MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Як зменшити імовірність вагітності
Як зменшити імовірність вагітності
OlenochkaДата: Пятниця, 17.11.2017, 15:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
В мене тут питаннячко, дівчина мені видає що вона не хоче часто займатись сексом оскільки боїться завагітніти. Тому мене цікавить як можна зменшити імовірність завагітніти. І чи варто цим перейматись,якщо секс із презирвативом????



Не знаючи пари та їх відносин складно робити якісь висновки, тому спробую змалювати кілька причин...
1. Звичайне динамо, він їй не особливо не потрібний, але най буде, тому дає йому рідко, коли вже бачить що буде скандал і т.д. - вихід один послати її на....
2. фригідність (і тільки не треба на мене накидуватись що "сам він винен", "не буває фригідних жінок буває мало горілки бувають невмілі егоїстичні чоловіки і т.д.,) такий термін існує, ймовірність постановки такого діагнозу малоймовірна, але вона є, тому такий варіант відкидувати не можна. - тут два варіанти якщо кохання велике і до гроба то однозначно до лікаря, якщо ж є хоч найменші сумніви то послати на ..., а то ще жениться і потім проблеми на все життя будуть, або не на все а тільки до розлучення.
3. невмілість та/або егоїзм молодого чоловіка в результаті чого дівчина або не отримує задоволення взагалі, а ще гірше больові відчуття і т.д., тут однозначно - говорити, говорити, говорити, виясняти що як кому подобається і т.д.
4. Неспівпадіння статевої конституції обох людей, таке також трапляється, комусь раз на 2 дні то є МАЛО, комусь 2 рази в тиждень БАГАТО, не знаю чи то лікується, але з віком мало б врівноважитись, і то не факт.
5. А де Ви цим займаєтесь? Може питання в місці проведення процесу? Бо двадцятирічному лобуряці, впринципі, всерівно де, лиш би всунути ))) З жінками складніше, якщо за стінкою мама то не у всіх жінок може щось вийти, то вже особливості характеру, тут ніц не зміниш, а іншим дівчатам навпаки екстрім подобається, тут не вгадаєш.

в причину "не хоче часто бо боїться завагітніти" не вірю взагалі, з математичної точки зору дійсно менша кількість статевих актів зменшує ймовірність настання вагітності, тому повірити в цю причину можна тільки тоді коли Ваша дівчина програміст (вони часто думають як машина )) ). ІМХО як боїшся завагітніти або використовуй протизаплідні засоби або не займайся сексом взагалі. ДЛя нормальної і здорової людини не займатись сексом мало то го неможливо а ще й шкідливо для здоров'я тому лишаються контрацептиви. Ваша панянка робить вигляд що контрацептивам не довіряє (так кожен з методів дає осічки, але не забувайте що є ймовірність потрапити під машину, але ж всерівно люди ходять по вулиці а не сидять вдома) тому я б радив провести з нею серйозну розмову для вияснення РЕАЛЬНИХ причин а вже потім шукати шляхи їх подолання, або просто послати ту панянку та знайти нову, це вже від Вас залежить.


Якщо секс з презервативом, то можна завагітніти тільки якщо він порветься або якщо їм неправильно користуватися (неправильно одягнути, наприклад).

Але єдиний 100% спосіб контрацепції - це відсутність сексу взагалі

Насправді ситуація із завагітненням зараз навколо така, що варто думати як збільшити ймовірність вагітності ... доволі багато молодих і на перший погляд здорових пар впродовж року після весілля не можуть завагітніти. І справа зовсім не у тому, що дитина не запланована у програмі першої подружньої п"ятирічки :). Складається враження, що ще трохи і одруження "по зальоту" буде сприйматись як знак доброго тону і запорука створення повноцінної сім"ї; цінність молодої із животиком значно перевищуватиме цінність молодої із великим грошовим приданим. Статистики стосовно тих питань не знаю і певно трохи перебільшую, але знаю достатньо знайомих і "напівзнайомих" ровесників (всім до/біля 30 років), де є така проблема.
Ну а фраза, що боїться робити це часто, бо боїться завагітніти це смішно і за перепрошенням - відмазка для лохів .... варто подумати про доцільність продовження таких стосунків.
Прикріплення: 7111410.jpg (39.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 17.11.2017, 15:13 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Моя версія (як жінки) наступна: дівчина зустрічалася з хлопцем, була (чи ще є) закохана, пізнавала його в інших сферах (не інтимній). На якомусь етапі залишилася ще одна непізнана сфера- інтимна. Припустимо, вона пізнала його і в цій, і визначилася що таки да - вона його любить. (Принаймні, на тому рівні на якому можна пізнати людину.. інколи і життя замало щоб у всіх ситуаціях побачити).
А що далі? - далі у неї конфлікт між наміром забезпечити собі соціальну самостійність (освіта, робота - звідки намір не завагітніти і до 25 років не виходити заміж), і між наміром підтримувати стосунки із хлопцем, який прагне сексу. Вона намагається не втратити хлопця і не ризикувати непланованою вагітністю, коливаючись між повною відсутністю сексу і регулярним сексом.
Коротше кажучи, або заплуталася в пріоритетах, або бачить що хлопець - не той з ким хотілося б життя прожити, і ризикувати наслідками сексу не хоче, але і розійтися ще не може (почуття є).
Іншого варіанту я придумати (як жінка) не можу.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Як зменшити імовірність вагітності
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом