MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Якщо я порву свою невинну пліву, я все ще незаймана? (Питання стосовно дівочої пліви.)
Якщо я порву свою невинну пліву, я все ще незаймана?
knopaДата: Субота, 07.03.2015, 14:15 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 762
Питання: останнім часом, я почала мастурбувати. Я знаю, що це нормально, так от я тільки відчуваю, що можу порвати свою дівочу пліву. Якщо мій палець ввійде в занадто далеко, і я розірву її, я все ще буду незайманою? Я не хочу втратити її,через мій палець. І якщо я в кінцевому підсумку при розриві пліви, піде кров?

Відповідь: справа ось у чому: більшість людей думають, що вони втрачають цноту в перший раз,коли вони займаються сексом з іншою людиною. Але це не так,звісно ви вже не є незайманою так як процес розриву відбувся. Звичайно, деякі люди досі вважають, для того щоб бути незайманою має бути непошкодженою дівоча пліви. Дивлячись на цноту з такого боку це є проблемою з кількох причин. Одне але, як би хлопці,тоді позбувалися невинності? Ще, є багато способів, щоб розтягнути пліву без сексу.


Ось деякі з них:

Мастурбація
Використання тампонів
Робити гімнастику та інші види спорту
Кататися на велосипеді або коні
Плюс, дівоча пліва,і це є природно, має в собі отвори. Якщо це не так, це було б жахливо важко для дівчини, через суцільну пліву,в період її місячних. Дівчатка з великою кількістю отворів в їх незайманні пліві часто не помічають ні болю, ні кровотечі, коли відбувається її розрив. Але це ті дівчата, які поступово розтягують їх пліву в період довгого часу.

Незважаючи на те, що люди можуть собі придумати подумати, але дівоча пліва-це не біологічний тест цноти. Так для чого тоді вона є? Одна теорія полягає в тому, що дівоча пліва може допомогти зберегти жінок від інфекцій в період її місячних. (Після того,як у дівчини починається менструація, і в продовж всього менструального циклу це допоможе їй позбутися від будь-яких бактерій раз в місяць). Інша ідея полягає в тому, що дівоча пліва-це просто побічний продукт природного процесу розвитку людини (коли плід буде розвиватися в залежності буде в нього член або піхва залежно має хромосом ХХ або по XY). У будь-якому випадку, наявність дівочої пліви не природний спосіб потайки тестувати дівчаток.
clapping smile156
 
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 20:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Як визначити цноту.З втратою невинності пов'язано безліч страхів і міфів, багато хто навіть тампонами не користуються, побоюючись втрати "цнотливості". Тому немає нічого дивного, що часто дівчата задаються питанням, "як самої визначити втратила ти невинність, як дізнатися, незаймана я?", Відчувши неприємні відчуття при використанні тампона або не зазнавши таких при першому статевому акті. У цій статті ми постараємося розвіяти сумніви і відповісти на питання, чи можна визначити цноту і як дізнатися незаймана ти чи ні в домашніх умовах.Як дізнатися позбулася Чи я невинності?Перш ніж розбиратися з цією проблемою, необхідно з'ясувати, а чому власне виникло питання, "як дізнатися незаймана я?" і навіщо знадобилися такі знання? Тут можна припустити кілька варіантів, через які виник такий інтерес:
  • перший статевий акт, під час якого не відбулося жодної з "страшилок", якими лякали старші подруги (сильний біль, кровотеча) ;
  • побоювання, що дівоча пліва ушкодилася під час мастурбації або через використання тампона більшого розміру, ніж потрібно.


Якщо сумніви щодо власної невинності виникли у випадку з відсутністю болю і крові під час першого статевого контакту, то варто знати, що перший секс не завжди супроводжується неприємними для дівчини відчуттями. У деяких дівоча пліва настільки еластична, що повна її втрата здійснюється тільки при пологах, а доти вона тільки розтягується. Також потрібно врахувати, що зустрічається і вроджена відсутність дівочої пліви або вона може бути настільки нерозвиненою, що виявити її вдається тільки гінеколога. Але зустрічається інша крайність - дуже міцна незаймана пліва. У цьому випадку її розрив відбувається не з першого разу, тому дівчина і при подальших сексуальних контактах може відчувати болючі відчуття.
Якщо так відбувається, то краще звернутися до гінеколога для проведення хірургічної дефлорації, тому що самостійні спроби порвати пліву можуть привести до розриву промежини.Багато дівчат боятися використовувати тампони, думаючи, що так можна порвати невинну пліву. У більшості випадків це неможливо, дівоча пліва має отвір для виходу менструальної крові. І якщо використовувати тампони потрібного розміру, нічого з невинною плівою не відбудеться. Крім того, навіть якщо розмір буде підібраний невірно, будь-яка дівчина, відчувши біль, не стане старатися з введенням.Тепер що стосується мастурбації. Так, тут невинну пліву пошкодити можна, але тільки якщо використовувати фалоімітатор (інші предмети) для проникнення. Просто пестячи клітор ніяким чином невинну пліву пошкодити можна.Якщо після цих роз'яснень все ж залишилися сумніви з приводу втрати невинності, то необхідно звернутися  до гінеколога. Тому що відповідь на питання, чи можна самостійно визначити цноту, негативний. Сказати незаймана дівчина чи ні, може тільки гінеколог в оглядовому кабінеті. Самостійно це побачити не вийде. Навіть якщо озброїтися дзеркалами, нічого самої роздивитися не вийде. Запитайте, як же тоді гінеколог визначає цноту? А справа в тому, що це фахівець, яким жодна молоденька дівчина не є. Ну, хто з вас знає, як виглядає дівоча пліва? Так що не варто шукати інформацію, як гінеколог визначає цноту, і намагатися повторити всі ці маніпуляції на дому. І боятися походу до лікаря не варто, якщо ви живете статевим життям, то інформація про ваше здоров'я вам необхідна, а отримати її можна тільки при повноцінному огляді.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 11.09.2017, 12:32 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4504
Я звертаюся до дівчат, що бережуть свою невинність, точніше, вагінальну невинність. Так уже склалося, що дівчата в змозі користуватися трьома
дірками свого організму, і якщо хоча б в одній з них член бував, не
незаймана ти, от і все. І пліва нічого не значить. Просто прийміть як
факт і змиріться з тим, що ви бляді. Тому що тільки такі особини можуть
кричати про невинності і цнотливості, а самі при цьому догоджати хлопців
іншими доступними способами. Ви або спите з хлопцями нормально, або
зберігайте себе для чоловіків нормально, або залишайтеся повіями.
Частіше доводиться чути про те, що діви - шлюхи, а справжні повії при
цьому пишаються собою.
 

Прикріплення: 8746846.jpg (35.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 28.01.2019, 21:14 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
Гігієна сексуального життя і розбірливість має бути, але зацикленість на цноті - це щось ненормальне. Оте усе "початі", "розпечатав" - ти про жінок говориш, про людей, про кохану дівчину, а не про свій трофей або власність. Можна подумати, єдиний дуже себе беріг. Взагалі, оте розпатякування про цноту, про те, що всі меркантильні шльондри, що жінкам не можна довіряти, що жінка повинна, що щось-там не чоловіча справа і т.д. завжди чомусь характеризують мовлення конкретних індивідів, які в житті є досить обмеженими невдахами.

Юлия Крамарева
 
OlenochkaДата: Середа, 12.06.2019, 09:00 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
У деяких пліва дуже тонка, легко розривається і крові немає. Іноді кров з'являється не відразу. У мене особисто вона була тільки на наступний день в великій кількості, на простирадлах - нічого не було.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 18.06.2019, 08:55 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4504
Еевинність-поняття більше ментальне, ніж фізичне!! Якщо дівчина до весілля давала в жопу і пересмоктала всім знайомим...її важко вважати незайманою...в кармічному вигляді!) З іншого боку-дівчаткам на велике опасн їздити в 13-14 років!
 
АнонімномДата: Пятниця, 05.07.2019, 22:12 | Повідомлення # 7





Чи можна втратити цноту від пальця, якщо пішла кров?

Додано (05.07.2019, 22:13)
---------------------------------------------
Чи це просто пошкодження плівки?


Повідомлення відредагував Olenochka - Вівторок, 23.07.2019, 08:31
 
ВітаДата: Понеділок, 22.07.2019, 21:32 | Повідомлення # 8





Чи можна порвати дівочу плівку пальцем?

Повідомлення відредагував Olenochka - Вівторок, 23.07.2019, 08:32
 
OlenochkaДата: Вівторок, 23.07.2019, 08:33 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4504
Цитата
Напевне пошкодження. Точно зможе сказати лікар

 
АнонімноДата: Неділя, 19.01.2020, 16:44 | Повідомлення # 10





Можна лишити дівчину цнотливості від куні?!

Повідомлення відредагував Olenochka - Понеділок, 20.01.2020, 10:03
 
OlenochkaДата: Понеділок, 20.01.2020, 10:04 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4504
Цитата
Можна лишити дівчину цнотливості від куні?!

Ні
 
bonushakingДата: Четвер, 22.09.2022, 21:39 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4
Краще взагалі не маструбувати
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Якщо я порву свою невинну пліву, я все ще незаймана? (Питання стосовно дівочої пліви.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом