MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Ерогенні зони
Ерогенні зони
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:34 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
На нашому тілі існують точки, придавивши які можна змусити вирувати кров. Таких місць, званих ерогенними зонами, дуже багато і їх слід знати для того, щоб секс доставляв обом партнерам справжнє задоволення.
У всіх нас є невеликі індивідуальні відмінності: деякі зони більш збудливі, ніж інші. Діапазон дотиків до ерогенних зон може бути дуже широкий: від ніжного укусу до поцілунку або навіть просто слабкого лоскотання кінчиком пера. Ось чому секс з незнайомою людиною може перетворитися в нескінченні чарівні години вивчення тіла один одного.
А коли відносини перестають бути новими і свіжими і ви вже дізналися всі про найбільш вірних способах "завести" її, їй може знудити то, як ви відразу ж спрямовуєтеся до її заповітним місцях. Так-так, саме так, хоча це саме вона колись благала вас "погладити там". Але, оскільки на поверхні тіла чимало потенційно еротичних місць, ви можете оновити ритуал збудження пошуком нових зон.
Отже, спробуємо розкрити таємниці наших тіл і розшукати ті закутки, в яких дрімає пристрасть.
Загальні ерогенні зони
Шкіра на голові чутлива до кожного дотику, особливо потилицю. Масування голови доставляє масу приємних відчуттів.
Вухо завжди легко реагує на ласку, коли мова стосується краю вуха, або забирається у всередину, коли губами притискаються до вуха, коли губи, зуби або язик граються з мочкою вуха. Все це викликає величезне бажання.
Тепер розглянемо роль поцілунку. Жодна інша частина тіла так рясно НЕ забезпечується кров'ю, як губи. Вони надзвичайно чутливі до будь-якого дотику. Стимуляція губами сильно збуджує обох партнерів. Поцілунками починається, ними ж і закінчується кожен любовний акт.
Дуже сприйнятливою ерогенною зоною є шия. Найбільш чутлива її частина, це від плеча до вуха, до середнього горла і середини шиї ззаду. Всі ці місця не так чутливі як місце під вухом і наявна там западина. Жінка, однак, реагує на поцілунки і легкий дотик язиком у вказаному місці, точно так само як на ласку вуха.
Однією з найбільш чутливих ерогенних зон є груди. Чутливість сосків часто така, що може привести в стан непереборного бажання. Розмір грудей жінки не має ніякого значення для реакції. Однак чутливість грудей, для кожної жінки, як і для чоловіка, глибоко індивідуальна. Величина сосків теж не впливає на чутливість.
Є таке місце - пахви. Стимуляція їх збуджує обох партнерів. Кровоносні судини під цибулинками волосся будять органи чуття, а залози виділяють субстанцію з збудливим запахом.
Наступною ерогенною зоною є талія, яка чутлива в основному до поцілунків. Зазвичай, цей простір прямо над стегнами, розповсюджене до половини шляху до середини живота. Якщо чоловік стосується талії, то це викликає збудливий ефект в статевий області. Такий ефект характерний практично для будь-якої жінки.
Ще однією ерогенною зоною є пах. Він знаходиться поблизу статевої області та чутливий як до рук, так і до губ.
Внутрішня сторона стегон реагує на дотик руки і швидкий дотик мови, пробігає від коліна до паху. Все це може порушити як чоловіка, так і жінку до винятково високого рівня.
Що стосується сфери вище коліна, багато жінок отримують вищу ступінь насолоди, коли ця сфера тривало здавлюється руками. Не можна також забувати і про дуже чутливих пальцях ніг. Справа в тому, що на ступнях ніг є багато нервових закінчень. Приємний масаж пальчиків і п'ят не тільки знімає втому, але й може сильно порушити, особливо, якщо робити його язичком.
Цікаво зауважити, що сідниця, також пах і нога є зоною легкого збудження в тому випадку, якщо партнерка знаходиться в ліжку. Але коли обидва партнери одягнені, будь випадковий дотик ногами або сідницями викликає бажання.
Ерогенні зони чоловіка
Дуже важлива точка в самому низу спини. Іноді досить злегка торкнутися долонею місця вище куприка. Деякі називають його точкою "К". Під впливом тепла руки залози працюють інтенсивніше, і бажання чоловіка зростає.
Що чоловіки віддають перевагу більш всього? Більшість з них часто нетерплячі, і тому скоріше переходять до пестощів статевих органів, і того ж чекають від партнерки. Вони сильно реагують на оральну техніку, стимулювання статевого члена і ніжної шкірки губами або кінчиком язика, а також на ніжне порушення яєчок.
Найбільш чутливі ділянки - це головка пеніса, її зовнішній задній ободок (вінець головки) і так звана "вуздечка", смужка шкіри з нижньої сторони голівки. Пеніс - наріжний камінь сексуального задоволення чоловіка. Але є й інші цеглинки в цій будівлі. Для більшості чоловіків особливим ерогенних ефектом відрізняються рот і мова, вуха, соски, простата, анус, мошонка, місце між анусом і мошонкою (промежину) і, звичайно ж, пальці ніг.
Ерогенні зони жінок
Жінки схильні менше концентруватися на геніталіях, і їх тіло в цілому володіє великим чуттєвим потенціалом, ніж у чоловіків. Для більшості жінок дотику і ласки всього тіла є обов'язковою прелюдією до порушення, можливо, тому, що жінкам, щоб збудитися, потрібно більше часу, ніж чоловікам.
Можна сміливо сказати, що все жіноче тіло є областю сексуального збудження, коли його ніжно пестять чоловічі руки. Вже одне відчуття на своєму тілі ласкавих рук коханця викликає відчуття насолоди у більшості жінок. Це почуття збільшується до межі, коли пестять деякі особливо чутливі місця, наприклад: вуха, щоки, рот, плечі, груди, талію, статеві органи, ноги. Саме дотик чоловічих рук до цих місць викликає приємну реакцію. Але ласка руками ніщо, порівняно з тим, чого можна домогтися при ласці ротом, губами, мовою.
Жінка, легко реагує на ласку вуха, відноситься до легко збудливого типу жінок. Швидка поява бажання, є ознакою бистровозбуждаемой і пристрасної жінки, для задоволення якої потрібно тривалий період часу.
Під дією ласки у жінки з'являється бажання злитися зі своїм партнером пристрасним поцілунком. Вона забирає вухо, відразу ж повертає рот і підставляє його партнерові. Можна вважати, що такий тип жінок є повільно збудливим, хоча це не означає, що вони менше пристрасні ніж інші. Просто їх бажання не виявляється так швидко.
Останній, 3-й тип жінок не завжди відгукуються на ласку вуха. Може пройти хвилина, перш ніж знайдеться чутливе місце, або відповідна манера пещення вуха, для того, щоб отримати бажану реакцію. У тому випадку тепле дихання проникає глибоко в чутливу область і підсилює її чутливість.
Але бувають випадки, коли жінка навіть не чинить опір.

Цей вид ласки не досягає мети, це слід підкреслити т.к. більшість чоловіків чекають негайної реакції на свої дії. Якщо, наприклад, вони починають любовну гру з жіночим вухом, а їх партнерка не реагує то вони вважають те місце не чутливим. Чоловік намагається відразу ж шукати інше місце. Цього робити не слід т.к. відповідна гра з вухом жінки і з близькими областями є одним з варіантів любовної гри і зрештою веде до порушення жінки. Цим не слід нехтувати.
Верхня поверхня плечей так само є чутливою, хоча всі плече не вважається ерогенною зоною.
Відомо, що поцілунок є найбільш важливим елементом попереднього ласки, і якщо чоловік постійно його не використовує, то він поганий коханець. Поцілунок необхідний як під час попередніх пестощів, так і під час самого статевого зносини, якщо позиція дозволяє застосувати його.
Жінки, які сильно реагують на погладжування грудей, являють собою меншість і відносяться до дуже пристрасним. Інша, велика група реагує на це більш спокійно. Вони зазвичай закривають очі і глибоко і повільно дихають. Відчуття насолоди у перших незмірно сильніше, хоча і у других воно може бути досить інтенсивним. Зауважимо, що обидва ці типи жінок збуджуються досить швидко, хоча з цього не випливає, що друге настільки ж чітко виражають свої емоції під час статевих зносин, як і перші.
Більшість же жінок відчувають лише слабке збудження від того, що чоловік гладить або цілує її грудей. Іноді відчуття поширюється і на статеві органи, що залежить від настрою жінки, але частіше цього не відбувається. Щодо цих жінок можна сказати, що ніяке поводження з грудьми не може викликати у них ні всепоглинаючого бажання, ні навіть сильного збудження. Груди є лише сприяючим фактором для загального збудження жінки, як і її губи і вухо. Більшість жінок цієї групи відчувають індивідуальний оргазм.
Ми бачимо, що сексуальна природа жінки являє собою набір емоційних факторів, і що різні жінки являють собою різні комбінації, так що одна є дуже пристрасною, інша - помірно, а третя - слабо пристрасною жінкою. Очевидно, що сексуальна природа певної жінки повинна бути досконально зрозуміла чоловіком, який буде тоді знати, як найбільш підходящим чином порушити і задовольнити її. Ясно, що чоловік не може точно заздалегідь визначити емоційний рівень жінки, але якщо він знайомий з емоційними факторами, які характерні для всіх жінок, то по наявності або відсутності яких-небудь з них, він може приблизно оцінити її емоційний рівень ще до любовної гри.
Чоловікові потрібно більше одного зносини, щоб точно визначити її емоційні особливості, оскільки під час першого статевого зносин чоловік, як правило, надзвичайно збуджений і не здатний відкладати свій оргазм досить довго, щоб вивчити їх. Зауважимо, що вивчити сексуальну природу жінки чоловік не може за допомогою питань до неї. Справа в тому, що вона не знає, що є звичайним і що незвичайним для неї, і вона не може правильно інформувати чоловіка.
Ми переходимо тепер до зовнішніх статевих органів. Найбільш податливі до статевого збудження: клітор, малі губи, район навколо них, і піхву. При чому з усіх перерахованих областей найбільш важливим органом, для порушення пристрасті, є клітор. Він найбільш важливий ще тому, що навіть якщо всі інші зони не чутливі до порушення, то за допомогою тільки одного клітора можна не тільки порушити бажання жінки, але й викликати оргазм.
Так як клітор є місцем високої чутливості , то необхідно звернути особливу увагу на його роль в сексуальної активності. Коли жінка не збуджена, цей маленький орган є м'яким і нечутливим, і його верхівка перебуває майже повністю під складками шкіри. Якщо не знати точно, де він знаходиться, то палець, стимулюючи вульву, легко може його пропустити.
Як тільки жінка збуджується, клітор стає твердим і пружним. Головку клітора легко виявити, оскільки клітор стає твердим і пружним і в стані ерекції майже повністю виступає над поверхнею вульви. Пальцьовий контакт викликає відчуття насолоди, яке закінчується винятковим відчуттям - оргазмом.
Мало хто з чоловіків знає, що виключно важливою ерогенною зоною жінки є ... жіночий сечовипускальний канал. У стінках його знаходиться величезна кількість нервових вузлів і сплетінь. Роздратування стінок жіночої уретри викликає сильне статеве збудження у жінки.
Значення точки "U". Знаходиться біля сечівника в 2,5 см нижче клітора. Навіть слабке натискання на це місце може привести жінку до скаженого оргазму. При цьому з цього місця виділяється гормон під назвою серотонін, що діє як еліксир молодості.
Ніжні малі статеві губи, що обрамляють клітор, також дуже чутливі. Ділянка шкіри між піхвою і анусом, має високу сексуальної чутливістю, тому стимуляція пальцями може викликати значне статеве збудження.
Вхід у піхву у більшості жінок також є ерогенною зоною. Проте тільки зовнішня його частина багата нервовими закінченнями. У глибині ж внутрішні стінки піхви мають невелику кількість нервових закінчень і не надто чутливі до поглаживанию і легкому надавливанию.
Клітор є першою ерогенною зоною, піхву - другий. Третя ерогенна зона - блукаюча. У однієї жінки вона може бути внутрішньою поверхнею стегон, в іншої - мочкою вуха, у третьої - сосками грудей і пр.
У принципі, ерогенною зоною при ласкавому зверненні і ніжному погладжуванні може виявитися будь-яка ділянка тіла (це поширюється і на чоловіка і на жінку). Певною ерогенною зоною є і мозок жінки. Чоловік повинен говорити їй ласкаві слова, і тоді вона швидко відчує статеве задоволення.
Є жінки взагалі не мають різко вираженою 3-й ерогенною зони. У деяких же "блукаюча" зона відіграє істотну роль в досягненні оргазму. Вершина хтивості настає у них тільки тоді, коли чоловік замикає своєю ласкою всі три "статевих електрода" - клітор - піхва - "блукаючу зону". У 80% жінок 3-й зоною є соски грудей. Ласки сосків прискорюють у жінки настання оргазму, і підсилюють його в два рази і більше.
Буває, що "блукаюча" зона виявляється легко, з перших же дотиків. В інших випадках навіть досвідчені чоловіки можуть шукати їх кілька тижнів і навіть місяців, поки не знайдуть її зовсім випадково. При пошуках зони треба розташувати жінку до себе, говорити їй ласкаві слова, цілувати і гладити різні ділянки тіла, поки жінка не скаже, що дотики, наприклад, до сосок або мочці вуха їй найбільш приємні?
 
knopaДата: Субота, 06.02.2016, 07:13 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Сьогодні зрозумів, що сильно заводять шиї дівчат. Хочу дівчину, у якої шия буде ерогенною зоною, щоб я цілував її щоб чув від цього стогони, щоб доставляв їй задоволення і собі одночасно. Була така, шкода, що нічого не вийшло
 
OlenkaДата: Понеділок, 24.10.2016, 13:04 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Виявила в собі дивну ерогенну зону. Всі знають, що баби люблять коли цілують в шию, але щоб ерогенною зоною був саме район кадика ..
 
OlenkaДата: Субота, 03.12.2016, 13:13 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Помітила, що коли засиджую ногу - збуджуюся
 
OlenkaДата: Понеділок, 27.03.2017, 10:25 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Ніколи не думала що можу збуджуватися від голосу чоловіка, але коли почала зустрічатися зі своїм нинішнім хлопцем зрозуміла, що це можливо. Тільки він починає щось розповідати, не можу стриматися і накидають на нього, перший час він не розумів що це на мене находить, але потім я вирішила пояснити, він був вкрай здивований, і тепер користується такою моєю слабкістю, такого сексу в мене ніколи , ні з ким не було. Дівчата зрозуміють, приємний чоловічий голос - це просто каталізатор збудження.
 
OlenkaДата: Середа, 19.04.2017, 09:45 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Мій хлопець дуже швидко заводиться,варто тільки сісти йому на коліна і поцілувати декілька разів в нього одразу стояк.А мені потрібно трошки більше часу.І через це часто виходить що починаєм займатись сексом майже на сухо,він каже що йому важко і мені не дуже й то приємно.Але він не може довго чекати,а я не можу швидко заводитись.І він починає думати що він мене не збуджує і що я його не хочу.А це не так.Я хочу його.Просто мені потрібно трошки більше часу для цього.
Може в когось таке було?Порадьте що робити?
Може спробувати смазку?Але я ніколи не користувалась нею,вона не шкідлива?
Почуваю себе якоюсь не правильною через те що в мене там не так мокро як має бати,і щей в мене там вузько,хоть він каже що це добре.але я вже не знаю що собі думати.

smile
Все добре в тебе і вузько і правильно ти збуджуєшся просто йому не треба так спішити. Він має тебе спочатку возбудити і зробити мокрою, а тоді вже входити. А то він тебе просто використовує. Той хто любить, так не робить

Егоїст - то діагноз.
І не "думає що він мене не збуджує", а давить на почуття провини, аби ти дуже не виступала. Твоє діло що з цим робити. Влаштовує - савєт да любофь))
 
OlenochkaДата: Понеділок, 12.06.2017, 17:34 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
Працюю в охороні. Є нічні зміни. Охорона відздзвонюється зі своїх постів, а я слухаю чоловічі сонні голоси і течу, ніколи не думала, що сонні чоловіки так сексуально говорять.
 
knopaДата: Пятниця, 23.06.2017, 15:30 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 763
Мене збуджують хлопці які люблять дітей. Раніше думала що немає нічого такого що б могло привести мене в стан збудження. Вчора відіслала другу
свого картинку немовляти, коли він відповів "уті боже, який Мілаш" я
зрозуміла, що шалено хочу його.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 16.10.2017, 14:14 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4511
А ви чули, що ерогенні зони можуть розташовуватися по різному? у мене ось в роті. і я божеволію від дотиків члена до губ, від рухів члена в
роті, часто від мінету вражень куди більше ніж від вагінального сексу.
До оргазму від мінету правда не доходило, але заводить
 
OlenochkaДата: Пятниця, 20.10.2017, 14:47 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4511
Сьогодні вночі мені не спалось, хоча треба на роботу! А хлопець поруч сопе, скотився з подушки. Я, як добра душа, тихенько йому на вухо: "Іди сюди, на подушечку" 
Він очі відкрив, підсунувся, і почав цілувати ... природно це переросло в секс ... 
Після всього цього, я лежу вся вбита й питаю: "Ти чого це спросоння нападаєш?" а він видає: "Ну ти ж сказала йди сюди!" 
Я мало не впала, тепер взяла це на озброєння;)
 
OlenochkaДата: Неділя, 14.01.2018, 18:11 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4511
Люблю збуджувати дівчат, до такого стану, щоб вони самі на мене кидалися, цілуєш її в шию або пестиш соски, цілуєш трохи нижче пупка не доходячи до кицьки, і тут вона злітає з котушок, і починає сама на тебе кидатися, все, пристрасний секс гарантований, можна жарити.
 
OlenochkaДата: Середа, 28.03.2018, 09:30 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4511
Ти верещиш до мене вдень, зневажаєш, виносиш мозок, а вночі дивуєшся чому ТАМ сухо? А там і не буде мокро з таким відношенням до жінки. Ібо щоб завелось наше тіло, спочатку возбуди мозок! Моральний мазохізм - не моя фішка, любий.
 
OlenochkaДата: Субота, 29.09.2018, 18:05 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4511
Моєму хлопцеві подобається, коли я гладжу своєю ногою його інтимні місця (він дуууже сильно від цього збуджується). Навчилася користуватися цим: при сварці поглажу його і займуся з ним примирливим сексом
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Ерогенні зони
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом