MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » У хлопців є проблема з незайманими? (Чому лякає дєаствіність хлопців)
У хлопців є проблема з незайманими?
OlenkaДата: Четвер, 20.10.2016, 23:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Питання: мені 18 і я все ще незаймана. Більшість хлопців, яких зустрічаю втрачають інтерес після того, як дізнаються про це. Мені комфортно бути незайманою, але хлопці ставляться  до цього погано?


Відповідь: Я не знаю, чому хлопці втрачають інтерес.

Це може залежати від того, як підійти до цього питання. Наприклад, якщо я скажу на першому побаченні, що незаймана! Хлопець, міг би припустити, що це дуже і дуже важливо для мене (і зморозиться , тому що це не його формат) або думає, що я хочу почекати до весілля. Як ви знаєте, є хлопці, які не боятися незайманих.

Я не рекомендую брехату стосовно свого сексуального досвіду, аби утримувати чоловіка. Ось три причини, чому це погана ідея:

  • Мати досвід набагато менше круто, ніж ваш теперішний незайманий ста.


  • Коли ви вирішите зайнятися сексом, це буде дуже незручно, доведеться діяти так, ніби ти вже це робила мільйон разів раніше.

  • Якщо партнер дізнається, що ви брехали, ваша довіра у відносинах  буде серйозно скомпрометована.

    Ви повинні також мати на увазі, що навіть якщо здається, що ти остання незаймана в місті, це не так.

    Просто, хлопці іноді хочуть сексуально активну, щоб був хтось досвідчений.
    Прикріплення: 4926700.jpg (26.0 Kb)
  •  
    OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 22:09 | Повідомлення # 2
    Повідомлень: 4513
    В першу чергу, хочу сказати, що сексом треба займатися тоді, коли ти сама приймаєш рішення це робити, а не під натиском хлопця або подружок. Для кожного це індивідуальне і коли саме ти будеш готова, ти сама і відчуєш. Якщо в тебе з хлопцем добрі стосунки і ти йому довіряєш, не має нічого страшного поділитися з ним своїми переживаннями. Спробуй конкретно пояснити що саме тебе лякає, чому виникає така реакція. Ще хочу зазначити, що перший раз є особливим, тому слід це робити тільки коли розумієш, що сама хочеш і готова, а також в твого партнера до тебе справжні серйозні почуття, він тобі довіряє і це взаємно!

    Прикріплення: 9214654.jpg (20.6 Kb)
     
    OlenochkaДата: Четвер, 12.04.2018, 15:08 | Повідомлення # 3
    Повідомлень: 4513
    Цитата
    Трахаться в попу, чтобы сохранить девственность - это лицемерие и бред полный. Таких девушек очень жаль. 
    Но моралисты, которые считают, что женщины обязаны заниматься сексом только по любви - это еще хуже. Именно из-за вас некоторые девушки запутываются в своих желаниях, лицемерят и пытаются найти компромисс между физиологией и моралью. 
    Любовь- это сложно и ждать ее можно годами, а секса женщинам (если у них все в порядке) хочется не меньше, чем мужчинам. Не надо морализировать физиологию. Секс ради удовольствия и физиологической разрядки - это нормально и не стыдно. А любовь любовью- когда придет - будет вообще кайф. Но в ожидании любви отказывать себе в сексе, ходить напряженной, злой, неудовлетворенной, готовой сорваться по любому поводу - это маразм. 
    Замечала, что морализмом страдают мужчины, которые сами месяцами или годами сидят без секса (потому что им никто не дает) и оправдывают свой голодный паек отсутствием любви и из зависти поучают остальных не трахаться без любви и осуждают всех за секс ради секса и разврат. 
    Никогда не встречала, чтобы мужчина, которого любят женщины и которому легко находить секс, рассуждал бы о морали в сексе и стыдил девушек за легкомыслие и сексуальную активность.
     
    OlenochkaДата: Понеділок, 28.01.2019, 21:05 | Повідомлення # 4
    Повідомлень: 4513
    Мені 19 і я ще ніколи не була з хлопцем, в плані сексу, чекаю одного-єдиного, але мені здається що коли будь-який хлопець про це дізнається і про мій вік, то просто посміється з мене і скаже, що робить мені ніби якусь послугу і не буде цінувати це. як думаєте, я права?

    не варто.
     
    OlenochkaДата: Пятниця, 14.05.2021, 10:10 | Повідомлення # 5
    Повідомлень: 4513
    Коротко про мене , мені 22 роки і я ще незайманий, але вроді симпатичний, спортивний...
    Дуже хочу познайомитися з дівчиною чи жінкою , яку би міг зацікавити такий як я.. Мені дуже хочеться попробувати куні і анілінгус, я просто божеволію від жіночих попок, хочу цілу ніч лизати попу, готовий підкорятися та робити все що захочеш..
    Прохання не писати фігні , тому що я всеодно не читаю майже нічого, і якщо вам немає чого сказати, то просто пройдіть мимо, я в ваші життя не лізу, і вподобаннями не цікавлюся.
    Я дуже надіюсь що тут знайдеться така , яку я можу зацікавити, напиши мені будь ласка, фото , справжню сторінку і все інше скину при спілкуванні , я обіцяю що не розчарую тебе, чекаю*
     
    OlenochkaДата: Понеділок, 17.05.2021, 10:48 | Повідомлення # 6
    Повідомлень: 4513
    Цитата
    Хлопець 20 років. Незайманий. Дівчата, як ви ставитеся до таких хлопців?
     
    Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » У хлопців є проблема з незайманими? (Чому лякає дєаствіність хлопців)
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:
    Нова відповідь
    Ім`я:
    Текст повідомлення:
     
    Код безпеки:

    Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


    Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

    15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом