MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Проблем які часто виникають в незайманих дівчаток (Тільки незаймані можуть зрозуміти)
Проблем які часто виникають в незайманих дівчаток
knopaДата: Субота, 07.03.2015, 12:15 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Я незаймана, але і я не чекаю кохання всього мого життя щоб втратити цноту. Я з нетерпінням,чекаю цього часу щоб робити це з хлопцем,  який кохатиме . Але це дуже важко, щоб впоратися з усіма дурними стереотипами ,з якими приходиться мати справу, особливо, коли ти незаймана після середньої школи або коледжу. Всі сміються з вас, бо думають, що ви знаходитесь на шляху, щоб стати черницею чи ти супер ніяка у спілкуванні. ОДЖЕ: ні це не є правдою! Ви можете розкуто говорити про секс,маючи статус "незайманки" просто спробуйте.

Я вже говорила про речі які вже набридло чути, але є й інші сценарії,через які ми повинні страждати. Ось ТОП проблем , які тільки незайманим дано зрозуміти.


1.Ви в компанії слухаєте своїх друзів, які так активно та відверто обговорюють "свої дикі розваги" і ти сидиш там, як...


2.Ви витратили так багато часу і налаштовували себе на секс в голові, що трохи налякані зараз цим, щоб насправді зробити це.


3.Ваш лікар/гінеколог скептично всякий раз дивиться на вас, коли ви говорите їм, що у вас ще не було сексу.

4.Кожен раз, коли вам дають безкоштовні презервативи і кажуть "ха-ха, я бажаю Вам хорошого сексу."


5.Ваші друзі дають вам поради про секс та відносини коли ви їх про не просите.

6.Люди завжди вважають, що у вас ще не було сексу,через те що ви жирна ханжа.

7.Чесно кажучи, є моменти, де ви впевнені, в тому що взагалі не зможеш займатися сексом, тому що це все триває так довго. Це ніби ти попала в жіночий монастир.

Але це станеться...це буде. Буде!
Прикріплення: 6694262.gif (989.0 Kb) · 4321976.gif (481.7 Kb) · 1737912.gif (898.1 Kb) · 7097834.gif (329.4 Kb) · 6668524.gif (482.1 Kb) · 2446787.gif (947.4 Kb) · 5625280.gif (389.5 Kb)
 
knopaДата: Субота, 06.02.2016, 07:10 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Завжди мріяв про незайману і дочекався. Всього соромиться, навіть куні зробити не дає. Секс тільки в місіонерской позі, якщо вдень, то тільки під ковдрою. А все одно її люблю, хоча секс жахливий.
 
OlenkaДата: Четвер, 25.02.2016, 20:18 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Моя дівчинка дісталася мені незайманою, чому я дуже радий, але як же я був здивований коли вона почала витворяти в ліжку таке, чого не робила ще ні одна з моїх минулих, досвідчених пассій.Вона шалено робить мінет, зверху неймовірно рухається, а на вигляд тиха дівчина. Бажаю кожному знайти собі таку тихоню
 
OlenkaДата: Четвер, 10.03.2016, 22:25 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Багатьом дівчатам з дитинства їх турботливі мами говорили: чоловік повинен бути дорослим і досвідченим, він вибирає жінку, доглядає за нею, скоряє її, завойовує. Однак чомусь ніхто не говорить, звідки чоловіки Поради рекомендуються більш-менш сталим і психологічно стійким парам з дійсним почуттями симпатії і поваги.

Завжди знайдуться випадки і ситуації коли ці поради незастосовні і (або) діють навпаки.

1. Не годуйте чоловіка «до того»! Більшість чоловіків примітивні, недалеко пішли від «найпростіших» і глибоко підсвідомо в них в набагато більшою мірою, ніж в жінках очолюють такі риси як: - лінь, відчуття голоду, сексу, розваг (робота, спорт, політика, і т. п. це теж в якійсь мірі для них гра, а от секс в деякій мірі - робота!). Лінь плюс ситість з легкістю можуть перемогти всі інші «обов'язки».

Наситившись чоловік цілком може спробувати «відпрацювати» упівсили, а то й взагалі зобразивши ніжність обняти і задрімати на ваших грудях.

2. Не стримуйте себе. Якщо Ви отримуєте оргазм, ОБОВ'ЯЗКОВО чоловік повинен це бачити і знати. Чоловік завжди вибере жінку, бурхливо одержує від нього оргазм, а не ідеальну зовні, але фригидную топ-модель.

 Краще отримаєте три оргазму при одній його ерекції, ніж навпаки. Важко переоцінити значення задоволеного честолюбства чоловіки усвідомлює, що він здатний довести жінку до оргазму.
3. Плануйте тривалість та інтенсивність. Пік оргазму у чоловіка дуже крутий, наступає дуже швидко і також швидко настає період гальмування. У жінки навпаки більш тривалий період збудження і такий же тривалий, пологий спуск, та ще й можливі множинні оргазми. Ймовірно, кращим варіантом буде збудження і доведення до оргазму СПОЧАТКУ жінки, і якщо ви отримаєте оргазм на його очах, можете не сумніватися, чоловік буде вже підготовлений.

4. Він хоче орального сексу? Вони всі цього хочуть .... тут подітися нікуди, але уравновесьте ваше положення, запропонуйте йому надати вам такі ж послуги. але зверніть увагу, що жінки як правило швидше вчаться, що і як треба робити, а з чоловіками часто доводиться повозитися, вони не завжди розуміють, що і як треба робити, щоб ви отримали задоволення. Зазвичай вони намагаються приміряти все по собі і аналогічно діяти, іноді доводиться повозитися поки його приручиш .... Але воно того варте! Не нехтуйте можливістю запитати його, як саме йому подобатися, і прямо вказати йому - куди і як йому тикатися ...

5. Він хоче анального сексу? Ну що ж ... ваш чоловік самий звичайний і належить до 80% чоловіків, які цього б хотіли. Але за статистикою 70% чоловіків спробували анальний секс відчувають глибоке розчарування, і втрачають в подальшому до нього нав'язливий інтерес. Якщо ви відчуваєте глибоку відразу до анального сексу, і терпите його лише із-за вашого партнера, запропонуйте чоловікові спробувати його теж анально (вібратором або пальчиками). При його відмову ви отримуєте моральні право відмовляти йому теж наступного разу, а за згодою він принаймні буде знати, що відчуваєте ви, і якщо йому не сподобатися, цілком ймовірно, що стримає свій запал. Пам'ятайте, що тільки грамотний анальний секс може доставити масу задоволення обом партнерам.

Головне правило - не квапся!

6. Він хоче пограти в якісь сексуальні ігри? Ділиться з вами фантазіями? Вітаємо! Ви отримали від чоловіка дуже рідкісний і дорогий подарунок - довіра і відвертість. Це величезне везіння, чоловіки досить приховані і консервативні створення, дуже болісно реагують на глузування і при найменшому натяку на нерозуміння - замикаються в собі, надовго і всерйоз. БЕРЕЖІТЬ ДОВІРА чоловіки, якщо він вам відкрився, як зіницю ока! Іноді достатньо навіть просто на словах разом з ним пофантазувати, і він відчує ваше розуміння і підтримку.

7. Він хоче що б ви зобразили з себе повію, хоче вас згвалтувати? Одні з найпоширеніших фантазій чоловіків. Витоки лежать в підсвідомому почуття переваги над жінкою, і невпевненості в цьому в нинішній реальності. Абсолютно не приймайте серйозно як образу пропозицію подібної гри, ніякого відношення до справжніх почуттів вашого чоловіка це бажання не має. Люди схильні до всього забороненого. Як правило, саме інтелігентні, освічені й культурні чоловіки отримують задоволення від таких ігор, це як би врівноважує їх внутрішній світ з домінуючими загальнолюдськими цінностями. Відчуйте себе актрисою! Не соромтеся в цій грі вимовляти нецензурні та грубі висловлювання, якщо він цього хоче, і люблячий вас чоловік вас буде в дикому захваті, це ті «спеції» яких йому не вистачає в прісного життя. Аналогічно відмічено, що часто чоловіки у повсякденному житті виконують відповідальну роботу, з масою психологічних навантажень шукають можливість пограти в «жертву», в «виконавця», на «раба» і т. д. Тобто шукають розвантаження з протилежним знаком.

8. Підігріває його! Ви не уявляєте, як збуджує чоловіків, усвідомлення того що ви йдете в гості, а на вас, наприклад, сьогодні немає трусиків .... або сьогодні ви ходите на роботі з вставленим вібратором (якщо виходите звичайно), Тільки ВІН знає про це і більше ніхто! Від такої винятковості в них течуть слюні і не тільки ... Уява домалює їм все інше ... Спробуйте, і він десять раз зателефонує вам на роботу, що б дізнатися, як справи, про що думаєте, і які плани на вечір ... Деякі чоловіки дійсно цікавляться внутрішнім світом жінки, намагаються розговорити її, особливо на сексуальні теми ... не відмовляйте йому в цьому, хай краще з вами говорить про секс, ніж на боці ...

9. Чоловіки люблять очима .. показуйте йому все, коли він хоче, як він хоче, спеціально і нібито випадково ... тримайте його на цьому повідку. Він хоче вас пофотографувати. ну що ж ... але разом!

Іноді їм достатньо покрутитися з фотоапаратом чи камерою без плівки навколо вас, головне щоб ви йому відверто позували! . Йому важливо бачити, він хоче бачити це, йому цікавий сам процес, а не результат.

Як дитині ... ну що ж ... дітям ми багато дозволяємо. Чоловіки обожнюють дивитися як жінки мастурбують, використовують вібратори і т. п. А популярність серед чоловіків, видовищ лесбійських пестощів, взагалі вимагає окремого глибокого вивчення.

10. Ви застали його мастурбуючий ... Приєднайтесь до нього, і він ваш душею і тілом. Не нехтуйте можливістю швидко задовольнити чоловіка якщо він просить, навіть якщо й самі не мали змоги отримати задоволення, або у вас місячні, чи боїтеся зіпсувати зачіску, макіяж, спізнитися .... На щастя чоловіка, як правило можна дуже швидко задовольнити мануальна або орально. У передпокої. в під'їзді, в машині і т. п. Чоловіки вважають такий секс дуже екстремальним. Потім «теплим» ви можете його вмовити на все що завгодно, і вирішити з ним будь-які питання ... користуйтеся.

Застосуйте хоча б вісім рад з десяти, і середньостатистичний чоловік ваш, поки ви сама його хочете ...
 
OlenkaДата: Неділя, 19.03.2017, 16:50 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Зустрічався з дівчиною 2.5 роки , все було добре . Я у неї перший ,в плані сексу , перепробували багато чого . Але ж якась с"ка колись її вбила в голову що так не може бути , що за все життя тільки один партнер , що так не відчуєш життя . І от і розійшлись , зі сварками і т.д. Тепер просто не можу уявити як її якись інший буде торкатись і не тільки . Скажіть , на вашу думку , це з усіма незайманими дівчатами так ? Тобто ніколи не вийде міцних стосунків і сім'ї з незайманими? Чи це я не на ту попав ..
 
OlenkaДата: Неділя, 07.05.2017, 14:20 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Хлопець втік бо злякався на початку, але потім все обдумавши рішив що краще когось ліпшого найти (великий шанс що ти будеш брєвном))) якщо ви розумієте про що я) та і думаю він просто не захотів на тебе час тратити. Так що, або ти по його мірках не симпатична.... навіть не так... не варта його затраченого часу і "умив руки". Краще найди когось іншого хто буде цінити твою незайманість.
П.С. Краще перед 1 своїм разом почитай книжок... подивись фільмів.... питайся подруг як "це" краще робити, щоб не було варіанта з брєвном і твій партнер був задоволений так само як і ти. Успіхів

Все нормально з тобою, просто зараз час такий що всі своє статеве життя починають у дуже юному віці просто не замислюючись "а що буде далі?" Думаю що це не є якась там невдача, а скоріше це так би мовити певний досвід на майбутнє. І так, я б не проти мати таку дівчину.

На кожен товар. є свій покупець! Повір найдется той, який по справжньому оцінить тебе. Не бери все близько до голови, але і дуже затягувати теж не варто, Тому що секс, любов, і все інше краще по дурниці і по молодості....чим старша тим все більше розумієш. Все в твоєму жзитті буде
 
OlenochkaДата: Четвер, 31.08.2017, 10:55 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4514
Не зовсім нормально. На таке може піти лише людниа, яка на 99% впевнена у своєму партнері!
Тобто, якщо люди довго разом і повністю довіряють один одному, о в цьому немає нічого страшного.
Але якщо хлопець вимагає цього від дівчини і погрожує розривом стосунків, то не потрібно згоджуватись ні в якому разі. Це не хлопець, а тряпка! Хлопець повинен оберігати свою дівчину, а не навпаки!
А взагалі не варто з цим поспішати, це не маршрутка, з таким не поспішають! 

Прикріплення: 4481824.png (204.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 22.02.2018, 10:34 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4514
Дівчина 17 років зустрічаюсь з хлопцем йому 24. Зустрічаємось вже 2 місяці, сексу не було(я ще цнотлива). Але коли ми "граємось" ну тіп ці всі ласки, поцілунки, він ласкає мою кіску а я чомусь боюсь взяти його член в руки,соромлюсь чи що...як мені перебороти свій страх? В когось таке було, чи я одна така  хочеться якось порадувати коханого,але я ще не розуміюсь на цьому. І ще страшно зробити це перший раз. Чи може це через те що в мене ще не було сексу, мож воно пройде? Дякую в будь-якому випадку за коментарі
 
OlenochkaДата: Вівторок, 06.03.2018, 14:24 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4514
Дівчина 17 років зустрічаюсь з хлопцем йому 23, дя мене це не є великою різницею в віці адже ми дуже кохаєм один одного❤. Так ось ми зустрічаємось майже пів року) в нас ще сексу не було(я ще целка)він не наполягав на цьому, казав коли скажеш тоді буде, я відчуваю що я вже готова до цього. І от коли ми почали говорити про наш перший секс то він мені сказав щоб мені не так було боляче то щоб я була зверху перший раз, (ну ніби щоб я сама сіла на його член і тіп збила сама себе). І після того коли пройде кров,піти в душ, і через годинку можна норм трахатись))Але ось що мені здалось дивним що я маю бути зверху я чула що хлопець має бути зверху??Вирішила в вас спитати, яка поза найкраща для того щоб збити целку?І чи можна зразу після першого сексу, через годинку трахатись?Дякую за будь які коменти
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.04.2018, 09:13 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4514
Я дівчина,мені 21 і я незаймана!у мене приваблива зовнішність,просто мені страшно,парубки бігають за мною,але я не можу.Як тільки справа доходить до інтиму,я тікаю!!дайте пораду?
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.04.2018, 12:21 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4514
Знайди розумного. Прямо скажи, що ж страх. Хильни мартіньку і в ліжечко
 
OlenochkaДата: Пятниця, 03.08.2018, 21:29 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4514
Мені 15 з половиною років...........но у мене уже був перший секс.....і то не з однією людиною....їх було 3 то друзі мого хлопця....ми були в нього в дома на ДН і коли ми вже розходились...вони мене всі підвели....я думала що всі вже пішли додому.....а виявилось що додому пішов тільки мій хлопець......кароч вони подзвонили щоб я вийшла ну я і вийшла....вони закликали мене до якогось будинку....це будинок бувде вони весь час бухали...(але вони уже були в нетверезому стані)ну ми пішли ....хлопці почали знімати з мене одяг...але я не могла відмовлятись....бо вони казали що скажу моєму хлопцеві( а так як він був дуже ревнивим)ну і вони втрьох мене....(можна сказати згвалтували) Я уже не Целка ...а мій хлопець до цих пір незнає яка була історія зі мною.....і вчора він мені запропонув зайнятись сексом.....а я колись йому сказала що я не займана....а тепер.... ЩО МЕНІ ТЕПЕР РОБИТИ....ЩО ЙОМУ СКАЗАТИ....ПОРАДЬТЕ???

Тупе створіння,якщо ти бачила,що твого паци немає і вони тебе кличуть хуй зна куди,то чого пішла з ними??Чи ти думала,що вони тобі казки будуть розказувати???
Або ти цей пост сама придумала,або ж пертися хотіла,а ж пищала!!!
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Проблем які часто виникають в незайманих дівчаток (Тільки незаймані можуть зрозуміти)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом