MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Хто така незаймана?
Хто така незаймана?
OlenkaДата: Вівторок, 25.10.2016, 14:04 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Це людина, яка ніколи не мала статевого акту. Ніколи не вставляла пеніс у піхву.
Бути незайманою як на мене, також значить не займатися оральним сексом, анальним сексом.
Прикріплення: 4298869.jpg (16.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 31.03.2018, 19:11 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Привіт,мені 16,і я зустрічаюсь з хлопцем уже як пів року 
У нас все добре 
ми любимо один одного,але таке тема як "секс" 
у нас проскакує,частенько,йому 20,і він цього хоче,сказати,що я не готова,для нього не показник,він обіцяє,що все буде обережно,я дуже його люблю і не хочу втрачати,але спати я з ним боюся,що порадите в мої 16,вже час втрачати дівочу пліву?



Ні, рано. там ще все не дуже сформоване, потім постійно будуть запалення. Якщо задаєш це питання, то явно не готова. Як будеш готова-про все забудеш. Зроби це не тому, що він підтовхує і боїшся втратити. Якщо він любить-не втратиш, а секс-не засіб, щоб втримати. Зроби це тоді, коли тобі буде настільки добре, що ти сама цього захочеш. Ти відчуєш, що це природно, що ти цього хочеш. Перший раз-це дуже важливо, іноді впливає на се подальше сесуальне життя. І користуйтеся презервативами, щоб він там не говорив. Сама купи гарної якості, а не руб штучка-2 кучка. Соромишся купувати - а сексом займатись не соромишся? Ти маєш попіклуватись про своє здоров"я. Бо вагітність, незрілий епітелій, несформована мікрофлора, купа венеричних болячок, які чоловіки не відчувають, а хворіють, переносять, а жінкам тоді важко вилікуватись. А взагалі - ранувато. Ще б пару років почекала. Тим більше, що пів року стосунків у вашомуу віці-це не так багато.
Прикріплення: 1055033.jpg (47.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 21.05.2018, 09:30 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Тривалість відносин залежить від першого сексу.

Вчені Каліфорнійського університету прийшли до висновку, що перший сексбезпосередньо впливає на тривалість відносин. Результати дослідження опубліковані в Journal of Experimental Psychology.

Фахівці опитали понад 800 осіб різного віку. Вони пропонували людям заповнити таблицю з 48 подій, що відбуваються в стосунках - від першої зустрічі до весілля або розставання. Учасники відзначали, що з ними відбувалися і на якому етапі це було.

Опитування були присвячені як короткотривалим, так і довготривалим відносинам, так як починаються вони однаково. «Відмінності стають помітні тоді, коли люди проводять разом кілька тижнів або місяців», - пояснює Пол Іствік, провідний автор дослідження.

Будуть відносини довгими або швидкоплинними - це вирішується після першого сексу, заявляють вчені на підставі отриманих даних. 
«Люди проводять першу ніч разом і думають" нічого собі, як добре ". Хочеться повторити і тим самим продовжити відносини. Якщо партнер не викликає захоплення, то відносини швидко закінчуються », - говорить Іствік.

Прикріплення: 1781616.jpg (22.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Хто така незаймана?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом