Olenochka | Дата: Неділя, 13.10.2019, 11:12 | Повідомлення # 1 |
| Привіт, зустрічаюся з дівчиною близько 4 місяців, у неї і у мене до цього сексу ніколи не було. Ну ось настав цей відповідальний момент, і я випадково не тією стороною одягнув презерватив, але потім одягнув його вже правильно... увійшов до неї сантиметра на 2 і, мабуть від нервів, кінчив у презерватив...Вона ще залишилася незайманою. Мені було так незручно перед дівчиною... Коли я прибирав презик, я трохи зачепив його рукою, якою потім пестив її піхву без проникнення.. Скажіть чи може незаймана таким чином завагітніти? Я на нервах, скрізь говорять по різному! Чи Могла вона завагітніти від секреторної рідини, яка можливо, залишилася в презервативі?
Якщо спочатку гумку надів на одну сторону, потім на іншу, то зовні могло залишитися твоє мастило, ну і в ній якась кількість сперматозоїдів теоретично могла бути. потім коли увійшов на 2 см, вони могли потрапити в піхву і далі вже куди вони там хотіли заліт можливий, але тут все дуже притягнуте за вуха і шанси відверто мікроскопічні. тут мабуть доля чи не доля. якщо з того моменту ще не минуло 3 доби, можна купити таблетки "Постинор", там все написано. якщо більше трьох діб пройшло, то можна нічого вже не купувати, а чекати)
Нічого нового не скажу..шанс завагітніти мінімальний...його майже немає...місячні можуть приходити і під час вагітності,але це рідко...коротше не парся...насолоджуйся життям...не залетіла вона...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 13.10.2019, 11:14 | Повідомлення # 2 |
| Теоретично завагітніти так можна. Та й не тільки теоретично. Читав десь, що одна дівчина і залетіла під час анального сексу. Сперма скла по промежині і потрапила куди потрібно....
|
|
| |