MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Як переконати дівчину, що вона не вагітна
Як переконати дівчину, що вона не вагітна
OlenochkaДата: Пятниця, 13.04.2018, 11:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Народ допоможіть) Дівчина думає, що вагітна.Точно знаю, що вона не вагітна, але вона переконала себе в зворотному, перелякалась і тепер боїться сама і мені мізки виносить. Місячні у неї постійно в різні дні, але по ідеї повинні початися сьогодні, вона вже 2 тести використовувала, всі негативні) ЯК мені переконати її, що вона не вагітна? А то якщо у неї сьогодні не почнуться місячні, вона ж мені весь мозок до кінця винесе.



Дівчині не потрібно підтвердження, що вона не вагітна. Зараз у неї кричать страхи, що вона може залишитися одна з дитиною. І твоє завдання переконати її в тому, що не залишиш її і візьмеш на себе відповідальність в ролі тата. Якщо зараз ти будеш морозитись і намагатися переконати її в тому, що це просто загони, то це повториться ще і ще. І мозок твій буде з'їдений,а в результаті ти з'їси його. Зі з'їденим мозком ти будеш м'яким кажучи не айс в ролі чоловіка.

Піди з нею, нехай здасть аналіз крові на ХГЛ - це один з найбільш надійних способів визначити вагітність чи її відсутність. Якщо вона дійсно вагітна, але сталося це на днях то тести не покажуть.
Прикріплення: 3980324.jpg (21.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 10.07.2018, 16:51 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Вагітність.



І так в перший раз можна завагітніти. Навіть якщо просто помастити вагіну можна завагітніти. Але знаєте це те саме що порівньовати хуй з пальцем. Зовсім різні шанси. Сперма цікава річ. Але не живуча. Скажімо так на повітрі сперма свидко гине.
Але те що дівчина не може завагітніти в бані це міф. Завагітніти можна будь де. навіть у воді . Хоча шанс завагітніти у невагомості менше децівідсотка. Інакще кажучі трахайтеся на МКС. Завагітніти можна і від діда 70 років. Це залежить від вас дівчата і від вас хлопці. Питпння в якості сперми в статевих шляхах жінки. себто перегини труб чи матки можуть унеможливити вагітність. Тегнічно запліднення може бути навіть у мертвлячки. Але при умові. що від моменту смерті прошли години і вона ще тепла. Ну ясна річ вона дитину вже не народить. 100% розпізнати вагітність може лише гінеколог і тест. Знав я одну дівчину, все купляла тести і Ескапели. Але токоз був через гепатит. Щодо живота тут все те саме. Він і в 6 місяців може бути непомітним. Але про що я. А точно вагітність це нормально. Є люди яким протипоказана вагітність, є люди які не можуть мати дітей. Так зо якщо ви залетіли то радійте.
Витягати
міф. Можна невстигнути, а можна встигнкти і вона залетить. У змасці яку виділяє член є сперматозоїди. Якщо кінчи, вижати член і вставити теж є ризик вагітності, змачка вимиє сперму яка лишилася.
Аборт.
штучне приревання вагітності фізичним втручаням. А тепер подробиці. Уявіть коли запліднена яйцеклітина приліплюється до матки вона вростається в неї. Вся зливо піхви переходить на ігший тип. Збільшоється прилив крові до органів тазу. А під час аборту дитину із слизовою віддераєть. Це рівноціно тому, що спустити шкуру. Воно так і є. Тільки шкуру здирають всередині. Гірше того при пологах плацента, сама відшаровується із слизовою, це мякий перехід, а при абирті це жорсткий перехід. Ви коли вириваєте траву на коріні є земля. Так от і тут, тільки то не земля. а судини і мясо. Можливі кровотечі. Ерозії, язви. Гірше того розтянення труб. Знаєте гінекологи люблять жартома казати що статеві органи жінки нагадуть сатанінську козу. Так от були випадки, що рвалися звязки якими яєчники кріпляться. І яєчник пішов угору, йогго придавило і ой що було.
Фактично аборт це убивство. Тож і ризики відповідні
За законом якщо дівчина має 16 повних вона сама в праві робити аборт. якщо ні то лише із згоди батьків
Орал.
Нічого особливого. Сперма не токсична і не шкідлива. При умові що ви здорові і тд. Але без фанатизма. Член це предмет. Ним вибачте і задушити можна. Є так званий язиковий рефлекс. Якщо покласти щось на корінь язика то його проковтнеш. Це безумовний рефлекс. Якщож предмет не проходить далі і перешкоджає дихати то спрацювує рвотний рефлекс. Нащастя. він як і акт дефікації може подавлятися силою волі. Професійні мінеччеці не ригають від пальців в горло. Але перед оралом треба бути психологічно налаштованим. Паци не суйте одразу в горло, це тупо і небезпечно. Ах і так якщо у дівчини герпис він обовязково зявиться на члені. На голівці, по деревлянські залупа. Гістологічно це схожі епітемії. Так от якщо робити горловий мінет, то треба синхронізувати рухи і дихання. Вибачте член членом, а рот не для того. Дівчина може і задихнутися. Так само, як не варто кінчати з дуру в горло, бляха може це і смішно звучить, але сперма може потрапити в легені. Вона густа порушить дихання. Не сильно не смертель, але неприємно і може бути ледь не приступ. Вибачте та коли ми костеємо щось. то гортань підіймається до надгортаника і прикриває дихальні шляхи. Тому не говорити з членом в роті такош доречне. Не варто пхати якщо дівчина не може. Уе може призвести до травм. І так під час мінету треба тримати рівним горло. Всі тіж плавила як і під час ковтання зонду.
Анал
Почну з гігієни. Перет аналом варто зробити клізьму. Знаєте якщо частинки гіменечка потраплять в уретру може або бути кака, або не бути. момент із сфінтером. Він має тонус, це коловий мяз. Він лишевипускає. І перш ніж щось робити треба його розлабити. Поступаючими рухами. Одним , потім двома пальцями. Анал вимає вигнутої спини. Для нього треба змазка. Анус виробляє її мізер він фізіологічно не пристосований до сексу. Крім того є гемородальні кільця, при травмі яких веникають кровотечі. Під час аналу можуть винекнути позиви до дефікації. І лише 6 % отримують від нього задоволення. Стосовну фендому тут все те саме але у чоловіків є простата і вони реально кайфують від аналу. Анал річ кака і небезпечна. Але практикувати можна. в ідеалі заду вигнута спина. Дівчина має бути збуджена і анус підхотовлений. Берем змеску. уводим її, намащуємо на член і вперед. Але мождиві гморої, нетримання калі ітд
Від аналу і оралу не вагітніють. Якщо звісно дівчина не запихнула піпетку в попу не наюрала сперми і не перенисла у вагіну. Не ржить такі випадки були.
Сперма на тіла
...........пфф що тут такого це суто психічний аспекти. Якщо дівчина проти то не варто.
Захист
Є пігулки, контакні тобто презіки. Сперміциди такі як борна кослота . Є піралі і тд.
Пігулки є звичайні і екстрені. Звичайні є дво і однокомпонетні. Обидва вида надійні. але є обмеження. У дівчини має бути постійний цикл і їй має бути близько 16-18. Найрозповюдженіші це Джас і Яріна. Теж добрий це новінет. в неті є тести на вибір пігулок але краще питатися у лікаря.
Екстрені це ті які приймаємо, коли не встиг вийняти, чи гондон лопнув. Є Постінорм є Ескапел. Обидва працють. При умові що після секса минуло менше 72 годин. На практиці скажу крайній термін 6 годин. Раджу записати. Але вони мають термоядерну дозу гормонів тому їх не можна пити системно. Вони на випадок випадкових звязків, або якщо вас згвалтували. Це може трохи не тактовно але, ящо тебе згвалтували, до забрала шмарклі ті пігом в апетеку, а потім у міліцію.
Про
спіралі прмовчу, як і про пластирі це оперативне. Треба мати 16+ аби її ставити
Гондони
тут все наче зрозуміло. Є інструкція. Але варто навчитися. Одягати для тренувань. Ітак дівчатам теж. Презіки мають пути у обох. Купити гондо це не обовязок мужика. Секс ризик спільний. Гондони варто носити і дівчам. Ну заради всього навчиться на бананах.
Жіночі презервативи купувати не раджу там така сисьема ніпель.
Прикріплення: 0493800.jpg (52.2 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Чи можна завагітніти » Як переконати дівчину, що вона не вагітна
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом