алергії на компоненти препарату і при дотриманні всіх рад вашого лікаря. Діють вони як раз завдяки наявності гормонів, які дуже близькі до натуральних гормонів, що виробляються організмом.

Які бувають протизаплідні таблетки?

Протизаплідні таблетки діляться на два основних типи: таблетки міні-пили і комбіновані таблетки .

Міні-пили таблетки, це ті таблетки, які необхідно приймати щодня строго, без пропусків. Якщо таблетка не випита, то наступного дня її не можна випити, потрібно пити вже наступну. Але таким способом контрацепція втрачається на 48 годин, і щоб уникнути небажаної вагітності варто скористатися додатковими засобами контрацепції.

Комбіновані таблетки також необхідно приймати щодня, але при пропуску потрібно випити не наступну таблетку, а можна випити ту, яку пропустила . Наш жіночий журнал радить: пропущену таблетку бажано випити в найближчі 12 годин. В іншому випадку захист знижується на 7 днів і для повної впевненості необхідно скористатися ще й іншими методами контрацепції. Якщо під час вживання комбінований протизаплідних таблеток вам необхідно приймати антибіотики, то потрібно пам'ятати, що ваша захист також знижується на 7 днів.

Секрет протизаплідних таблеток в тому, що в них міститися гормони, близькі до натуральних гормонів, що виробляються організмом. У результаті вживання таблеток гормонів в організмі стає більше. Велика кількість гормонів призупиняє овуляцію, а слиз, яка міститься в шийці матки стає великою перешкодою для сперматозоїдів.

Протизаплідні засоби повинні призначатися лікарем-гінекологом з попередніми гінекологічним оглядом організму. Тільки при призначенні лікаря, і дотриманні всіх його порад протизаплідні таблетки справлять своє дії і не потягнуть за собою яких або побічних ефектів. Протизаплідні таблетки можу приймати як молоді дівчата, так і жінки зрілого віку .

Протизаплідні таблетки: протипоказання

Для прийняття протизаплідних таблеток існує ряд протипоказань:

Категорично заборонено приймати при судинних захворювання головного мозку, при наявності венозної тромбоемболії, при злоякісних пухлинах молочених залоз або статевих органів.

Також заборонено приймати протизаплідні таблетки дівчатам з порушеннями менструального циклу, при рясному виділенні менструації або при дуже мізерною менструації і жінкам старше 40 років.

Протизаплідні таблетки: побічні ефекти

Як і будь-які ліки, все протизаплідні таблетки можуть спричинити побічні ефекти, якщо таблетки вам не підійшли або якщо ви брали їх не за потрібною схемою і не дотримуючись поради лікаря. Побічними ефектами може бути головний біль, нудота і блювота, болючість молочних залоз, невелике, але різке підвищення маси тіла, біль при менструації. Якщо у вас яскраво виражений хоча б один з побічних ефектів, вам потрібно припинити пити таблетки і негайно знову звернутися до вашого лікуючого лікаря гінеколога з проблемою побічних ефектів від таблеток.

Протизаплідні таблетки: чи варто приймати?

Безумовно, протизаплідні таблетки вважаються одним з кращих захисту від небажаної вагітності, так як рівень захисту досягає 99%. Але на рівень ефективності таблеток, може вплинути не тільки правильність вживання, а й особливості вашого організму або способу життя. Якщо ви курите і у великих дозах вживаєте алкоголь, то рівень захисту значно може зменшитися. Також захист знижується при прийнятті антибіотиків, антидепресантів або сильних заспокійливих і снодійних ліках. Негарантований також і високий рівень захисту, якщо ви страждаєте досить частою блювотою.

Протизаплідні таблетки вживають не тільки для захисту від небажаної вагітності, а й іноді для відновлення нормальної функціональності організму. Гормони, що знаходяться в складі таблеток, допомагаю організму відновити менструальний цикл, зробити його регулярним, менш болючим. Протизаплідні таблетки також здатні попередити пухлини і ракові захворювання статевої системи, а також деякі гінекологічні захворювання.

А якщо ви нарешті захотіли мати дітей, то протизаплідні таблетки потрібно припинити вживати, але не різко, а допивши курс до менструації. Завагітніти після протизаплідних таблеток ви зможете приблизно через 1 або 2 місяці.
 
knopaДата: Субота, 18.07.2015, 18:52 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 763
Порадьте якісь протизаплідні таблетки, але не на постійне вживання, а так...в разі чого. Щоб потім якнайменше наслідків від них. І підкажіть максимальний термін вживання після статевого акту. Ніколи ще з таким не стикалась - тому ще не компетентна
 
martynsДата: Неділя, 20.03.2016, 15:21 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 1
Лікар призначив Діфенду(Іспанія) 160 гривень на місяць коштує. Проблем немає ні з вагою, ні з іншим. Рекомендую
 
ДівчинкОДата: Четвер, 13.10.2016, 00:14 | Повідомлення # 8





Отже, я знала, що це станеться рано чи пізно в суботу ввечері ми з хлопцем були разом і стався незахищений секс, так я дозволяю йому кінчити всередину мене, тому що я цього хотіла. У неділю мама прала білизну і знайшла вологу сперму в моїх трусиках.
Вона знає, що я займаюся сексом і говорила часто про те щоб використовувати презервативи. Вона не ображається на мене, але вже домовилася про зустріч наступного тижня з лікарем, щоб мене перевірили і порадили контроль над народжуваністю. Мені 17 років і в мене питання, які протизаплідні використовувати плюси та мінуси.


Повідомлення відредагував Olenka - Четвер, 09.02.2017, 19:42
 
OlenochkaДата: Середа, 21.03.2018, 10:40 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4513
Я рік поспіль кінчав в свою подругу, у якої всередині було кільце nuva ring. Для перестраховки вона все ж таки робила тести, кожні 2-3 місяці, зальотів не виявлено!)))) Раз на місяць дівчина вставляє собі це кільце, три тижні можна з нею займатися сексом без зупинки і хоч обкінчайся (у всякому разі я так робив))) по закінченню третього тижня вона дістає кільце рівно на тиждень.. і в неї через два дні як по годинах починаються місячні.. в цей час, без кільця, ми побоювалися зальоту, так як чули розбіжності серед лікарів, але один раз я все забув і кінчив в неї без кільця.. і начебто нічого не сталося))))) Кільця своїм членом я не відчував ніколи, тільки пальцями, якщо далеко засунути, то можна намацати))) Сама дівчина до нього теж звикає так, що вона теж його не відчуває абсолютно. Коротше кажучи, це поки найкраще, що я зустрічав з контрацепції... звичайно вона консультувалася спочатку у гінеколога, щоб дізнатися, чи підійде їй це. А так, ще забув додати, що писало в інструкції, що нібито можна максимум на 3 години все ж виймати це кільце... якщо прям вже сильно заважає займатися сексом... але ми так тільки один раз спробували, а потім вона щось соромилася.. але мені не заважало.

Прикріплення: 8955668.jpg (21.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 25.06.2018, 09:49 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4513
Хелп!! Хтось чув про постинор? Мені 15 і я вчора забагато випила, і мій друг...кінчив в мене і боюсь тепер, наперед шукаю шось щоб не завагітніти

Який ще "Постинор"?! Ти своє здоров'я ним просто вгробиш, проблем потім не обберешся. Іди до гінеколога, він точно знає що робити. Ну, а якщо все таки вирішиш зайнятись "самолікуванням", то вже краще "Гінепрістон" візьми, він трошки менше шкодить здоров'ю, якщо, звісно, так можна сказати. Але пам'ятай: погані наслідки ще ніхто не скасовував...
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Дівчата,порадьте хороші протизаплідні таблетки (назва,ціна) (Протизаплідні таблетки: за і проти?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом