MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Мій перший раз з кращим другом
Мій перший раз з кращим другом
OlenochkaДата: Неділя, 14.04.2019, 11:57 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
"У мене велика проблема. Я вже майже доросла, а у мене за собою немає цього "першого разу". Мені соромно перед подругами і я відчуваю, що якась така... інша, ніж всі. Тому у мене з'явилася ідея зробити це зі своїм кращим другом. Ми триматимемо це між собою, і я буду впевнена, що роблю це з кимось, кому важлива. Це хороша "метод" позбавлення від невинності?"Оля, 17 років.



Ідея Олі не рідкість. Іноді, коли" всі " мають за собою цей перший раз, здається це відмінний варіант. Однак насправді це так?

Перш ніж приймати рішення…

Перш за все, необхідно дуже сильно підкреслити, що таке рішення не може бути прийнято поспішно. Якщо ви розглядаєте таку ідею, подумайте, чому ви насправді подумали про це і що – крім цноти, ви можете втратити.

Приховані причини

В деяких випадках це не бажання позбутися невинності, але... почуття. Так було у випадку з 16-річною Кеті:

- Всі мої друзі вже давно це зробили, - підкреслює Кеті. - Я відчувала себе погано, тому у мене з'явилася ідея зробити це з Михайлом, моїм хорошим другом. Я так боялася зробити йому таку пропозицію, так що пожалілася подрузі. Я сказала їй, що боюся його реакції, що я не хочу його втратити або розчарувати, але я хочу, щоб він допоміг мені з цією „проблемою". Моя подруга мене вислухала і в кінці запитала: „ти випадково не любиш?". Мене це поки не торкнулося! Я подумала, що дійсно, адже я весь час думаю не про "біду", а про Михайла. Я нарешті зважилася і запропонувала йому побачення. Ми разом уже півтора року!

Якщо так само, як Кеті, думаєш про свій перший раз зі своїм другом, ретельно обдумай свою мотивацію. Подумай, чи випадково, це не "тягар невинності", але це почуття людини, яку ти так любиш.

Це не любов – я хочу позбутися невинності!

А те, що в ситуації, коли це не почуття, а реальне прагнення першого разу? Тут треба проявляти велику обережність, так як така ідея може зрештою виявитися згубною для вас і вашого друга.

Ідеальний сценарій такий, що ви будете спати разом, а потім кожен з вас збереже це в таємниці, і ви будете, зрештою, "дорослі". Але це дуже ідеалізована картина подій. На практиці може вийти набагато гірше – наприклад, так, як у 16-річної Каті:


- Іван, моєму кращому другові, відразу ж сподобалася ця ідея, - зауважує Катя. - Зрештою, ми знали один одного "як лисі коні", ми довіряли одне одному, так чому б нам не допомогти собі? Але все це було ... жахливо. Спочатку почали сміятися, потім ми відчували себе безглуздо без одягу. Іван постійно запитував мене, чи все гаразд, і я думаю, він боявся доторкнутися до мене. Атмосфера була... жахлива. Я була напружена, трохи боляче, ніякого задоволення. Ми розлучилися в дивному кліматі, і наступного дня друг Івана запитав мене... як це було! Це повинен був бути наш секрет! З тих пір вже не говоримо, я не можу на нього дивитися, і загалом шкодую, що втратила друга.

На жаль, такий сценарій можливий. Якщо ви звикли до Братсько-сестринських відносин, то вже роздягання може бути шалено незручним для вас. Варто відзначити, що ці почуття далеко від бажання. Також дуже складно зберегти колишні стосунки після спільного сексу і зберегти таємницю. Може так виявитися, що ви втратили один одного.


Варто почекати відповідного моменту!

Коли " всі " навколо вже це зробили (або тільки так кажуть), легко почути себе не в темі. Пам'ятайте, що, по-перше – не ти інша, тільки ти дуже розумна, якщо ти чекаєш хлопця, якого дійсно полюбиш. По-друге-чи дійсно для можливості сказати: "я більше не незаймана" варто витрачати супер друга... і можливість пережиття цього унікального моменту з цим ідеальним
Прикріплення: 3008899.jpg (24.6 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Перший раз » Мій перший раз з кращим другом
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом