MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Перший секс: інструкція для хлопця.
Перший секс: інструкція для хлопця.
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 15:46 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Приготування до першого сексу.

1. Обов'язково потрібно помитися, а так само не забути вимити статеві органи, відсунувши крайню плоть.
2. Хлопець повинен купити презервативи, тільки не в ларьку, а в аптеці. Слід купити хороші презервативи.
3. Слід вибрати правильний час (щоб ні батьки, ні сусіди не заважали), а також підготувати місце (включити приємну музику і створити романтичну обстановку).
4. Приготувати пляшку хорошого вина (якщо вам вже є 18 років). Один келих вина вам допоможе розслабитися, але тут головне не напитися.
5. Переглянути спеціальну літературу про те як правильно займатися ласками і де знаходяться ерогенні зони
 у жінки.
6. Хлопцеві слід прочитати інструкцію до презерватива і навіть один відкрити і спробувати його надягти.
7. Парен повинен кілька упаковок з презервативами покласти поруч з ліжком, щоб в найвідповідальніший момент голим не бігти в коридор за рюкзаком.
8. Якщо дівчина все ще незаймана, то не слід першим сексом займатися на дорогому дивані, тому що
 у неї можливо буде кров. Можна підкласти щось під простирадло.

Перший
 секс

1. Якщо хлопець відчув, що дівчина стала мокрою, а
 у нього добре стоїть член, то слід надягати презерватив. Головне пам'ятати, що презерватив надівається виключно до проникнення.
2. Головку члена слід приставити до входу в піхву і міцно обійняти дівчину.
3. Зайди в неї. Але якщо дівчина незаймана, то вона спробує відсунутися від вас, тому що швидше за все їй буде боляче. Хлопцеві в цьому випадку слід заспокоїти дівчину ніжними слова і ласками і спробувати знову.


4. Тримайте дівчину і проникайте дуже повільно, поки не порвете невинну пліву. Якщо дівчина говорить вам, що їй дуже боляче, то слід зупинитися і перепочити.
5. Як тільки хлопець увійде в дівчину, то потрібно йому зупинитися і прислухатися до неї, якщо потрібно, то слід її заспокоїти. Поцілувати її і погладити, дати час їй звикнути.
6. Далі слід продовжити проникнення, тільки не сильно глибоко, виробляти фрикції слід повільно і весь час стежити за її реакцією. Може хлопцеві навіть доведеться призупинити статевий акт, якщо дівчині дуже сильно боляче.
7. Навряд чи під час першого сексу дівчина досягне оргазму, як говоритися, не все відразу.



Після першого сексу


1. Як тільки хлопець кінчив або просто вирішили перепочити, слід вийти з дівчини і зняти презерватив. Слід покласти його де-небудь поруч - потім викинути, навіть якщо там немає сперми. Цей презерватив вже не придатний для наступного сексу.
2. Погладьте дівчину і скажіть їй що-небудь ласкаве і приємне.
3. Обов'язково після сексу сходіть
 у ванну, щоб прийняти душ і помити статеві органи. Дівчину слід відправити перших, а самому в цей час поміняти постіль.Загальні зауваження:- Презерватив обов'язково потрібен, адже ви не хочете ставати молодими батьками. Та й ЗПСШ ніхто не відміняв, адже не вся зараза передається тільки статевим шляхом, тому може зустрічатися і у дів.
- Презерватив слід надягати по інструкції і правильно. Одягти обов'язково перед введенням статевого члена в піхву. Використовувати презерватив тільки один раз і зняти його відразу ж після сексу.


Прикріплення: 2352274.jpg (56.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 26.06.2018, 21:18 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Головне, щоб рівень збудження був вище рівня стресу) Спробуй не кидатися відразу трахати, а збільшити прелюдію. Пести дівчину де хочеш, донеси до своєї свідомості думку, що ось вона-дівчина - вся твоя і ти можеш робити з нею все. Ну і випити можна, але тільки трохи! І сприймай все це просто секс, а не "хочу довгі стосунки, раптом опозорюся". Навіть якщо ти незайманий і знаєш все чисто теоретично, і при цьому не нервуєш, фіг вона здогадається, ну може хіба подумає що мало досвіду.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 18.02.2019, 21:03 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Зустрічаємся з хлопцем біля року. Сексу у нас ще не було. Але я намікаю йому по всякому. 
То "на фільм" покличу, то ще щось. Все, що між нами було це "секс" через штани. Потерлись тай все. Самій смішно. 
Думала якось наштовхнути його на це. Зробила йому мінет. Сказав, що він у захваті. У відповідь хотіла получити куні, але 0. Намікала йому - кидала пости з груп, писала різні пошлості, але ноль уваги. Коли все надоїло сказала прямо, а він перевів все у жарт. 
Запитала чому він такий, то сказав, що просто боїться. 
Коли приходить до мене, то вся інціатива в моїх руках. Я роздіваюсь сама, я роздіваю його, щей сижу зверху. Інціативи теж ноль. 
Знаю, що він сидить в групі, прочитає це. 
Хлопці не думайте про те, що вона подумає, беріть ініціативу у свої руки, покладіться на свої фантазії. 
Про зраду і думки бути не може.
 
OlenochkaДата: Субота, 23.02.2019, 03:28 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Я незаймана, мені майже 19 років. Мені дуже важко полюбити кого небудь. Це рідкість .. Я дуже категорична в плані хлопців, і нікого не хочу. (Подумаєте що не все впорядку з орієнтацією, але це не так). Люблю дуже хлопця, але він хотів від мене тільки сексу, але я його відшила в самий "такий" момент. Хоча ми раніше гуляли, і нам було добре разом. Він говорив що я йому подобаюся. І зараз зізнавшись у коханні, ми стали рідко общаться.Но я не можу без нього ... І шкодую що у нас нічого не було. Згадую всі наші зустрічі. Порадьте, що робити (
 
OlenochkaДата: Субота, 04.05.2019, 10:48 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Не розумію ствердження,коли говорять що чоловіки завжди б обрали цнотливих.Зізнаюсь-це зовсім не круто.Коли ти у неї перший-одразу сипляться фрази-я не буду цього робити,не треба такого,від одних думок нічого не хочеться і тд.І вроді не 15 років вже.Не розумію цього зовсім.Люблю цю дурочку.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 21.05.2019, 21:56 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Д. 18 років, вчора вперше був секс з хлопцем який подобається мені вже на протязі півроку, йому 20, но відносин у нас неможе бути по деяким обставинам, так вот, вчора він позвонив і запросив мене в готель, я звіснож пішла але тіки потім зрозуміла що він п‘яний, хотя по поведінці того не було замітно, до ранку я в нього не залишилась, пішла додому, на ранок коли я йому позвонила він нічого непам’ятав, і от мене цікавить, це нормально? Це нормально коли хлопець який сильно подобається непам‘ятає секс?
 
OlenochkaДата: Середа, 12.06.2019, 09:11 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Цитата
Перестань до неї лізти, обіймати, писати і дзвонити. Але не роби це агресивно. Тобто при зустрічі такий ласкавий і товариський (як завжди) але з обмеженнями в тілесному контакті. Сам особисто пробував. Така ж борода була. Я спочатку просто образився і просто відморожувався від сексу, але і давав їй зрозуміти, що я ніжний і ласкавий з нею досі. Повторюю, це вийшло випадково. Вона запитує:"Що з тобою не так? Чому ти такий холодний?""Я не холодний, просто не бачу сенсу вести все до болю в яйцях, вибач, але при моєму способі життя це заважає"

Після почутого вона почала робити мінет, що б збити жар, після їй самій набридло тупо мені догоджати і я її. Вона була целкой. Але петтінгу було стільки, що її целка давненько вже розширилася.  А можна вмовити, пестячи її, говори:"ТИ просто Богиня, як же я тебе хочу, кожен вигин свого тіла мене заводить, я хочу тебе відчувати кожною клітинкою свого тіла, твій запах зводить мене з розуму..."(ну все в такому дусі) і бажано шопотом в вушко і важко дихати при цьому. Вона сама не витримає цього, теж перевірено.
 
OlenochkaДата: Середа, 18.09.2019, 22:42 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
Алкоголь перед сексом в помірних кількостях може піти на користь, а може ні
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Перший секс: інструкція для хлопця.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом