MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Секс, без призерватива - Він в мене не кінчав
Секс, без призерватива - Він в мене не кінчав
OlenkaДата: Понеділок, 12.12.2016, 21:32 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Якщо я з хлопцем займалась сексом,без призерватива, він в мене не кінчав, а в руку, після цього не помився від сперми, я трохи облизала його член(лише головку) а потім ми знову зайнялись секмом і він знову в мене не кінчав, чи можу я від цього бути вагітна?



Існує поняття «пре-евакуляція» - коли невелика кількість рідини, що містить сперму виділяється до моменту евакуляції. До того ж чоловіки не завжди можуть з точністю відчути момент коли кінчають, що особливо стосується молодих чоловіків, які ще не досконало знають природу свого тіла.

По-перше: постарайтеся розслабитися. Я знаю, що ти псіхуєш, і я можу повністю зрозуміти, чому. В таких ситуаціях, насправді дуже легко загнати себе в стан паніки.

Тепер Вілповідь на Ваше питання. На жаль, я не можу дати вам тут супер точну відповідь. Один поширений міф про сперму полягає в тому, що сперма помирає як тільки потрапляє на повітря. Я бажаю, щоб це було правдою, заради вас, але на жаль це не так. Сперма може жити поза тілом протягом однієї години. Ось чому це дійсно важливо, щоб бути в безпеці, навіть якщо Ви не займалися сексом – багато людей вважають, що вони не завагітніють якщо хлопець кінчає біля піхви, але це не так.

Так, що ви можете зробити зараз? Якщо пройшло менше, ніж 72 години після того, як це сталося, ви можете гарантувати собі безпеку і прийняти план Б таблетки. Якщо минуло більше часу, ви можете звернутися до лікаря або купити тест на вагітність. Не живіть режимом паніки – ваші шанси завагітніти дуже невеликі. І майте це на увазі наступного разу – захист.

http://knopa.info/forum/89-5081-1#24485
Прикріплення: 8648800.jpg (20.7 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 22.05.2017, 09:13 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Мені 21 , майже увесь свій час проводжу на заробітках, і так склалося що я переспав з дівчиною старшою від себе на 6 років саме тут закордоном (вона не українка), веду до того ,що займався методом перерваного статевого акту.І от після першого разу , я не пішов під душ, або ж хоча б в туалет( в ту хвилину втратив здатність думати( ) звісно я в неї не кінчав , але відомо що невелика кількість сперми залишається на головці члена, і от пройшов тиждень, я толком не можу працювати , весь час думаю що вона може завагітніти , і тим самим просто погубити життя нам обом (вина моя і я це розумію), але це нічого не змінює.Я просто не можу уявити як це все буде виглядати , дівчина мені взагалі не подобається, а як раптом вона завагітніє, не зможу її залишити,дитина не винувата , що я такий ідіот .Знаю що дурню написав , але виговоритися повинен був.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Секс, без призерватива - Він в мене не кінчав
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом