MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Коли робити тест на вагітність?
Коли робити тест на вагітність?
OlenkaДата: Четвер, 12.01.2017, 12:46 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Не знаєте, чи ви вагітні? Коли робити тест на вагітність? Куплений в аптеці тест на вагітність,зможе дати підтвердження вагітності не виходячи здому, це вже звичайна практика. Ми підкажемо, коли саме можна робити тест на вагітність, щоб його результат був правдивим.



Тест на вагітність відповість вам на питання: чи можу я завагітніти? Прогулянка до аптеки, момент невизначеності у домашньому туалеті, і... все зрозуміло. Таємниця замінила впевненість, яку дає загальний тест на вагітність, який використовує наявність (або відсутність) певної речовини в жіночому організмі. Цим таємничим з'єднанням є гормон гонотропіна, скорочено hCG (від англ. human chorionic гонадотропний). Бета-хгл є одним з найбільш ранніх виявлених гормонів на вагітність. Який утворюється в організмі жінки, забезпечуючи розвиток ембріона. Гормон можна виявити і в сечі, застосовуючи доступні домашні тести на вагітність, як і в крові (це дослідження проводиться в лабораторії, після забору венозної крові).

Тест на вагітність надійний після приблизно 10 днів
Багато жінок – як ті, які намагаються зачати дитину, як і тим в яким трапилася сюрприз під час інтимного зближення – часто відразу після сексу хочуть знати, чи є вони вагітні. На жаль, не існує методу, який протягом кількох годин після статевого акту виявить вагітність. Необхідно багатоденні очікування, тому що подорож заплідненої яйцеклітини до матки займає близько шести днів, після чого імплантація ембріона відбувається в ендометрій. Тільки після цієї події гормон бета-хгч з'являється в крові і в сечі. Зазвичай це відбувається між 8. а 10. день від запліднення. А це означає, що виконання тесту на вагітність має сенс раніше, ніж через 8 днів після інтимного зближення і овуляції. Тому на упаковках тестів на вагітність рекомендується, навпаки, застосування їх у строк очікуваної менструації, тобто в середньому 14 днів після звільнення яйцеклітини. Раніше тест може бути слабо позитивним (друга смужка ледь помітна), що іноді жінки помилково сприймають як негативний. Тому, щоб отримати надійний результат, краще не давати волю емоціям і не поспішати з виконанням домашнього тесту. Вирішивши робити тест раніше, наприклад, 6-7 днів після статевого акту, для впевненості краще повторити його через кілька днів, особливо, якщо менструація не з'являється в очікуваний час.

Коли найкраще робити тест на вагітність?

Почнемо з того, що все залежить від типу тесту, який ти купила. Кожен з них має різну чутливість, тому ти повинна в першу чергу, заглянути в інструкцію і дізнатися, через скільки днів від потенційного запліднення потрібно його провести.

Чим дорожчий тест, тим може дати правильний результат через 5-6 днів після статевого акту. У разі інших, результат може бути достовірним лише після 2 тижнів або в день планованої менструації. Крім того, пам'ятайте що тест на вагітність проводити вранці, під час першого візиту в туалеті.

Який тест на вагітність вибрати, щоб швидко визначити вагітність?

Роблячи вибір у аптеці зверніть увагу на значення, що вказують на чутливість тесту. Їх масштаб варіюється від 500 lU/l до 1000 lU/l.
Ті, які мають показник нижче 500 од/л, будуть давати надійний результат після 10 днів від запліднення.
Якщо становить від 500 до 800 МО/л, на цю інформацію треба почекати близько 14 днів.
В результаті тесту з чутливістю 1000 lU/І ви можете повірити лише тоді, коли зробиш на 21 день після запліднення.

Як тест на вагітність визначає вагітність? 
Тест на вагітність виявляє наявність гормону, секреції тільки під час вагітності - хоріонічного гонадотропіну (ХГЛ).

Через 3 хвилини після розміщення на тесті кілька крапель сечі, цей тест покаже 1 смужка (негативний результат) або 2 лінії (позитивний результат).

Які види тестів на вагітність?
Розрізняють три види тестів на вагітність - пластинчасті, потокові і штрих - однак кожний з них повідомляє про результат - позитивний або негативний - з допомогою liniii в контрольній області (нагадує коробочку). Якщо на тесті на вагітність не з'явилася жодна лінія, це означає в необхідністі його повторення, тому що був зроблений неправильно, швидше за все, із-за дуже невеликої кількості сечі. Якщо в полі читання є тільки одна риса, результат тест на вагітність негативний і означає відсутність вагітності, а дві рисочки в полі управління означають, що жінка чекає дитину. Якщо тест на вагітність був зроблений до закінчення 10 дня від запліднення, а результат з'явився лише одна смужка, тест можна повторити приблизно через 14 днів після статевого акту. Перед виконанням тесту на вагітність уважно ознайомтеся з інструкцією, що додається до упаковки. Вона вам усе пояснить.
Прикріплення: 7629602.jpg (19.1 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 16.02.2017, 19:17 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Є тести з більшою чутливістю, можуть показати із 7-го дня запліднення.
Але немає смислу робити тест, коли ще нема хоч пару днів затримки, інакше може показати неправду.
А на рахунок симптомів твоєї подруги, то може бути звичайний пмс
 
knopaДата: Субота, 10.06.2017, 20:01 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 763
Купуючи тест потрібно дивитися чи він з перших днів вагітності чи з перших днів затримки. Там чутливість просто в них різна. На крайній
випадок можна аналіз крові здати, якщо вже так нетерпиться.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 13.11.2018, 22:24 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4513
Чи покаже тест на вагітність правильний результат на 10му дні після сексу (спробувала не один)? 

Якщо відбулося запліднення, хоріонічний гонадотропін одразу зявляється в організмі жінки, з'являючись в крові спочатку в незначних кількостях, протягом перших тижнів збільшує свою концентрацію в тисячі разів, от на нього і реагує тест, тим довший термін, тим червоніші зоповітні дві смужечки)
 
OlenochkaДата: Неділя, 03.11.2019, 21:37 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4513
Цитата
Жодних постиноров. Тим більше дівчина молода. Так можна і взагалі позбавити її здатності завагітніти.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Коли робити тест на вагітність?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом