MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Найбільший розмір грудей.
Найбільший розмір грудей.
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 11:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Найбільший розмір грудей.

Багато жінок або є володарками великих грудей, або мріють її мати. Так вони привертають увагу чоловіків, а у подруг викликають заздрість і повагу. Однак у світі існує не просто величезна груди, а найбільший бюст.

Рекордсменкою вважається Челсі Чармс . За професією вона порноактриса і стриптизерка. Завдяки своїй гігантської грудей, вона і добилася популярності. Багато журналів хотіли опублікувати на своїй обкладинці найбільшу груди, і як наслідок зверталися до Челсі.

Одна її груди важить майже дванадцять кілограм . Таких великих розмірів дівчині вдалося добитися за рахунок поліпропіленових імплантантів. Їх встановлюють шляхом проведення хірургічної операції, потім вони вбирають воду і поступово збільшуються. Навряд чи Челсі є дівчиною з дуже гарними грудьми, але при цьому вона виграє приз у номінації великі груди. По всій видимості, вона довго буде лідирувати в цій категорії, так як поліпропіленові імплантанти заборонені, тому найближчим часом нікому не вдасться побити її рекорд.Найбільший натуральний розмір бюста

Афрікано-іспанка Міостім Кларібель має натуральні груди і талію в 74 сантиметри. Розмір її ліфчика К. Сьогодні це одна з великих натуральних грудей у ??світі. Дівчині 28 років.Китаянка

Тінг Хіафен стала юною володаркою шикарних форм. Її груди важать по десять кілограм кожна
.
За словами дівчини, груди доставляє їй багато незручностей, серед яких і проблем зі здоров'ям. Бюстгальтери їй доводиться замовляти в ательє з пошиття нижньої білизни, а спати красуня може тільки на спині.У 1999 році в Книзі рекордів Гіннеса була відзначена чорношкіра американка Норма Стіц як володарка великого натурального бюста - розміром 48V і об'ємом в 178 сантиметрів.У якої нації найбільша грудиЩе зовсім недавно вважалося, що володарками величезних бюстів є представниці найромантичнішої європейської країни - Франції. Історично саме їй належить достовірний рекорд. Найбільші груди увічнена знаменитим скульптором Сезаром. Він створив своє творіння на основі зліпків з грудей танцівниці кабаре, окружність грудей якої становила 266 сантиметрів. У сучасному марафоні на звання гігантської грудей француженки займають тільки п'яту позиції.

Проведені дослідження показали, що самі пишногруді жінки живуть у Великобританії . Понад п'ятдесят відсотків мешканок цієї країни носять бюстгальтери розміру D. За допомогою косметичної хірургії багато дівчат збільшують свій бюст.

Друге місце займають пишногруді особи з Скандинавських країн та Бельгії, третє місце віддано представницям Голландії. Власниці скромного бюсту переважно живуть на півдні Європи.
 
knopaДата: Пятниця, 05.02.2016, 07:15 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
У мене дуже маленька грудь. Можна сказати просто натяк грудь. Але одного разу, мій друг побачивши мене голою сказав дуже серйозно: "слухай, а вони красиві!". Це було так щиро! Хоча його ідеал 2-3 розмір. Це дуже мені допомогло прийняти мої сіськи такими, якими вони є і радіти, що вони красиві
 
OlenkaДата: Вівторок, 01.03.2016, 21:46 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Я - володарка вельми скромного розміру грудей. У зв'язку з цим, мій молодий чоловік не приділяє уваги груді під час сексу - НЕ пестить, не цілує. Одного разу його спроба вхопитися за мою грудь рукою увінчалася провалом - він навіть не зміг її, як слід, взяти в долоню. Прикро і за себе, і за нього.
 
OlenochkaДата: Середа, 27.06.2018, 21:07 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4514
Дівчата та хлопці..у мене груди 5 розміру...і мене ніхто не хочея не можу знайти собі половинку через це.хлопці які попадались завжди з мене дуркували,там "а ти мене не придушиш?"і т.д.Я не можу вже більше так!!!!
що зробити можливо,щоб полюбити своє тіло?


Для початку навчись приваблювати чоловіка не лише сіськами.. бо з твого посту зрозуміло що крім грудей в тебе більше немає ніяких "козирів"

Як тільки полюбиш саму себе,так потім же полюблять і тебе!Якщо ти сама будеш знати що це твій недолік і комплекс,ти будеш про це говорити іншій людині,то ясна річ тебе будуть цим дорікати і бити саме туди де у тебе є слабке місце!Ну я не думаю що прям таки з твоїх грудей важко і не получаеться знайти хлопця,може у тебе характер або такий стиль життя не особливий...
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Найбільший розмір грудей.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом