MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Переношування вагітності. Причини переношування вагітності
Переношування вагітності. Причини переношування вагітності
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:23 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Переношування вагітності.

Причини переношування вагітності різноманітні. Серед них особливе значення мають ендокринні порушення - зміни в роботі щитовидної залози, цукровий діабет, а також функціональні зрушення в діяльності центральної нервової системи. Переношування вагітності/shutterstock

Переношуванню сприяє змінене співвідношення гормонів, зокрема естрогену і прогестерону. У жінок, які перенесли аборти або запальні захворювання органів малого таза, може знижуватися скорочувальна активність матки, що теж часто викликає переношування вагітності.
Дослідниками було помічено, що у жінок, переношуєте вагітність , зазвичай буває змінений характер менструальної функції. Так, найбільш часто у них спостерігаються раннє і пізніше початок менструацій, несталий менструальний цикл, нерегулярні менструації.
Переношування вагітності також може бути пов'язано з перенесеними жінкою психоемоційними потрясіннями . Мають значення перенапруження, пов'язане з різноманітними емоційними навантаженнями, а також недостатнє фізичне навантаження.
Вчені звернули увагу і на те, що переношування вагітності часто буває у жінок, які страждають захворюваннями печінки, шлунка і кишечника.

Ці хвороби можуть бути сприятливими факторами, так як при ураженні печінки порушуються процеси обміну естрогенів (жіночих статевих гормонів), що призводить до зниження збудливості, інертності матки.
У вагітних, тривалий час дотримуються постільний режим у зв'язку з супутніми захворюваннями, головка плоду може своєчасно не опуститися у вхід в малий таз і не надати дратівної дії на рецепторний апарат шийки матки.
Крім перерахованих, існують і інші чинники ризику по перенашиванию вагітності:

* різні порушення функції яєчників;
* звичне невиношування вагітності;
* загроза переривання цієї вагітності і лікування гормонами;
* переношування попередньої вагітності;
* попереднє народження дитини з масою тіла більше 4 кг;
* попередні вагітності, що закінчилися мертвонародженим;
* вік первісток більше 30 років;
* наявність супутньої патології;
* пізній гестоз;
* тазове передлежання плоду;
* сидячий, малорухливий спосіб життя жінки до і під час вагітності.

Джерело: mamochka.kz
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Переношування вагітності. Причини переношування вагітності
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом