MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Сквиртінг. сквиртінг, або жіноча еякуляція (від англ. Squir
Сквиртінг. сквиртінг, або жіноча еякуляція (від англ. Squir
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:14 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Сквиртінг.

сквиртінг, або жіноча еякуляція (від англ. Squirt - струмінь) - це мимовільний викид рідини з піхви безпосередньо перед або під час оргазму у жінки.

Процес сквиртінг полягає в тому, що під час оргазму з сечівника виділяється струмінь рідини, при цьому сам оргазм відчувається значно гостріше.

Часто сквірт плутають з мимовільним сечовипусканням, однак рідина, яка виділяється під час сквиртінг, зовсім не схожа на сечу. Вона має в'язку консистенцію, біляста за кольором і майже не має запаху. Запах, за словами жінок, може мінятися залежно від циклу - від кислуватого до солодкувато-терпкого. Вважається, що сквірт продукується якоїсь залозою, яка є аналогом чоловічої простати, але на сьогоднішній день цей факт вченими та медиками не доведений.

сквиртінг безпосередньо пов'язаний з ерогенною точкою G, яка розташована в передній стінці піхви. Цю зону легко знайти, якщо провести подушечками пальців по передній стінці піхви. Грубувата на дотик область - і є точка G.

Щоб у жінки стався сквиртінг, необхідно ритмічно натискати на точку G, при цьому у жінки спочатку з'являються невеликі больові відчуття, а потім позиви до сечовипускання, які незабаром змінялися, супроводжуваним викидом сквірта.

Історія
Згадка про сквиртінг існувало ще в індійських еротичних книгах, таких як Камасутра. Більш того, в стародавніх індійських храмах можна було зустріти зображення процесу сквиртінг.

У китайській еротичній літературі також описано процес жіночої еякуляції.

Грецькі і римські вчені вважали явище сквиртінг абсолютною нормою, а Гіппократ навіть стверджував, що виділяється під час сквиртінг рідина здатна до запліднення.

Однак у 19 столітті психіатр Краффт-Ебінг в своїй науковій праці вказав на те, що сквиртінг у жінки є збоченням і говорить про її гомосексуалізмі і неврастенії. З ним був солідарний і Фрейд, який пов'язував сквиртінг з істерією.

На початку 20 століття думки про сквиртінг розділилися. Одні дослідники стверджували, що це нормальне явище.

Зокрема, в 1948 році було представлено на публіку дослідження, до якого додавалися зображення залози Скіна, розташованої навколо сечовипускального каналу і уретри, яка продукує сквірт.

А в 50-му році минулого століття доктору Ернсту Грефенберг навіть вдалося поспостерігати за жінками в момент оргазму, і він також стверджував, що сквиртінг існує.

До сьогоднішнього дня явище сквиртінг так і не доведено. Учені і дослідники всього світу ведуть дебати з приводу природи сквиртінг, складу еякуляту і його джерела, але поки не прийшли до одноголосної думки.

Як досягти?
Відразу варто відзначити, що абсолютно всі жінки можуть випробувати оргазм зі Сквирт. Важливо при цьому розслабитися і повністю довіритися своєму партнерові. До речі, його теж необхідно підготувати до цього процесу. Можна ненароком показати йому пару пікантних відео, на яких він побачить Сквирт жінок. Напевно йому захочеться повторити таке ж з вами.

Існує два методи досягнення оргазму зі Сквирт:

Так званий метод "приманювання" . Для цього попросіть свого партнера ввести два пальці в піхву. Нехай він трохи зігне пальці і почне робити ними руху, як ніби когось кличе. Робити це слід повільно і ритмічно, натискаючи на передню стінку піхви. Для яскравості відчуття іншою рукою ваш партнер може стимулювати клітор. Тут найголовніше - не напружити м'язи піхви в найвідповідальніший момент, і тоді яскравий оргазм вам забезпечений!
Ще один метод, схожий на метод принаджування, але замість рухи пальцями вперед необхідно робити кругові рухи . Як і в попередньому способі, слід стимулювати точку G, повільно і ритмічно натискаючи на неї. Для більш сильних відчуттів чергуйте подушечки пальців з нігтями (але не перестарайтеся, можна поранити слизову).
Застосувавши обидві інструкції по досягненню найяскравішого оргазму, ви не тільки примножите своє задоволення, а й внесете родзинку у ваше сексуальне життя!
 
OlenochkaДата: Середа, 11.04.2018, 23:39 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Цитата
Приходить шикарна тьотка до ендокринолога й каже:
"Доктор. Я в розпачі. В мене дуже виражені вторинні чоловічі статеві ознаки".
Той: "Це дуже цікаво. Опишіть докладніше?"
Тьотка: "Та шо там описувать.. Ростуть вуса, борода, волосся на грудях та на животі, аж до самого цього, полового хєра"
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Сквиртінг. сквиртінг, або жіноча еякуляція (від англ. Squir
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом