MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Де Люди Позбулися Невинності- Мій Перший Раз (Втратити цноту - Перший раз)
Де Люди Позбулися Невинності- Мій Перший Раз
OlenkaДата: Середа, 13.07.2016, 01:05 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Втратити цноту - так багато очікувань, пов'язаних з цим питанням. Навить якщо ти завзятий романтик або дуже боїшся сексу, ти напевне уявляв-(ла) яким буде ваш перший раз і як це буде відбуватися . Завдяки безглуздим підліткових фільмів, ви можете уявити свій перший раз як ідеальний вечір зі свічками, квітами, музикою. Якщо ви вже мали секс, тоді знаєте, що в перший раз майже ніколи не буває так  ідеально все в реальному житті. І якщо ти досі незаймана- то... тобі краще дізнатися правду зараз!

В перший раз може бути багато чого: дивні, приємні, болючі, рухливі, важкі, незручні, відчуття... ніхто не може сказати вам точно, на що це буде схоже, тому що це для кожного індивідуально та по різному. На щастя, ми опитали, багато людей, щоб поділитися частиною інформації що стосується теми першого разу: де вони втратили свою незайманість. Фільми зробили одну хорошу річ: описали що це може трапитися в будь-якому місці. Хоча деякі люди хотіли би традиційно в спальні, інші вибрали цікаві місця. Деякі з них були заплановані, а в деяких  сталося спонтанно. Поговоримо про "правильні" місця, щоб втратити цноту! Прочитайте  ці розповіді, і якщо ти не незаймана, то розкажи нам свою історію, де ви робили це в перший раз.

Цитата
В Машині
Андрій, 17
Це сталося на задньому сидінні моєї машини, тому що це єдине місце, ми могли б піти від батьків.




Цитата
В Школі
Артур, 18
Це був  кабінет у нашій школі. Навколо нікого не було...



Цитата
На Дивані
Аня 18
Це було на дивані батьків мого хлопця'. Не планувалося взагалі, так що це не "Обрані" місця. Просто так вийшло.




Цитата
На Відпочинку
Тайлер, 17
Я був на курорті в Домініканській Республіці. Дівчина була з Франції і погано говорила по-англійськи, я говорив три бідні французькі приказки, але, на щастя, ми двоє говорили іспанською.



Цитата
У Підвалі
Данило, 17
Він був у моєму підвалі, вечері після Дня Святого Валентина. Моя спальня була поруч з кімнатою моїх батьків.




Цитата
У Своїй Спальні
Джозеф, 16
Він був у моїй спальні в будинку моїх батьків з моєю шкільною подругою. Я згадую, що це був наш шестимісячний ювілей. У мене були свічки грала ніжна музика я був романтичним.



Цитата
В Готелі
Юсеф, 21
Мені був 21 рік і зняли номер у готелі. Це був мій перший раз сексом і мене переселили в номер люкс безкоштовно. Це було з моєю першою серйозною дівчиною.



Цитата
В Кімнаті Гуртожитку
Дерек, 18
Я зустрічалася на першому курсі в коледжі, і це сталося в її кімнаті.


Прикріплення: 1170655.jpg (34.0 Kb) · 4675789.jpg (34.1 Kb) · 4428277.jpg (27.2 Kb) · 4078627.jpg (184.1 Kb) · 4485040.jpg (27.4 Kb) · 7063222.jpg (33.3 Kb) · 3789277.jpg (23.0 Kb) · 9703654.jpg (48.3 Kb)
 
OlenkaДата: Субота, 16.07.2016, 12:40 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Хлопець, у якого перший секс був у машині, був не дуже впевнений у собі, але його сильно підбадьорювала собачка на бардачку, що хитала головою.
 
OlenkaДата: Середа, 20.07.2016, 17:17 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
А чи хтось позбувався невинності в гаражах?
 
OlenkaДата: Субота, 23.07.2016, 07:22 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
В машині на передніх сидіннях. І тепер коли сідаю за кермо у мене встає.
 
OlenkaДата: Четвер, 25.08.2016, 05:29 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Не перший раз звісно але ж :
Займалась сексом з своїм хлопцем, у нього в машині. Все йшло як по маслу, але ми забули зачинити машину, і тут його мама відкриває двері, і внеї перед очима така картина, звичайно вона заразу відвернулась і зробила вигляд, що нічого незамітила, але після цього випадку я даже їй у вічі дивитись не можу соромно) група супер
 
OlenkaДата: Субота, 10.09.2016, 06:13 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
На обочині дороги на капоті машини
 
OlenochkaДата: Середа, 11.10.2017, 17:17 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Місце для першого разу повинне бути зручним. краще це робити вдома, коли нікого немає. бо коли спішити і постійно переживати, що хтось застукає,
то від хвилювання може все обламатись. перший раз бажано
використовувати засоби конртацепції. поза повинна бути наступною:
дівчина має стати на коліна, спертися на руки (тобто, стати на
четвереньки), хлопець теж має стати на коліна, але спина при цьому має
бути рівною. ТАКА ПОЗА ДОЗВОЛЯЄ ФАЛОСУ ПІД ПОТРІБНИМ КУТОМ ЗАЙТИ В
ПІХВУ, ЩО ЗРОБИТЬ ВАШ ПЕРШИЙ РАЗ БЕЗБОЛІСНИМ!!! неправильно чинять ті,
котрі першою позою обирають "місіонерську". саме таке положення
партнерів завдає болю при першому разі. також потрібно прийняти душ до
статевого акту.

 
OlenochkaДата: Пятниця, 14.09.2018, 15:14 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4511
Перший раз у мене був в ніч на перше квітня, з хлопцем на 9 років старше. У парі метрів від нас спав його сусід по квартирі, вони разом знімають. Не знаю, як там у інших було в перший раз, а мені хоч і було спочатку боляче, але терпимо, а під кінець я ще двічі кінчила. Це при тому, що хлопець мені був байдужий. Власне першого квітня я запропонувала йому розлучитися, і він цього хоче і не сильно радий, але погодився. Всі хто боїться першого сексу, все залежить від самого хлопця. Я наприклад, цю людину знала пару тижнів, і погодилася тільки тому що з ним було не страшно. 
ТАк що трахайтеся скільки влізе.
 
OlenochkaДата: Неділя, 17.02.2019, 21:01 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4511
Ми їхали в поїзді і я написав їй, були знайомі з нею давно але не спілкувались. і тут вийшли з поїзда, і вирішили випити пива, а було холодно на вулиці, якраз була заброшка. ми там зайшли, пили пиво) почав обнімати її, поцілунки пішли і блін я вперше попробував пальчиком вагіну) вона така тепла була) ніколи не подумав би) ну а потім я витягнув, ліг, і вона на нього сідати а йому не дуже і хочеться)) крч, перший раз вийшло так що запхав всередину на пару толчків і кінчив...такє шось
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Де Люди Позбулися Невинності- Мій Перший Раз (Втратити цноту - Перший раз)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом