MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Менструація - встидливі факти про які потрібно знати
Менструація - встидливі факти про які потрібно знати
OlenochkaДата: Вівторок, 04.06.2019, 23:04 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Якщо вам пощастило, і у вас є сестра, яка пояснила все по менструації. А можливо , у вас є більш відкрита мама, яка любить ваші розмови. Але, якщо вам не так пощастило, то деякі факти, пов'язані з менструацією, можуть вас дуже здивувати. Ось вони.



У менструальної крові з'являються згустки.

Це невелике скупчення трохи згущеної крові. У деяких дівчат вони можуть бути навіть більші двох сантиметрів в діаметрі!

Якщо у вашій менструальної крові буде багато згустків, це означає, що ви піддаєтеся ризику анемії. Тому вам потрібно регулярно досліджувати свою кров.


Менструальна кров погано пахне.

Не як звичайна кров, трохи по-іншому... ну, і негарно. Якщо забути про душ, то ви напевно дуже швидко відчуєте від себе цей незвичайний запах.

Пам'ятайте, що інші теж його відчувають. Під час менструації не забувайте про дуже регулярну гігієну.


Собаки відчують, що у вас місячні.

Це дійсно одна з найгірших речей у світі, вони мають надчутливий собачий нюх. Якщо у вас наприклад, місячні, і ти підеш до подруги, у якої є собака, вона засуне тобі морду в промежину. Це жахливо незручно!

Наша порада – якщо так буде відбуватися, не прикидайся, що тебе це розважає. Скажи, що не зручно себе почуваєте, і нехай подруга забере собаку.

Менструальна кров слизька.

Так, це досить образлива інформація, але важко уникнути в цій темі речі досить жахливі. А значить-менструальна кров злегко тягнеться, немає типової, водної форми. Все через те, що з матки видаляється також слиз. Будьте до цього психологічно готові.

Твій хлопець не захоче купувати тобі тампони.

Навіть, коли ви будете в незручному моменті, і він буде саме в аптеці то ймовірно не купить, і крапка. Не знаю чому, для хлопця це страшний сором. Це абсолютно безглуздо, тому що очевидно, що це не для нього, чи не так?


Менструації може боліти. І дійсно сильно.

Це дивно – багато дівчат тремтить перед першим разом з хлопцем, в той час, коли біль відчувається при першому статевому часто незрівнянно менше, до того менструального циклу. Серйозно. Якщо вам не пощастило, то перший день періоду буде драмою. Часто рішення тільки протизаплідні препарати.


Перед кожною менструацією у тебе будуть більші груди.

Якщо ви володарка бюста розміру „а", то ймовірно це повідомлення потішить. Це – особливо виділяється у жінок, які ще не народжували дітей. Груди перед місячними, вони чутливі, припухлі, і просто більші.


Є таке поняття, як "синдром менструального напруги".

І, на жаль, це не здорово. Загалом: у жінок, яких це стосується, помітили зміни настрою, плаксивість, дратівливість, нервозність. Крім того, надмірний або заблокований апетит і зміни кольору обличчя.

Ваш хлопець, можливо, запропонує вам секс під час.

Здивовані? І все ж, ви не будете першою або останньою. Деяким хлопцям це просто не заважає – дівчата  скоріше почувають себе в ці дні мало, спокусливими. Тому не робіть нічого силою. Секс під час менструації-досить смілива ідея, і не для всіх.

Під час менструації можливо, матимете більше бажання на секс.

Звичайно, це не означає, що ви повинні переспати з хлопцем. Якщо ви відчуваєте, що в ці дні потрібен хороший оргазм, то зроби його собі сама. Не думайте, що ви дивні - багато дівчат так роблять.


На час менструації дійсно краще взяти станок…

Ну що тут пояснювати - забрудненя кров'ю лобкове волосся - це жахливо. Гірше того, лікарі підкреслюють, що в такому середовищі бактерії набагато швидше розмножуються. Це означає підвищену ймовірність інфекції. Запах також є так набагато інтенсивнішим ,…

Неможливо на 100% убезпечитися від невдач.

На жаль, іноді вони просто бувають. Тому приготуйтеся до того, що іноді щось може "піти" з прокладки або тампона і знайдете в штанах. В ці дні завжди варто мати при собі якусь толстовку, куртку або кардиган – аби могти захиститися в разі необхідності.


Джерело teenzone
Прикріплення: 9363992.jpg (24.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 10.06.2019, 09:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Це природній процес якого не варто соромитися.
 
OlenochkaДата: Середа, 09.10.2019, 21:22 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
А що вас дратує більше всього?
 
moonmage2018Дата: Четвер, 22.02.2024, 19:30 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 5
Поганий настрій, менструальний цикл, Перший період
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Про такі дні » Менструація - встидливі факти про які потрібно знати
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом