MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Жіночі страхи. Жінка - істота ніжне і крихке. Іноді вона н
Жіночі страхи. Жінка - істота ніжне і крихке. Іноді вона н
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Жіночі страхи.

Жінка - істота ніжне і крихке. Іноді вона намагається сховатися під маскою сильною і всемогутньою особистості, але це не звільняє її від примітивних страхів і комплексів. Жіночі страхи - це наслідок тонкою душевною конституції і чутливості. Позбутися від таких страхів можна, якщо викорінити їх причину і стати впевненіше.

Жіночі страхи бувають настільки різними, що визначити їх в якісь категорії досить складно. Поговоримо про найпоширеніші жіночі страхи.

Страх самотності і непотрібності. Це найпоширеніший жіночий страх. Чомусь жінка вважає, що самотність - це кінець світу. Ніколи не можна впадати у відчай, адже найчастіше самотність і почуття непотрібності виникає через те, що жінка своєї зайвої схильністю до депресії відштовхує від себе людей.

Страх не вийти заміж до 25-ти років. Жіночі страхи, пов'язані із заміжжям, іноді викликають посмішку. Між іншим, найкращий вік для заміжжя - 30 років. У цьому віці жінка дійсно готова до подружнього життя і материнства. Іноді 25-річна жінка так впадає у відчай, не вийшовши заміж, що у неї починається затяжна депресія і гонитва за першим-ліпшим чоловіком, що зазвичай закінчується плачевно.

Жіночі страхи в ліжку. Чого боїться жінка в ліжку? Практично все. Вона переживає за зовнішній вигляд, за свої сексуальні навички, за тривалість відносин з партнером. Вона боїться болю, побоюється завагітніти, підчепити венеричне захворювання, не отримавши оргазму, засмутити партнера. Зазвичай через таких думок жінка не може розслабитися і вважає, що в сексі вона "ніяка", хоча це найчастіше помилкова думка.

Жіночі страхи, що переростають у патологічні фобії. Страх тварин і комах, страх висоти, темряви, води, вогню - всі ці фобії, якщо над ними не працювати, можуть закріпитися у свідомості жінки надовго, практично на все життя.

Позбутися від таких страхів можна за допомогою гарного психолога, тренінгів та переконань.

Боязнь людей. Жінка-мізантроп - це явище поширене. Такій жінці складно скрізь - в колективі, в супермаркеті, в сім'ї. І не те щоб вона ненавиділа людей, але кинути на світ ядерну бомбу ніколи не відмовиться. Цим особистостям потрібно вибирати роботу з категорії "людина-машина". З комп'ютером такій жінці вдасться знайти спільну мову швидше, ніж з людиною.

Страх втратити роботу. Такий страх виникає через невпевненість у собі та своїх можливостях. Іноді жінка настільки прив'язується до роботи, що ставить її на перше місце, забуваючи про сім'ю та інших життєвих пріоритетах. Кар'єристку зупинити складно, тому що заради роботи вона здатна перекреслити все, що здається важливим оточуючим. Тільки коли жінка сама розуміє, що робота забирає у неї особисте життя, вона починає ставитися до роботи менш фанатично.

Страх смерті і смертельного захворювання. У актриси Анджеліни Джолі розвивається дивна фобія під назвою онкофобія. Це боязнь захворіти на рак. Після смерті матері, яка померла від цього захворювання, Джолі стала патологічно боятися, що її теж торкнеться рак. Для спокою потрібно пройти обстеження і переконатися, що все гаразд. Якщо є відхилення, потрібно вчасно зайнятися лікуванням.

Звичайно, це не всі жіночі страхи, адже якщо покопатися в свідомості жінки, можна знайти масу фобій і переживань. Потрібно запам'ятати, що якщо всього боятися, життя буде супроводжуватися глобальною небезпекою. Необхідно працювати над собою, стати впевненіше і практичніше по життю. Страх дуже боїться сильних і впевнених , тому не варто налаштовувати себе на небезпеку і песимізм. Радійте кожному дню і намагайтеся перехитрити свій страх. Будьте впевнені, у вас все вийде!
 
OlenochkaДата: Неділя, 03.12.2017, 13:11 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Мій хлопець вчора захворів, лежить з насмарком і хворим горлом. Підходжу ввечері, починаю приставати до нього, а він мені каже - сонечко, просто лягай до мене на груди і засинай зі мною. Настрій на кілька тижнів вперед піднятий

Прикріплення: 5512024.jpg (168.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 27.06.2018, 08:22 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Отже, жінка 21 століття, "сильна, незалежна і сексуальна". 
У 13 років вона закохується в перший раз, природно, без відповіді. Це дає їй прекрасну можливість насолоджуватися стражданнями і вдавати пізнала життя особи. 
У 15 років вона позбавляється невинності з альфа-самцем з сусіднього двору, поки батьки випивають на дачі. Зрозуміло, після цього альфа-самець перемикає увагу на інших дівчат; а наша панночка відтепер з повним правом вважає себе "дорослою". 
Від закінчення школи до закінчення ВНЗ у неї змінюється від 5 до 10 партнерів, з кожним з яких все "надзвичайно серйозно", а в деяких випадках навіть "велика любов". У доросле життя наша панночка входить впевненою в тому, що всі мужики - бабії, сволочі і обманщики, але вона, зрозуміло, гідна тільки найкращого. Сім'я їй не потрібна, до дітей вона завжди відчувала огиду. На перше місце виходять гроші. Вона починає працювати. Тепер її секс-партнерами стають колеги, випадкові знайомі на корпоративах, одружені бізнесмени і начальники. Іноді все це переходить в співжиття (по любові, природно), зав'язуються вільні відносини, в яких ніхто нікому не винен - ​​вона не вважає себе зобов'язаною бути вірною, але дізнавшись, що "улюблений" платить їй тією ж монетою, рве з ним відносини і гірко розповідає всім підряд про підлу чоловічу природу. 
Років в 30 наша неабияк потягати "дівчинка", яку використало вже мало не батальйон, заявляє, що хоче бути "маленькою дівчинкою в руках сильного чоловіка, який би її любив і поважав". Тільки гідного чоловіка на горизонті не передбачається. У поняття "гідний" входить наявність банківського рахунку, шикарної машини, заміського будинку і як мінімум трикімнатної квартири. Від потенційного чоловіка вона чекає любові, поваги, поклоніння і беззаперечного задоволення всіх її забаганок і примх. Тільки, на жаль, за вікном чомусь не видно натовпи шанувальників, охочих дістати руку і серце нашої красуні. 
У 35 вона таки вирішує завести дитину, але так як справжній і поважний не з'явився, народжує від чергового співмешканця. Наша героїня вже не вимагає грошей і подарунків, так як сама заробляє достатньо, але "треба ж, щоб мужик в будинку був". Керуючись цією логікою, вона приводить до хати осіб кавказької національності, алкоголіків, кримінальників та інших "соціально відбитих", не піклуючись про те, що страждає дитина, а "мужик" просто сидить у неї на шиї. Проте, коли цивільний чоловік починає її бити, вона виставляє його на вулицю, і не перестає твердити про те, що "ось же мужики козли", і оплакувати свою незавидну долю. 
Ось так наші юні і прекрасні дівчата перетворюються в вульгарно розмальованих, позбавлених смаку і жирних тіток, жваво лаються матом і разючих тютюном упереміш з міцними духами. 
Ця історія не говорить про те, що всім дівчатам уготовано таке майбутнє. Але будь-яка баба, прочитавши її, в декількох епізодах обов'язково побачить СЕБЕ.
 
OlenochkaДата: Субота, 04.05.2019, 18:00 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Тобто від жінки ти чекаєш що вона зробить твоє життя кращим, що вона тебе ощасливить, а сам ти для неї що зробиш? Шлюб ти укладати не будеш, гроші витрачати не будеш, піклуватись ні про кого крім себе не будеш, навіть елементарно місцем не поступишся... 
По-моєму, нормальні адекватні стосунки, це коли дві людини дають одне одному однаково багато, відповідно і отримують однаково багато.
Подвійні стандарти на обличчя, «для мене роби, але я нікому нічого не повинен»
Це і зрозуміло, що ти ігноруєш розмови про справжнього чоловіка, бо тебе з цим терміном пов‘язує тільки статева приналежність, а ніяк не спосіб життя, думки, вчинки і т.д.
Ти знаєш, якщо ти нікого не поважаєш, то і тебе поважати ніхто не буде, проживеш все життя тільки з собою коханим. Продовжуй далі- люби сам себе, радуй сам себе, грій вночі сам себе, підтримуй, радій, співчувай... коротше, все що могла б зробити нормальна жінка, зробиш сам, бо з такими цінностями нормальна тобі не світить. Максимум, зустрінеш таку саму як ти, яка тільки буде думати тільки про себе, і елементарно кави тобі зранку не зробить...
Ох, як же тут все сумно, навіть шкода тебе
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Жіночі страхи. Жінка - істота ніжне і крихке. Іноді вона н
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом