MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Відновлення стосунків » Як помиритися з хлопцем? Як можна помиритися і що взагалі дл
Як помиритися з хлопцем? Як можна помиритися і що взагалі дл
OlenkaДата: Субота, 25.04.2015, 20:13 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Як помиритися з хлопцем?
Як можна помиритися і що взагалі для цього потрібно?

Крок назустріч.

Якщо раптом ваша сварка не така серйозна, то можна піти на примирення першою.

Можна подзвонити, написати смс і прийти до спільної думки, що через такі дрібниці не варто сваритися. Іноді кілька слів з ??вибаченнями буде достатньо, щоб і хлопець на вас не ображався.

Несподіваний візит.

Якщо ви думаєте, що примирення не зможе обмежитися тільки смс, то ви можете піднести несподіваний візит своєму хлопцеві.

Цей метод діє 9 з 10 випадків. Хлопець буде відчувати, що ви дбайливо ставтеся до ваших відносин і щире бажаєте помиритися. Але це повинно бути насправді щиро. Якщо немає такого бажання, то чи варто миритися взагалі?

Пароль до примирення.

 
Якщо сварки відбуваються частенько, то можна, наприклад, домовитися з хлопцем про «ключовому слові». Це може бути будь-яке слово і буде воно позначати, що пора зменшити обороти і зменшити запал. Коли хтось говорить це слово, розбіжність повинна зникнути, і прийняти більш інтелегентним форми.

Дві половинки одного цілого.

Є ще один спосіб зберегти безконфліктність у стосунках. Потрібно зрозуміти, що пара символізує собою одне ціле, а всі труднощі, які починаються, приходять зовні. Тому розглядати їх потрібно умиротворено, разом приймаючи назріле рішення.

Найважливіше - не дозволити новій труднощі розвалити то єдине ціле, що вже є в парі. Якщо навчитися йти на поступки один одному і знаходити компроміс, тоді жодна з проблем не буде страшна.

Мовчання - ворог.

Буває, що сварки виникають дуже часто. Тоді буде найправильніше зрозуміти причину їх походження. Це може бути недовіра, невимовна гіркоту, прагнення змінити свого партнера і т.д.

Головна проблема - це незгода одного з партнера з думкою іншого. Це може проявлятися не тільки в гучному суперечці, але і в мовчанні.

Підсумком може стати те, що партнери перестануть обговорювати виниклі проблеми. Вони не вирішуються, а це тільки примножує образи і недовіру один до одного. Тому важливо вміти вирішувати проблеми спокійно, як тільки вони з'являться.

Міф про те, як у добрій родині пара живе, душа в душу, ніколи не сваряться, маючи власну точку зору, так і залишається міфом.

Часто подібне відсутність сварок переходить у внутрішнє переживання ситуацій, а це прямий шлях до неврозів і взагалі до хвороб.

Пара гармонійна, коли обидва мають можливість висловлювати власну думку, слухати і чути один одного, приймати спільне рішення.

Як перетворити свого хлопця в романтика?

Якщо хлопець розумний, гарний, добрий, але тільки от про любов зовсім не любить говорити і прогулянки під місяцем вважає дурними - читайте наші поради.

Багаторічні спостереження показують, що чоловіки бувають навіть романтичніше дівчат. Просто багатьом хлопцям не вистачає практики.

Дорослішаючи, наші хлопці перестають мріяти, зустріти прекрасних принцес і про те, що створює романтичний настрій. А чого хоче дівчина?

Наші вимоги до романтики дуже прості, можливо, це тільки для нас. Квіти, прогулянки під місяцем, романтичні вечері, розмови «по душах». Це основне, чого хоче дівчина.

Все це можна отримати навіть від не романтика. Просто потрібно це робити поступово, але при цьому враховувати особливості чоловічої психіки.

Говорите хлопцеві про те, що ви хочете, причому, не натякаючи, а кажучи прямо. Привчайте чоловіка проявляти свої емоції і звертайте його увагу на милі, зворушливі дрібниці.

Ніколи не докоряти його в емоційній незрілості, а інакше він сказиться і у вас нічого не вийде.

Коли ви розповіли йому про свої почуття або запропонували якусь романтичну ідею, не змушуйте його відразу відповідати вам. Дайте йому час все обміркувати.

Ні в якому разі не перебивайте хлопця, якщо він вже почав говорити. Хлопці повинні відчувати, що вони роблять все правильно, інакше він буде думати, що все погано, і ви його зупиняєте, поки він не зробив ще гірше. Така ситуація лякає 8 з 10 хлопців.

Завжди показуйте чоловікові, як вам дорого і приємно те, що він для вас робить.

Якщо він подарує вам квіти, говорите все, що вам дістався романтичний хлопець. І головне, не забудьте його про це похвалити.

Близькі люди з часом беруть один у одного не тільки звички, стиль спілкування, але й риси характеру! Але постійно "вимагати" від хлопця більшої відкритості в почуттях. Пройде час, і він повинен все зрозуміти.

Створіть романтичну ауру і покажіть йому на власному прикладі, як можна красиво залицятися за коханим.

Подумайте, як ви проводите вільний час? Швидше за все, це хлопець вирішує, як організувати відпочинок удвох, де його провести і що для цього потрібно приготувати.

А ви спробуйте зробити сюрприз коханій людині і зробіть все самі.

Просто влаштуйте пікнік. Але так, щоб хлопець, ні про що не знав заздалегідь. Ваш партнер буде приємно здивований і його серце розкриється для романтики.
 
knopaДата: Вівторок, 01.09.2015, 18:01 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Завжди є завтра, і життя надає нам ще одну можливість все виправити, але якщо я помиляюсь, і сьогодні це все, що нам залишилось, я б хотів сказати, як сильно я тебе кохаю і що ніколи тебе не забуду.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 01.12.2020, 18:42 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Цитата
Это знаешь как вот есть 1я работа, где вообще не платят. Есть вторая работа, где тебя смешивают с говном, но платят. И вторая вроде бы лучше первой, т.к. жить то на что то надо. Но куда как лучше стань нормальным востребованным человеком и найти 3ю, где уважают и можно много зарабатывать.
Франкдребін
 
Поради для Підлітків » Форум » Відносини » Відновлення стосунків » Як помиритися з хлопцем? Як можна помиритися і що взагалі дл
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом