Olenka | Дата: Вівторок, 25.10.2016, 14:04 | Повідомлення # 1 |
| Це людина, яка ніколи не мала статевого акту. Ніколи не вставляла пеніс у піхву. Бути незайманою як на мене, також значить не займатися оральним сексом, анальним сексом.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 31.03.2018, 19:11 | Повідомлення # 2 |
| Привіт,мені 16,і я зустрічаюсь з хлопцем уже як пів року У нас все добре ми любимо один одного,але таке тема як "секс" у нас проскакує,частенько,йому 20,і він цього хоче,сказати,що я не готова,для нього не показник,він обіцяє,що все буде обережно,я дуже його люблю і не хочу втрачати,але спати я з ним боюся,що порадите в мої 16,вже час втрачати дівочу пліву?
Ні, рано. там ще все не дуже сформоване, потім постійно будуть запалення. Якщо задаєш це питання, то явно не готова. Як будеш готова-про все забудеш. Зроби це не тому, що він підтовхує і боїшся втратити. Якщо він любить-не втратиш, а секс-не засіб, щоб втримати. Зроби це тоді, коли тобі буде настільки добре, що ти сама цього захочеш. Ти відчуєш, що це природно, що ти цього хочеш. Перший раз-це дуже важливо, іноді впливає на се подальше сесуальне життя. І користуйтеся презервативами, щоб він там не говорив. Сама купи гарної якості, а не руб штучка-2 кучка. Соромишся купувати - а сексом займатись не соромишся? Ти маєш попіклуватись про своє здоров"я. Бо вагітність, незрілий епітелій, несформована мікрофлора, купа венеричних болячок, які чоловіки не відчувають, а хворіють, переносять, а жінкам тоді важко вилікуватись. А взагалі - ранувато. Ще б пару років почекала. Тим більше, що пів року стосунків у вашомуу віці-це не так багато.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Понеділок, 21.05.2018, 09:30 | Повідомлення # 3 |
| Тривалість відносин залежить від першого сексу.
Вчені Каліфорнійського університету прийшли до висновку, що перший сексбезпосередньо впливає на тривалість відносин. Результати дослідження опубліковані в Journal of Experimental Psychology.
Фахівці опитали понад 800 осіб різного віку. Вони пропонували людям заповнити таблицю з 48 подій, що відбуваються в стосунках - від першої зустрічі до весілля або розставання. Учасники відзначали, що з ними відбувалися і на якому етапі це було.
Опитування були присвячені як короткотривалим, так і довготривалим відносинам, так як починаються вони однаково. «Відмінності стають помітні тоді, коли люди проводять разом кілька тижнів або місяців», - пояснює Пол Іствік, провідний автор дослідження.
Будуть відносини довгими або швидкоплинними - це вирішується після першого сексу, заявляють вчені на підставі отриманих даних. «Люди проводять першу ніч разом і думають" нічого собі, як добре ". Хочеться повторити і тим самим продовжити відносини. Якщо партнер не викликає захоплення, то відносини швидко закінчуються », - говорить Іствік.
|
|
| |