MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Презервативи. Презерватив представляє собою оболонку, зроб
Презервативи. Презерватив представляє собою оболонку, зроб
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Презервативи.

Презерватив представляє собою оболонку, зроблену з латексу або інших матеріалів, яка одягається на пеніс в стані ерекції. Тільки презервативи з латексу оберігають від найдрібніших мікроорганізмів, що викликають венеричні хвороби, СНІД, гепатит-В. Вони бувають різних розмірів, товщини, форми, кольору і широко доступні.
Купуючи презерватив, ви повинні знати , що:
1. Презерватив ефективний тільки при правильному застосуванні.
2. Зберігати презерватив треба при температурі не вище 50 градусів в місцях, куди не потрапляють прямі сонячні промені. Не можна зберігати їх при мінусових температурах або там, де вони можуть бути порваними. Небезпечно зберігати їх і в гаманці. Там можуть бути гострі предмети, які їх проткнути.
3. Презервативи з часом псуються. Перевіряйте дату виготовлення на коробці. Якщо час прострочено, то краще їх викинути. Якщо ви не можете знайти дату, то оптимально можна використовувати презерватив протягом двох років після покупки. Презервативи мають розмір від шести дюймів (близько 15 см) до дев'яти дюймів (близько 22,5 см). Шестидюймовий зазвичай називають "затишні". Дев'ятидюймовим носять назву "Максис" або "Магнум". Найбільш вживані розміри презервативів від семи до семи з половиною дюймів (близько 17,5 - 18,3 см). У журналах для чоловіків рекламуються презервативи тільки великих розмірів - і ніколи малих.
Форма : Презервативи випускаються переважно двох основних форм:
З прямими сторонами
З зігнутим контуром (форма повторює реальний пеніс!)
Жарти, пов'язані з презервативами:
1. Презерватив можна розтягнути на чотири його довжини.
2. Презерватив може вмістити літр молока.
3. Презерватив може бути натягнутий на голову будь-якого футболіста національної ліги.
Використовуйте презерватив при:
- анальному зносинах: введення пеніса в анус;
- вагінальному зносинах: введення пеніса в піхву;
-оральному сексі: приміщення пеніса в рот, контакти язика і губ із статевими органами жінки.
Попередження Невеликий відсоток людей при використанні презервативів може страждати від алергічних реакцій на латекс. Якщо виникає висип і почервоніння, то необхідно припинити користуватися цією річчю і звернутися до лікаря. На щастя, в магазинах та аптеках можна купити низькоалергенні презервативи.
Чому легко використовувати презервативи всім і кожному при кожній, особливо випадкового зв'язку?
- Ви можете купити презервативи в багатьох місцях : у магазинах, універсамах, аптеках, в нічних клубах, у спеціалізованих магазинах і навіть у спеціальних автоматах з продажу цієї продукції.
- Для покупки презервативів вам не потрібно мати рецепти. Це дуже зручно і важливо, тому що після зустрічі з лікарем часто пропадає всяке бажання статевої близькості.
- Вони не дорогі, легко надягають.
- З їх допомогою можна попередити зараження СНІДом, венеричними хворобами. Це надійний засіб контрацепції.
- При використанні презервативів не виникає медичних проблем. Їх застосування не тягне за собою проблем, які вимагатимуть послуг лікаря або юриста.
- Вони можуть навіть посилювати і триваліше утримувати ерекцію.
-Презервативи заохочують партнерів до розмови про секс і допомагають просвіщати один одного.
Як використовувати презервативи правильно?
1. Обережно відкрийте пакет. Чи не зубами!
2. Ви взяли в руки і розкатали один з презервативів. Ще не скатуйте знову. Переконайтеся в тому, що вам зрозуміло, як його скрутити. У презерватива є внутрішня і зовнішня сторони. Немає нічого важчого, як розкачати презерватив, коли він закатаний всередину.
Як користуватися презервативом.
1 - розташуйте презерватив навколо головки пеніса в стані ерекції, залиште приблизно 1,5 см на кінці для збирання сперми, випустіть повітря; 2 - розкачайте презерватив до основи пеніса; 3 - акуратно видаліть повітря; 4 - після еякуляції акуратно вийміть член, в презервативі; 5 - ретельно скачайте презерватив, щоб не потрапити спермою на партнера; 6 - тримайте презерватив закритим, перевірте, чи не порвався чи він.
3. Помістіть презерватив на головку члена. Тримайте його прямо, не нахиляйте, як бере.
4. Кінчик презерватива притримуйте так, щоб залишилося простір, заповнене повітрям, тому що потрібна вільна порожнина для збирання насінної рідини. Розмір цього простору дорівнює приблизно 0,5-1,5 см. Не натягайте презерватив щільно. Без цього вільного простору насіннєва рідина може вирватися назовні при еякуляції.
5. Деякі фахівці в галузі застосування презервативів рекомендують змащувати їх внутрішню поверхню тонким шаром рідкого мастила, для цього достатньо краплі олії розміром з горошину. Після її нанесення можна натягувати презерватив на пеніс. Це може збільшити відчуття задоволення, однак при надмірній мастилі є небезпека, що він зісковзне при зносинах.
6. Для натягування презерватива використовуйте обидві руки. Втім, може бути краще це робити в чотири руки. Переконайтеся, що вдалося розкачати його вздовж пеніса так, що він закінчується на кордоні волосистої частини біля кореня пеніса. Якщо цього не зробити, то ймовірність того, що презерватив скотиться при зносинах, дуже велика.
7. Візьміть пеніс в руку і там, де потрібна, розправте складки презерватива і вирівняйте його поверхню для більш щільного прилягання.
8. Якщо хочете, то можете змастити його зовнішню поверхню рідким змащуючою речовиною нейтральної реакції. Для цього нанесіть наскільки крапель мастила на кінчик презерватива і потім розітріть її.
9. Коли ви починаєте руху в піхву, то періодично перевіряйте цілісність презерватива і попереджайте його зісковзування.
10. Для додаткової гарантії безпеки чоловікам необхідно пам'ятати: завжди, завжди, завжди покидайте піхву перед виверженням! Безпосередньо перед оргазмом пеніс досягає максимальних розмірів і є ймовірність того, що презерватив при цьому може розірватися. Перед тим як покинути партнера, необхідно його про це тактовно запитати.
11. Якщо презерватив звалився або порвався, то не панікуйте. Просто захопіть пальцями (обережно) зсередини і стягніть його. Якщо це неможливо зробити самому, попросіть партнера допомогти вам. Після всього, що відбулося ви стаєте справжніми друзями! Вимийте пеніс перед тим, як ви зберетеся відновити спробу зносин.
12. Якщо під час інтимної близькості ви відчуєте, що ваш пеніс стає занадто слабким (втрачає ерекцію), перебуваючи всередині презерватива, то з'являється небезпека того, що він зісковзне і залишиться в піхву. Щоб цього не сталося, необхідно терміново покинути піхву. Робіть це обережно, оскільки там може виявитися насіннєва рідина, яка проллється на статеві органи вашого партнера і тоді може наступити вагітність.
13. Загорніть використаний презерватив в тканину або туалетний папір і викинете його в сміттєвий контейнер, але не в унітаз. Якщо кинути його в туалеті, то для вашого партнера або його гостей це буде неприємне видовище.
При гарній взаємної адаптації партнерів презерватив, надітий до початку статевого акту, не викликає негативних реакцій, може збільшувати тривалість статевих зносин. Основними недоліками є притуплення статевого почуття у одного або обох партнерів, можливість його розриву, можливість, як уже зазначалося, алергічних реакцій на гуму. Існує точка зору, що негативною стороною систематичного застосування презерватива є виключення сприятливої ??дії сперми на жіночій організм.
Не користуйтесь презервативами, такими, що втратили початкову гнучкість і еластичність, і ніколи не застосовуйте їх більше одного разу. Якщо при статевому акті презерватив порветься, негайно скористайтеся спермицидами.
Спеціальні терміни, пов'язані з проблемою використання презервативів
Анальні зносини Цей вид інтимної близькості більше підходить досвідченим парам, у яких є навик використання презервативів. У цьому випадку краще застосовувати два відразу! Не можна використовувати як мастила машинне масло. Оскільки анальний вхід вузький і тісний, для введення пеніса потрібно більше зусиль, що може призвести до розриву презерватива, будьте обережні і робіть все повільно. Покиньте анус до того, як відбудеться виверження насінної рідини, щоб у разі розриву вона не потрапила всередину.

Пам'ятайте, що обидва партнера піддаються ризику, коли відбувається порушення цілісності презерватива. Слизова оболонка прямої кишки дуже ранима і може стати воротами для проникнення інфекції в організм.
Хвороби, що передаються статевим шляхом Є більше тридцяти п'яти хвороб, які передаються статевим шляхом. Вони приходять і йдуть разом з новими поколіннями. Епідемії венеричних хвороб не новинка для нашої цивілізації. Лікування може виявитися ефективним, проте деколи призводить до ускладнень і зниження стійкості організму. Імунна система людини перевантажується через забруднення середовища, стресів, алкоголю, пестицидів, поганої їжі, куріння і багатьох інших факторів, в числі яких численні мікроби, бактерії і віруси. Очевидно, немає потреби для додаткової бомбардування імунної системи бактеріальної флорою, яка надходить в організм при статевих зносинах. У цьому випадку насіннєва і піхвова рідини можуть своїми мікробами діяти на організм, послаблюючи його захисні сили. Отже, нерозумно думати, що це несерйозна проблема. Імунна система зберігає наше здоров'я і навіть життя, хоча в той же час при статевих зносинах сама піддається атакам мікробів. Пам'ятайте: презервативи з латексної гуми допомагають запобігти зараженню усіма венеричними хворобами та СНІДом.
Вульва Тепер кілька слів про термін, який використовується досить рідко. Цим словом визначають всю зовнішню частину жіночих статевих органів, Це клітор, великі і малі статеві губи (складки шкіри по сторонам піхви), вхід у піхву. Вульва, як і піхву, потребує захисту, наприклад, від попадання насінної рідини і самої вагінальної рідини, які можуть з'явитися під час зносин.
Діти та підлітки Дітям необхідні знання про презервативах. Знання зовсім не підбурюють до використання презервативів, навпаки, заохочують придбання нових знань.
Жіночий презерватив Ідея жіночого презерватива виявилася непоганою: поліуретановий мішечок для піхви. Звичайно, він, як і чоловічий презерватив, може розірватися, але не може загубитися десь в піхву. Він вставляється всередину зразок діафрагми. Жінки, які спробували це застосовувати, повідомили, що поки ніяких негативних реакцій не відчували і не виявили ніяких змін на зовнішніх статевих органах. Це непогане рішення проблеми контрацепції як для жінок, так і для чоловіків, особливо в тому випадку, коли виникає алергія на латексну гуму. Жіночий презерватив не впливає на відчуття при зносинах ні у чоловіків, ні у жінок. Тверде гумове кільце біля входу в піхву може створювати деякі незручності, якщо дуже сильно притискатися до тазу, але презерватив не призначений для гри типу "забивання паль".
Зеніт. Шпиль. Верхівка. Найвища точка. Краще всього бути в зеніті, на вершині впевненості та власного відчуття безпеки. Турбота про себе і про кожного з нас буде головним завданням суспільства. Піклуйтеся про себе і про тих, хто поруч з вами, кого ви зустрічаєте в житті. Досягайте вершини у всіх аспектах вашого особистого і громадського життя.
Зубна латексна прокладка. Ця прокладка являє собою плоский шматок тонкої латексної гуми, використовуваної дантистами при роботі в роті. Вона поміщається в ротову порожнину, щоб створити бар'єр для потрапляння на слизову оболонку рота чужорідних частинок і мікробів при роботі з зубами. Ця ідея була запозичена для орального сексу. Таку латексну плівку натягують на зовнішні статеві органи, в тому числі і на клітор. Це дозволяє стимулювати всі інтимні місця і при цьому не обмінюватися ні слиною, ні вагінальної рідиною. На жаль, ця плівка дуже тонка і має не дуже приємний смак. Магазини, що торгують предметами для сексу, продають ароматизовані плівки з різними присмаками і ароматами, наприклад, овочів і фруктів. Для цієї мети використовується також сухий ароматизований презерватив. Його слід розрізати по довжині і розтягнути, закриваючи клітор і піхву.
Кондом Ідея застосування презерватива була реалізована доктором Кондомом в 1500 році в Англії для короля Чарльза II. Король Чарльз був вельми розпусним хлопцем. Його придворні турбувалися про те, щоб він не заразився небудь венеричною хворобою, тому попросили доктора Кондома як-небудь оберегти короля від цієї небезпеки. Доктор Кондом виготовив перший презерватив (який на його честь назвали "кондомом"). Презерватив був зроблений з овечих кишок, оброблений духами і прикрашений стрічками. У 1884 році гума замінила оболонки, одержувані з тканини тварин, звідси пішла назва "гумки".
Мастурбація Мастурбуйте з презервативом. Дослідіть, яку величину тиску може сприймати пеніс через презерватив і як він краще прилягає до вашого члену. Ставайте фахівцем з використання кондомів при різних формах сексуальної активності. Практикуйтеся в надяганні і зніманні презервативів, приділяючи особливу увагу їх видалення, щоб не пролилася насіннєва рідина.
Ноноксинол 9. Це сперміцид, хімічна сполука, яка пригнічує активність сперматозоїдів насінної рідини чоловіків. При цьому дане речовина не надає ушкоджувальної дії на латексну гуму презерватива. Однак слід зауважити, що у деяких чоловіків і жінок може виникнути алергічна реакція на цей препарат. Проведіть попереднє дослідження його впливу на слизові оболонки вашого тіла. Візьміть піни або желе з спермицида і нанесіть на слизову оболонку піхви до зносин. Якщо у вас виникає відчуття печіння або свербежу, то не користуйтеся цим препаратом. Більшість змащувальних презервативів з нанесеним на них ноноксинолом 9 мають лише невелику кількість спермицида і не викликають алергічних реакцій. Однак буде краще, якщо ви визначите реакцію і її характер до того, як будете регулярно користуватися цим сортом презервативів. Концентрований кількість препарату може також впливати на шкіру пеніса, викликаючи почервоніння і навіть виникнення пухирів. Не поспішайте. Ретельно натягніть презерватив. Не турбуйтеся, якщо пропаде ерекція. Ерекція не може бути втрачена назавжди - вона може тільки зменшитися або затриматися. Вона повернеться назад. Будьте обережні при торканнях, особливо нігтями і обручками. Не поспішайте! Ви заслуговуєте на те, щоб все робити не поспішаючи і з задоволенням.
Оральний секс Так, він теж несе в собі небезпеку ризику! Це не тільки ВІЛ-інфекції, а й інші хвороби, в тому числі і венеричні. Використовуйте сухі презервативи, деякі з ароматизованих, але не підсолоджені. Вони можуть не сподобатися вам через незвичайного смаку. Багато ароматизовані презервативи є новинками і поки ще не дуже хорошої якості. Для використання презервативів при оральному сексі з жінками: розріжте презерватив вздовж і розправте його як запобіжну плівку перед входом у піхву, закрийте при цьому і клітор (див. "Зубна латексна прокладка").
Протизаплідний ефект Презервативи мають високу ефективність при попередженні вагітності, однак вона не досягає 100%. Коли вони використовуються правильно, то можна отримати 97 - 98% успіху. Паралельно з презервативом застосовуйте сперміцид, якщо у вас немає алергічних реакцій на нього. Покидайте піхву до настання оргазму!
Підбір презервативів. Знайдіть презерватив, який вам підходить. Це означає, виберіть і приміряйте різні типи презервативів не тільки за розміром, але й за формою. Вони можуть призначатися для різних форм зносин. З мастилом - для анального і вагінального зносин, сухі - для орального сексу.
Проблема ВІЛ-інфекції До того, як було виявлено вірус імунодефіциту людини, основна маса населення ігнорувала використання презервативів . Навіть при зростанні захворюваності іншими хворобами, що передаються статевим шляхом, реклама та засоби масової інформації не вирішувалися турбувати громадську думку цією проблемою. ВІЛ-інфекція зробила латексні презервативи нагальною необхідністю. Тепер стало легше вимовляти слова "презерватив" або "кондом". Сором'язливість помітно зменшилася, коли страх став наростати. Нам всім пора сексуально подорослішати.
Поліуретан Він широко використовується в промисловості і в цілому ряді технологій.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 09.07.2018, 16:32 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Вульгарні, чи користувалися ви презервативами з вусиками/яскравими?
І як вам?
Діліться враженнями

Прикріплення: 4530018.jpg (24.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 03.09.2018, 10:03 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
В умовах сучасної економічної кризи ціни на все значно виросли, само собою на контрацепцію теж. Колись за пачку презервативів (12 штук) платили 45-50 грн тепер потрібно заплати 100 і більше. Цікаво хто якими користутся contex durex lifestyles trojan. Чи можливо скоро доведеся переходити на українського виробника в часності perfekt. Висловлюйте свої думки будь-ласка.
 
OlenochkaДата: Середа, 24.10.2018, 08:59 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Я пару місяців тому по якійсь акції виграла презервативи що світяться. 
Намагалася їх використовувати - скажу чесно - погано вийшло, тому що було моторошно смішно. А після фрази, адресованої коханому чоловікові: "Посвіти мені сюди, будь ласка", він взагалі від сміху впав з ліжка.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 16.11.2020, 15:44 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Цитата
Моя дівчина вирішила попонтитися і купила презики сама. Тепер думаю як то їй сказати, шо то не презервативи , а бурки якісь. В них трахатися, то всеодно шо через труси і джинси. Як делікатно їй то пояснить шоб не образилась?


Словами через рота говориш їй, що те, що вона купила, для тебе не несе ніякого кайфу. Раз промовчиш, потім ще раз і так, поки не рване. А якщо вона образиться, то це лише підтвердить, що їй похєр на те, що ти відчуваєш

Elena Gorbatyuk
 
OlenochkaДата: Середа, 02.12.2020, 16:20 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Никогда не занимался сексом с презервативом,всегда боялся, что скатится,останется внутри, ну и что бракованный, залетит баба,все было хорошо всегда,но один раз не фартонуло,по пьяне трахнул телку в баре и подцепил норм грибок,а с виду опрятная,дорого одетая барышня была.Не ведитесь на этих пафосных шкур,они только болячки разносят(
 
OlenochkaДата: Четвер, 04.03.2021, 14:03 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Прикріплення: 6980610.jpg (115.9 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Презервативи. Презерватив представляє собою оболонку, зроб
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом