knopa | Дата: Четвер, 28.01.2016, 09:00 | Повідомлення # 1 |
| авіщо ви кажете,що ми не підходимо один одному,що ми постійно сваримось і не можемо бути разом? Вам цікаве наше життя? Тоді я скажу всім вам:"Запам'ятайте раз і назавжди,я люблю її. За зовнішність? Ні,я люблю її за те,яка в неї душа,яка вона насправді. Мені важливо лише те,що я щасливий коли вона поруч,коли ми разом. Можливо,ми й сваримось,але ми всеодно разом. З своєю коханою я такий,який я є,який я насправді. Мені байдуже на ваші слова! Хочете,можете казати,що вона найгірша і не підходить мені,що ми ніколи не будемо разом,але я не вважаю так! Вона найкраща для мене і ми будемо разом. Я зроблю все заради цього. А ви,якщо хочете й надалі так робити,я прошу,заздріть мовчи. Так,я знайшов для себе ту єдину з якою я проживу все своє життя,заради якої я готовий на все. Я хочу бути з нею і я буду! Ви скажете я впертий? Самовпевнений? Ні,я просто не здаюся,коли щастя можливе,коли щастя поруч. Можете осуджувати мене,але я люблю її. Для мені ці слова не просто так,якщо я їх сказав,значить це правда. Я буду боротись за своє щастя. Кажете,що ми не пара? А чи задумувались ви над тим,що найкращі пари складаються з різних людей? Я скажу у відповідь,що протилежності притягуються. Ми доповнюємо один одного. Можливо ми маємо багато різного,але ще більше ми маємо спільного. А найголовніше те,що в нас одне серце на двох,адже наші серце б'ються в унісон і утворюють одне! Я щасливий, що вона зі мною,що вона моя і я робитиму все,щоб вона була щаслива. Я робитиму все,щоб ми були разом. Мені байдуже на інших дівчат,не сперечаюсь, красивих дівчат багато,але я люблю лише її і інша мені не потрібна! А ви замість того,щоб щось нам казати,замість спроб нас посварити краще б знайшли собі чим зайнятись. В вас всеодно нічого не вийде. Я не дозволю вам зіпсувати своє щастя. Краще навчіться кохати і бути коханими,адже це велике щастя. І тоді ви мене зрозумієте."...
|
|
| |