MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Чоловіки і місячні
Чоловіки і місячні
OlenkaДата: Неділя, 30.10.2016, 20:04 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
У тебе почалися місячні. Знову. Але не поспішай турбуватися. Місячні, такі, що до того ж приходять вчасно, є ознакою нормального жіночого здоров'я. Правильним харчуванням і регулярними фізичними вправами ти можеш зменшити прояви передменструального синдрому (ПМС). А ось як бути з відношенням чоловіків до цього питання?
Тут думки розходяться. Деякі хлопці вважають, що їм абсолютно немає чого знати про всі подробиці цього процесу. Інша ж частина чоловіків думає, що в цьому немає нічого незвичайного, і при нагоді вони навіть не проти піти і купити тобі прокладки. Якщо ти, звичайно, даси їм точну інструкцію, які саме і де потрібно купити.


Раніше такі теми як менструація і ПМС було не прийнято ні з ким обговорювати. Навіть з лікарем, було нелегко говорити про це. Але на щастя часи міняються. І тут ми можемо сказати століттю інформації, спасибі, широкій рекламі в ЗМІ засобів гігієни, а також американським феміністкам, які називають себе bloodsisters, що переводиться як «сестри по крові». Своєю назвою вони хотіли зняти табу з цієї теми, щоб вона перестала бути забороненою і нібито брудною. Адже цей процес є всього лише природним проявом біологічної природи твого жіночого організму. І пов'язаний з цим передменструальний синдром теж пояснюється змінами в твоєму гормональному фоні. За це відповідає гормон прогестерон. Він має прямо-таки магічну владу над тобою. Твій настрій, болі в області живота і грудних залоз залежать від падіння рівня цього гормону. Тобі ж іноді може здаватися, що від тебе сильно пахне, і поганий настрій накриває твій небосхил сірою хмарою. Річ у тому, що під час менструації твоя емоційність підвищується, а нюх загострюється. Від цього всі відчуття, включаючи запахи, навіть незначні, сприймаються вельми гостро. Хочеться сидіти удома і ласувати чим-небудь смачненьким. Психологи вважають, що наскільки ти приймаєш процес місячних у себе, настільки ж ти приймаєш свою жіночу природу. Хочеться пригадати крилатий вираз «все що природно - не потворно». Інша справа, що не варто віщати про це усюди, де ти з'являєшся.
Відношення чоловіка до місячних - це його проекція відношення до даної жінки в цілому. Тобто як він відноситься до твоїх місячних, так він в цілому відноситься до тебе. Ваші відносини вже давно не можна назвати «ми просто друзі», а ви взагалі уникаєте цієї теми? Ну що тут можна сказати... Або ти боїшся відкрито поговорити з ним, або він ще не здатний обговорювати такі теми. Друге не додає балів в його користь. Якщо він настроєний серйозно і дійсно небайдужий до тебе, то він прийме всі прояви твоєї жіночої природи як належне. Як природний процес. Тим більше у наш час, коли інформація стала такою доступною, пора вже стати грамотною в цьому питанні. Адже базові пізнання в області біології стануть в нагоді йому у відносинах з жінкою. Інакше пара не зможе грамотно вибрати спосіб контрацепції: деякі способи безпосередньо залежать від особливостей менструального циклу. Отже не варто вважати чимось незвичайним те, що є невід'ємною частиною твого організму. Нормальне і спокійне відношення хлопця до твоїх місячних характеризує його як людини емоційно зрілу і готову до тривалих серйозних відносин. В цьому випадку він завжди дбайливо відноситиметься до тебе в ці дні, роблячи знижку на твої скачки в гормональному графіку. Адже він знає, що насправді у тебе золотий характер, а всі ці твої ПМС-витівки - явище тимчасове і таке, що не має під собою серйозної підстави.
Прикріплення: 9637451.jpg (16.1 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Чоловіки і місячні
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом