MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » ЕПІЛЯЦІЯ БІКІНІ Багато дівчат, як і раніше, сумніваються, ч
ЕПІЛЯЦІЯ БІКІНІ Багато дівчат, як і раніше, сумніваються, ч
OlenkaДата: Пятниця, 01.04.2016, 15:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
ЕПІЛЯЦІЯ БІКІНІ

Багато дівчат, як і раніше, сумніваються, чи варто зробити епіляцію інтимної зони. Не кожна зважиться на таку процедуру. Хтось з остраху, що боляче, а інші будуть соромитися звернутися до фахівця. Звичайно, в цьому питанні кожен повинен робити вибір самостійно. Але відсутність зайвого волосся в цій області тіла гігієнічно і естетично. Природні виділення не залишаються на волосках, а, значить, і ризик виникнення різних запалень зводиться до нуля. Та й просто красиво виглядає доглянута дівчина на пляжі, у якої з під купальника не помітні волоски. А вже як чоловікам подобається відсутність рослинності в інтимному місці жінки! Порадуйте свого коханого, зважитеся на цю процедуру. Насправді, все не так страшно, як здається.
 
OlenkaДата: Пятниця, 01.04.2016, 15:06 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
ДОЛАЄМО ЗНІЯКОВІЛІСТЬ під час депіляції ЗОНИ БІКІНІ

1. Ви прийшли до майстра на депіляцію, а не на побачення.
Буйний волосяний покрив на Вашому тілі - це не більше, ніж фронт роботи для майстра. Спеціаліст по депіляції ні в якому разі не злякається і не стане ні з ким обговорювати, мовляв, яка недоглянута жінка прийшла сьогодні на сеанс. Зробити Вас доглянутою - це його робота.

2. Ви у майстри не перша.
У день фахівець в салоні може зробити 3-4 процедури депіляції глибокого бікіні, при цьому анатомічно люди однієї статі виглядають ідентично. Так що ймовірність того, що у Вас в інтимній зоні знаходиться щось таке, чого ще не бачив практикуючий майстер, дорівнює нулю.

3. Майстер з депіляції бачить тільки волосся.
Майстер сприймає процес виключно як косметичний! Вся увага прикута безпосередньо до зони роботи: потрібно оцінити довжину волосся, зрозуміти, яку взяти пасту, потім монотонно видаляти ділянку за ділянкою. Спеціаліст весь цей час зосереджений виключно на цьому. Йому немає діла, якої Ви статури, навіщо зважилися на процедуру і чому, наприклад, в інтимній зоні зробили татуювання.

4. Майстер теж людина.
Не соромтеся розмовляти з майстром! Нерідко фахівці з манікюру та педикюру діляться, що клієнти приходять до них як до психологів, розповідають про свої проблеми, радяться і розмовляють на найрізноманітніші теми. Так і з майстром депіляції. Як правило, фахівці індустрії краси до цього звикають, тому сміливо можуть почати розмову самі. Не соромтеся спілкуватися і розповідати про дискомфортні відчуття.

5. Думайте про результат.
Якщо під час депіляції Ви все ще напружені і соромитеся, уявіть, якою гладкою ваша шкіра стане після процедури! Помрійте, подумайте про те, як дбаєте про своє тіло.

Ніжна, оксамитова і сяюча шкіра - це гідна мета, щоб заради неї потерпіти невеликий дискомфорт!

 
Поради для Підлітків » Форум » Інтимні питання (SEX) » Енциклопедія для новачків » ЕПІЛЯЦІЯ БІКІНІ Багато дівчат, як і раніше, сумніваються, ч
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом