MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Секс з незайманою. Інструкція
Секс з незайманою. Інструкція
OlenochkaДата: Субота, 14.07.2018, 12:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Отже, у вас повинно бути:



1. Багато часу (бажано ціла ніч) і спокійна обстановка (ніяких відволікаючих факторів типу батьків за стінкою, кішки на спині ітд.)
2. Комфортна обстановка - приглушене світло, чиста білизна на ліжку, пляшка сухого червоного вина (пити не більше одного-двох келихів на особу), фрукти, легка романтична музика.
3. Презервативи. Ясна річ, для запобігання, той факт, що це перший секс для дівчини, не впливає на її здатність завагітніти. 
4. Змазка (природня, сумісна з презервативами, тобто змазка на водній основі). Це реально допомагає. Половина невдач в даній ситуації відбувається через те, що дівчина не може розслабитися, напружені м'язи піхви, власна змазка не виділяється через стресовий стан, сама "дірочка" ще не розроблена. Тому рекомендую використовувати лубриканти - це допоможе вставити член з мінімальними больовими відчуттями для дівчини.
5. Рушник дівчинці під попу - якщо боїтеся забруднити кров'ю ліжко. Хоча, будь-який сучасний порошок легко відпирає плями крові.
6. Невелика подушка - навіщо, поясню нижче.


Техніка:


1. Прелюдія.

Рекоменую зробити розслабляючий масаж, погладити дівчину, поцілувати її всюди. Пестити по всіх основних ерогенних зонах - шия, спина між лопатками, груди, живіт. Дівчина має збудитися. Індикатором збудження є виділення змазки.
Якщо ви безпосередньо до самого акту мали з цією дівчинкою великий досвід взаємного петтінга і орального сексу, то ідеальний варіант - довести дівчину з допомогою куні до оргазму, а потім вже робити "свою чорну справу". Оргазм забезпечить дівчині  і мастило, а також нейтралізацію болю.
 

2. Поза.

Найбільш фізіологічна поза для позбавлення невинності - це догі-стайл, тобто колінно-ліктьова. Але її використовувати не рекомендую, так як більшість дівчат вважають її принизливою і безглуздою для першого разу. Якщо ваша дівчина досить розкута і ви не боїтеся, що її засмутить така проза життя, то велком, юзайте з задоволенням!

Якщо дівчина - трепетна лань, то використовуйте наступний варіант місіонерської пози: дівчинку поклали на спину, під попу кладете їй маленьку подушку (щоб стегна були підняті), ноги дівчинки згинаєте в колінах і притискаєте до її грудей, або закиньте собі на плечі. Самі, природно пристосовуєтеся зверху. Входити краще всього одним впевненим плавним, але потужним рухом. Не треба прориватися з усієї дурі і робити це різко. Не треба просуватися по одному сантиметру. І те, і інше - боляче. Один плавний рух. Якщо взагалі не виходить увійти - використовуйте мастило.


3. Продовження.

Далі орієнтуйтеся на реакцію дівчини - або продовжуйте фрикції до логічного завершення процесу, тобто до власної еякуляції, якщо дівчинці нормально/терпимо, або виходьте з неї, готуйте їй теплий чай, а сам секс відкладайте на пару днів пізніше, щоб у дівчинки все зажило.

ВАЖЛИВО: не забудьте після першого сексу прямо там же в ліжку обійняти дівчину, поцілував її і, гладячи по голові, сказати їй, яка вона офігенна, як вам з нею було зараз добре і як ви горді тим, що саме з вами вона позбулася своєї невинності. Сказати це треба, навіть якщо насправді ви цього не думаєте (як казав один мій друг:"Якщо у тебе з дівчиною був класний секс, то - не будь свинею! На ранок ти просто зобов'язаний поцікавитися її номером телефону!")

Удачі!
Прикріплення: 2722138.jpg (134.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.07.2018, 13:14 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Головне, впевненість в собі!
 
OlenochkaДата: Субота, 11.08.2018, 12:35 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4513
Дівчина, 23 роки. Перший секс був у 18 років з коханою людиною. Перші пару місяців все було нормально (оргазма не було, просто приємно), але з часом секс перестав приносити задоволення. На мої скарги коханий казав, що діло в мені. Відвідала гінеколога, який перевірив мене на хвороби і правильно анатомію тазових органів (чи як там). Виявилось все нормально, лікар сказав, що діло в психології, тобто в моїй голові. Через деякий час з коханим розійшлись в першу чергу саме через це – секс став для мене каторгою, а останній раз взагалі дійшло до сліз. Коханого не звинувачую, сама винна. Після цього хлопця у мене не було. Вже 5 років. Ще раніше я могла до себе підпустити і зайнятись сексом, перед цим випивши, але з часом у мене взагалі зірвало дах і у мене починається істерика навіть коли мене починають роздягати. Всі друзі сміються, кажуть, мол, коли вже тебе хтось добряче обробить, а у мене від цього на душі тоскно стає. Отака я, ніби непогана гарна дівчина, а бракована. Ніякої сексуальної тяги не відчуваю взагалі ні до кого. Навіть до хлопця, в якого дуже закохана. Для мене фізичний контакт – це щось протиприродне. Ні про які стосунки мови бути не може, та й хлопці ніби це відчуваючи не звертають на мене увагу як на дівчину, я для них свій пацан (по поведінці, не зовнішньо – жіночна, довге волосся, відповідний одяг). І ніби розумію, що це у мене в голові, але нікому мої проблеми не треба. Бажання просто жити одній в ізоляції.
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Секс з незайманою. Інструкція
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом