MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Що робити, якщо твій хлопець тобі не довіряє?
Що робити, якщо твій хлопець тобі не довіряє?
OlenkaДата: Четвер, 21.05.2015, 23:03 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Я зустрічаюсь зі своїм хлопцем вже рік. Останнім часом, відбуваються дивні речі між нами. Він настільки почав ревнувати мене до всього : до того як я одягаюся ,навить на те коли я починаю говорити з іншими хлопцями. Кожен раз, коли я з моїми друзями йду, ми сваримось, тому що він думає , що я збираюся зрадитии його . Мені потрібна допомога!

Є кілька речей , які можуть зруйнувати навіть найміцніші стосунки швидше, а ніж ревнощі. На початку ваших відносин це було б нормально,що присутня невпевненість і недовіра ясна річ, але після того як ви рік разом ,проблеми такого характеру повинні зникати швидко.

Хоча в загальному це нормально, ревнощі - це емоція але дуже дитяча, і вона, як правило, може точно визначити відсутність зрілості, довіри чи впевненості в собі. Можна також навести аргумент, що не довіряючи комусь, якоюсь мірою цей фактор показує на відсутність поваги, і ви ніколи не повинні так зустрічатися, де вас не поважають на максимум.

Може між вами і шалене кохання, але без міцної початкової довіри між вами, відносини не мають багато шансів перерости у довгострокові серйозні відносини.

З власного досвіду, ревнощі виникають від невпевненості в собі, і якщо він не згоден з тим, як ти одягаєшся і з ким ти зустрічаєшся, схоже, що це саме те, що викликає таку його поведінку . Ви можете зробити все можливе, щоб запевнити його , що він не має приводів ревнувати, та хвилюватися , але якщо це триває з тих пір, як ви вперше познайомилися, це напевне не зміниться в майбутньому.

Все, що ти можеш зробити, це заспокоїти його, сказати що він саме той, хто тобі потрібен, і дай йому зрозуміти, що його ревнощі та дії мають негативний вплив на ваші відносини в майбутньому. Якщо він не зможе взяти ситуацію під контроль, то напевно, вам прийшов час розлучитися і знайти собі хлопця, який достатньо впевнений у собі, який тебе любитиме та дозволить жити своїм життям – і, право на особистий простір, а також на спільне життя.

Удачі!
Прикріплення: 5066291.jpg (87.0 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 17.03.2017, 10:24 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Мы разучились доверять людям...
Разучились быть искренними в своих чувствах...Разучились быть искренними с самим собой...

Всё и всегда в жизни нужно делать вОвремя...Если скучаете по человеку - скажите ему об этом...Если любите и он дорог вам - не молчите, говорите...Если накосячили - не переводите стрелки, найдите смелость признать свою ошибку и попросите прощения...Если чувства прошли - не ищите повода для ссор на ровном месте...не выносите мозг, а скажите об этом прямо...Если чувствуете что ваши отношения изжили себя - уходите....не цепляйтесь за последнюю ниточку надежды- это ничего уже не изменит, потому что вы упустили что - то очень важное...и вернуть это уже невозможно...Если ваш человек уходит от вас- не держите его...Не унижайтесь...Не просите остаться...Не вешайтесь на шею...Не стелитесь у его ног...Запомните - ЛЮБОВЬ ДАРЯТ, РАЗДЕЛЯЮТ...НО НЕ ДЕРЖАТ В ЗОЛОТОЙ КЛЕТКЕ...И НЕ ВЫПРАШИВАЮТ КАК ПОДАЯНИЕ!!!!..Уходит? - Отпустите...И пожелАйте человеку счастья...Дайте ему возможность прочувствовать ту пустоту, которая образуется после потери вас...Поверьте, если любит - вернётся...А нет - значит это не ваш человек...И ваше счастье ещё впереди.
 
АнонімноДата: Понеділок, 30.03.2020, 14:05 | Повідомлення # 3





Мій найкращий друг сказав, що не може нізким зустрічатися, бо через те, що йому зрадила колишня дівчина, він нікому не може довіряти, як мені йому допомогти?

Повідомлення відредагував Olenochka - Понеділок, 30.03.2020, 14:24
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.03.2020, 14:31 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
Анонімно, Змінюватися треба хлопцеві
Поговоріть з ним та поясніть що не всі жінки одинакові. Люди різні , як і дівчата не кожна зраджує Нехай розвивається та прочитає літературу по пікапу
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Що робити, якщо твій хлопець тобі не довіряє?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом