MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Тампони, питання стосовно тампонів, тампонами вночі
Тампони, питання стосовно тампонів, тампонами вночі
OlenkaДата: Неділя, 30.10.2016, 20:00 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Тампони - стали давно невід'ємною частиною життя. Без них неможливо обійтися дівчатам, що ведуть активний спосіб життя. Але не дивлячись на це, дуже часто, тих, хто стикається з їх використанням вперше, турбує багато питань, які ми і спробували тут зібрати.
Коли можна починати користуватися тампонами? Чи не пошкодять вони невинної пліви?Які тампони кращі? Кому ти можеш задавати питання стосовно тампонів?


Немає ніяких обмежень ні за віком, ні по комплекції. Використовувати тампони можна почати в будь-які критичні дні. Почни з найменших і поступово підбери для себе найбільш зручний розмір. Найчастіше, всі користуються двома розмірами тампонів - більше - для днів з інтенсивнішими виділеннями, і трохи менше - для останніх днів. Розмір треба підібрати так, щоб міняти тампони треба було раз о 4 годині. Розмір і розташування тампона в твоєму тілі абсолютно виключають можливість пошкодження невинної пліви. Сама пліва є тоненькою плівочкою, що прикриває піхву, з отвором невеликого діаметру. Правильно введений тампон розташовується в другій третині твоєї піхви і абсолютно не торкається плівочки. До того ж невинна пліва дуже еластична, а в «такі» дні стає ще податливішою. Отже можеш не турбуватися. Поки ти не почнеш вести статеве життя, твоїй невинності ніщо не загрожує.

Чи можна користуватися тампонами вночі?

Так. Тампони вночі дуже зручні, і дадуть тобі можливість добре відпочити. Постарайся при цьому, щоб тампон не знаходився в тобі більше восьми годин підряд. Краще всього скористатися новим тампоном прямо перед сном і замінити його відразу з ранку, коли прокинешся.

Чи потрібно користуватися і тампоном, і прокладкою одночасно?

Для більшої надійності при інтенсивних виділеннях, а також вночі можна використовувати щоденну прокладку одночасно з тампоном. Використовуючи тампони вночі, ти можеш підстрахуватися звичайною щоденною прокладкою. Також якщо ти тільки почала користуватися тампонами, до тих пір, поки ти не навчишся визначати час, необхідний для заміни тампона на наступний, краще підстрахуватися прокладкою.

Чи залежить розмір тампона від зросту і ваги?

Ні, не залежить. Розмір тампона повинен залежати тільки від об'єму виділень. Ніякого зв'язка ні з розмірами внутрішніх органів, ні з розмірами дівчини немає. Тому підбирати тампони треба виключно керуючись міркуваннями комфорту і великою кількістю виділень. 

Чи може тампон загубитися усередині мене? Що буде, якщо мотузочок відірветься?

Тампон ніяк не може "загубитися". Йому там абсолютно нікуди подітися. Більш того, у сучасних тампонів мотузочок пришитий так, що відірватися не може в принципі. Якщо у тебе не виходить відразу витягувати тампон, то або він ще не встиг ввібрати достатньо виділень, щоб вислизнути з легкістю (тоді слід використовувати тампон меншого розміру), або ти з переляку дуже напружуєш м'язи. Розслабся і спробуй зробити це знову.При розслаблених м'язах тампони можна видалити без будь-яких зусиль.

Чи можна приймати душ або ванну, не виймаючи тампона?

Звичайно. Одним з безперечних достоїнств тампонів якраз є той факт, що з ними можна плавати в басейні і морі, танцювати і бігати і відчувати себе при цьому комфортно. І вже раз в них можна плавати, вже тим більше можна і прийняти душ.Тампони дають тобі можливість вести нормальний, комфортний спосіб життя.

Чи може тампон вивалитися або почати протікати?

Тампон вивалитися не може. Він надійно утримується м'язами. А ось протекти тампон дійсно може. Особливо, якщо ти використовуєш тампони вночі. Чому це може відбутися? Уяви собі пляшку з водою. Якщо заткнути шийку ватою і перевернути, то коли вата промокне, з пляшки почне капати вода. Тут принцип дії такий же. Тампон вбирає менструальні виділення, і у нього є межа вбираності. От чому важливо правильно підібрати потрібний ступінь вбираності тампона і своєчасно замінити його на новий.

Для чого потрібний тампон з апплікатором?

Аплікатор сприяє гігієнічному введенню і правильному розташуванню тампона в тілі. Вводячи тампон за допомогою аплікатора, ти не торкаєшся його руками. А ще аплікатор допомагає правильно розташувати тампон усередині. Він опиниться саме на тій глибині, на якій потрібно, і ти відчуватимеш себе комфортно. 

Що таке спідничка у тампона?

У тебе виникли питання стосовно тампонів зі спідничкою? Спідничка - матерія, що продовжує тампон. Вона придумана для надійнішого захисту від протікань, адже вона теж вбирає виділення. По відчуттях усередині тампони із спідничкою нічим не відрізняються від своїх побратимів, тільки створюють додатковий комфорт.

Одним словом, в користуванні тампонами немає нічого страшного або надприродного. Вони менш помітні під одягом, ніж прокладки, займають менше місця в сумці і завжди присутні в сумочці сучасної дівчини. Будь-яка коробочка з тампонами супроводжується докладною інструкцією про те, як правильно ввести тампон і як правильно видалити його. Обов'язково прочитай її перед початком використання. У інструкції міститься вся необхідна інформація, так що можеш не сумніватися, що ти купиш упаковку і не розберешся, як їх використовувати.

І не соромся задавати питання стосовно тампонів, вони були придумані для дівчат таких як ти!
Прикріплення: 6968885.jpg (26.4 Kb)
 
OlenkaДата: Понеділок, 23.01.2017, 12:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Зрозуміла що у мого хлопця досить великий член, коли вставила тампон, а він випав ...
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Тампони, питання стосовно тампонів, тампонами вночі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом