MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Що Ви Повинні Знати Про Вібратори, Перш Ніж Купувати (Вібратори)
Що Ви Повинні Знати Про Вібратори, Перш Ніж Купувати
knopaДата: Середа, 09.03.2016, 15:35 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763
Не Один Розмір Підходить Всім
Є так багато різних видів вібраторів  і кожен з них має своє унікальне призначення. Як ви хочете використовувати цю іграшку? З ким? Який досвід ви шукаєте? Він має бути водонепроникний? Не кожен вібратор повинен бути супер дорогим для того, щоб  робити свою роботу. Виберіть той, який виглядає підходящим для Вас.



Зробіть Трохи Дослідження, Щоб Знайти Той Який Ви Хочете

Секс у великому місті зробив кролика популярним і відомим для стимуляції клітора), але він не може бути для вас ідеальним. Більшість жінок досягають оргазму при стимуляції клітора, а є і ті у кого поменший клітор-специфічний вібратори саме до цього. Більш відверто фалічний ділдо для проникнення. Існують також вібратори спеціально для того, щоб стимулювати вашу точку G і ті, які використовують з партнером. І більшість з них є з регульованими настройками швидкості! Тому, дивитись онлайн або проведіть час в секс-шопі перш ніж купити.



Якщо Ви сором'язливі, Ви можете вибрати щось Ненав'язливе
Якщо вам потрібно приховати ваш вібратор через надмірну увагубатьків, сусідок, або частих гостей,є кілька вібраторів, які мают форму як і інші речі... як помада наприклад. Якщо ці вібратори вам не підходять, ви можете використовувати фактично *інші речі, які вібрують але не обов'язково це вібратори (електричні зубні щітки, масажери і т. д.). Однак, якщо ви використовуєте який-небудь предмет побуту, включаючи їжу, знову - переконайтеся, що ви одягаєте на нього презерватив, перш ніж використовуєте його.


Зверніть увагу, з чого він зроблений
Іноді ваш вібратор дає подразнення на шкіру або подразнює. Желе-це супер м'яке і гнучке, але не можуть бути повністю продезінфіковані. Пластик є найбільш поширеним і новим, але  відчуття можуть бути занадто важкі для деяких смаків. Силікон є кращим для можливості очищення і за те, як він почуває себе (не занадто жорсткий, не занадто м'який). Вам потрібно буде купити деякі мастила для вібраторів з латексу і cyberskin спроектований для того щоб відчуття були подібні людській шкірі, але як желе, необхідно протирати після кожного використання.



Переконайтеся, Що Ви Використовуєте Правильний Продукт Для очищення
Мило і вода спричиняє корозію у більшості випадків. Шукайте Інструкції про те, як очистити свій вібратор на упаковці, і якщо немає, Гугліть їх! Найголовніше, не забудьте очистити вібратор після використання. Адже це те, що відбувається всередині вашого тіла, і ви хочете переконатися, що не ставите себе під загрозу для інфекцій.



Стерилізуйте Її, Як Тільки Ви Купили
Ви ніколи не знаєте,де вібратор був і в чиїх руках він перебував до того як ви його купили. Якщо матеріал дозволяє, відварити у воді протягом п'яти хвилин то зробіть це. Ви не знаєте, хто торкнувся його, перш ніж він появився в коробці, Якщо інший чоловік взяв його з коробки і поклав його назад. Краще бути безпечним, ніж шкодувати потім. І знову ж, таки ти засовуєш це всередину вашого тіла, тому ставтеся з обережністю.


Ніколи Не Діліться Ним
Сосі, дитячий садок: обмін неможливий. Принаймні у випадку з вібраторами! Ви можете подумати, що це пікантно і весело, але ділитися своїм вібратором з кимось іншим може призвести до поширення ІПСШ і може збільшити ризик інфекції. Це не гігієнічно! Якщо ви використовуєте вібратор з партнером, краще всього одягати презерватив на іграшку, перш ніж використовувати його.

 
OlenkaДата: Вівторок, 03.01.2017, 14:43 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Як ви думаєте нормально буде якщо на Новий Рік подарю своїй дівчині з якою зустрічаюсь вже 2 роки вібратор? Дівчата, вам хотілось би такий подарунок від свого хлопця щоб різнообразити ваше з ним сексуальне життя?
 
OlenochkaДата: Четвер, 13.05.2021, 10:04 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Мужчины как бы вы отреагировали на то, что у вашей девушки есть вибратор? Или если бы она хотела его купить. Девочки у кого есть подобные игрушки, как ваши парни реагируют, есть ли ревность или протест?
 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » Що Ви Повинні Знати Про Вібратори, Перш Ніж Купувати (Вібратори)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом