MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Вагінальні кульки. Вагінальні кульки є різновидом сексуальн
Вагінальні кульки. Вагінальні кульки є різновидом сексуальн
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Вагінальні кульки.

Вагінальні кульки є різновидом сексуальних іграшок. Вони призначені не тільки для отримання задоволення в процесі мастурбації, але і допомагають зміцнити м'язи піхви, зменшити його обсяг. Непомітні для оточуючих, вагінальні кульки можуть використовуватися у повсякденному житті, будучи відмінним тренажером, позитивно впливає на жіноче здоров'я. Про перевагу вагінальних кульок добре знали гейші, які активно використовували їх для розвитку вагінальної мускулатури. У Японії, де вперше з'явилися вагінальні кульки, довгий час володіти ними могли тільки обрані, а саме імператриці, наложниці імператора, а пізніше і жриці кохання. Секрети техніки використання вагінальних кульок були доступні небагатьом, а регулярне їх застосування дозволяло зберігати пружні м'язи піхви в будь-якому віці.
Принцип дії

Принцип дії вагінальних кульок полягає в активному масажі стінок піхви, що стимулює кровопостачання цієї області і є профілактикою застійних явищ. Саме застійні явища в органах малого тазу провокують розвиток запальних захворювань, опущень, втрату еластичності тканин. При масажі вагінальними кульками стають доступними ті зони, які неможливо задіяти навіть під час сексу. Вагінальні кульки - це і тренування м'язів піхви, адже в положенні стоячи або при ходьбі жінка намагається утримати кульки в піхву зусиллям м'язів. Регулярне тренування м'язової стінки піхви допомагає не тільки підсилити приплив крові до статевих органів, але і перешкоджає опущення стінок піхви, є профілактикою їх випадання в літньому віці.
Результати роботи
Результати роботи вагінальних кульок порадують не тільки жінок, але і їх партнерів. У жінки тренування м'язів піхви, їх хороший тонус допомагає регулярно домагатися яскравих оргазмических відчуттів, вагінального оргазму. Під час сексу чоловік також відзначає змінені відчуття, оскільки натреновані м'язи щільно стискають статевий член, здійснюючи додаткову стимуляцію і доставляючи незабутні відчуття. Особливо популярні вагінальні кульки у народжували жінок, оскільки вони допомагають відновити м'язовий тонус піхви після пологів, сприяють поверненню обсягу піхви до допологовим розмірами, повертають так званий хапальний рефлекс. Треновані м'язи піхви допомагають налагодити інтимні стосунки в родині навіть при наявних проблемах з ерекцією у партнера.

Багатьом парам вагінальні кульки допомогли знову знайти радість сексу і дали можливість жінкам знову відчути себе сексуально привабливими.
З чого роблять?
Вагінальні кульки виробляють з різних матеріалів. Дорожчі набори випускають з відшліфованою медичної сталі, срібла і навіть золота. Також вагінальні кульки проводять із пластику, латексу, силікону, медичної гуми. Діаметр кульок варіюється від 1,9 см до 3,5 см. Розрізняють вагінальні кульки зі зміщеним центром ваги, обтяжені вагінальні кульки і варіанти з вібратором. Найчастіше вагінальні кульки випускаються в парі, пов'язані ниткою, кінець якої під час тренування залишається зовні. Це допомагає без проблем витягувати вагінальні кульки після тренування, а також сприяє додатковим відчуттів під час вібрації. На початковому етапі краще використовувати вагінальні кульки великого діаметру зі зміщеним центром ваги і шорсткою поверхнею, а коли м'язи знайдуть деякий тонус, можна переходити на обтяжені варіанти маленького діаметру з металу або дерева, з гладкою поверхнею. Чим менше діаметр вагінальних кульок і більше їх вага, тим важче утримувати такий виріб всередині.
Як вводити?
Вагінальні кульки вводять в піхву, в положенні лежачи, кінець з'єднує кульки нитки при цьому виводять назовні. Потім приймають стояче положення і намагаються утримати кульки всередині протягом декількох хвилин, поступово збільшуючи час тренування. Наступним етапом є ходьба з вагінальними кульками всередині, що призводить до перекатуванню кульок і масажу стінок піхви. Перед використанням вагінальних кульок, а також після тренування з ними, виріб слід промити в теплій мильній воді. Перед першим використанням в якості дезинфікуючого засобу краще використовувати антисептичні розчини.
Увага!
При всіх плюсах вагінальних кульок, перед початком їх застосування все ж слід проконсультуватися з гінекологом, оскільки їх використання не рекомендується при наявних інфекційних, запальних або алергічних захворюваннях. Також важливо використовувати тільки вагінальні кульки з високоякісних матеріалів, купувати вироби в спеціалізованих магазинах, які можуть надати всю необхідну документацію про якість товару, що купується.
Джерело: www.beautynet.ru
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Вагінальні кульки. Вагінальні кульки є різновидом сексуальн
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом